Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczne zrodelko...

Moja przyjaciolka pragnie zostac matka!!!!

Polecane posty

Moja przyjaciolka pragnie wychowac dziecko! Sama w wyniku przeprowadzonej aborcji nie moze miec wlasnych dzieci, wyszla za faceta ktory ma juz dwojke maluchow - synka w wieku 8 lat i coreczke w wieku 7. Teraz mojej najlepszej przyjaciolce zamarzyl sie jeszcze jeden dzieciaczek i jest szansa adopcji. Jego siostra-szwagierka mojej kolezanki ma 5letniego synka. Ta biedna kobieta zalila mi sie ze jej maz zaproponowal swojej siostrze by oddala im dziecko i nawet proponowal jej pieniadze a ona glupia sie niezgodzila! Ja znam te dziewczyne i kolezanka zaproponowala mi zebysmy razem ja przekonywali! Co o tym myslicie?

Gość Phoebe20
a z jakiej racji szwagierka miałaby oddać swoje włanse dziecko?! ja w ogóle można ot tak sobie ODDAĆ DZIECKO?!?!?! pojebani wszyscy jesteście!!!

Gość Jasiek______
Ona nie jest głupia. Ale ty, że myślisz o angażowaniu się w taką sprawę naprawdę musisz mieć niewiele rozumu. Przecież nie wszystko można mieć za pieniądze. Zrozum i nie wpieprzaj się tam, gdzie cię nie potrzeba.

Przeciez dziecko potrzebuje pelnej rodziny! A z tego co wiem to tej dziewczyny nie stac na utrzymanie dziecka, za to tamci zapewniliby dzieciakowi wszystko co jest mu potrzebne i bez tego to robia!