Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczne zrodelko...

Przyjaciolka pragnie byc matka! Czy powinnam jej pomoc??

Polecane posty

Moja przyjaciolka pragnie wychowac dziecko! Sama w wyniku przeprowadzonej aborcji nie moze miec wlasnych dzieci, wyszla za faceta ktory ma juz dwojke maluchow - synka w wieku 8 lat i coreczke w wieku 7. Teraz mojej najlepszej przyjaciolce zamarzyl sie jeszcze jeden dzieciaczek i jest szansa adopcji. Jego siostra-szwagierka mojej kolezanki ma 5letniego synka. Ta biedna kobieta zalila mi sie ze jej maz zaproponowal swojej siostrze by oddala im dziecko i nawet proponowal jej pieniadze a ona glupia sie niezgodzila! Ja znam te dziewczyne i kolezanka zaproponowala mi zebysmy razem ja przekonywali! Co o tym myslicie?

Niech sobie koleżanka mózg jeszcze wyskrobie a ty razem z nią. Najpierw taka się skrobie a później jaka to jest biedna bo nie może mieć dzieci ! straszne , popierdoliło was głupie pindy nawet psa bym nie dała pod opiekę !!!

Tylko ze ta kolezanka zaluje tego co zrobila a teraz chcialaby zrobic cos dobrego, pomoc dziewczynie ktorej nie stac na utrzymanie dziecka. Szwagierka mojej kolezanka wiaze koniec z koncem i tak otrzymuje pomoc od rodziny, dzieciak mialby zapewniona pelna rodzine a nie tylko matke ktora sobie nie daje rady w zyciu. Tym bardziej ze oni daja jej pieniadze. Ja na miejsce tej dziewczyny oddalabym dziecko.

tak jak wcześniej napisałam mózgi sobie wyskrobcie ! co z tego, że żałuje tragedia!

... a czy ktos pomyślał, że w życiu moze byc coś ważniejszego, niż pieniądze? Chyba marna prowoakcja.

Chyba nikt im nie broni "pomagac" -ale w rozsadny sposob,w koncu to rodzina,tak,to niech zostana rodzicami chrzestnymi i angazuja sie w wychowanie tego dziecka.Chca pomagac finansowo-tez droga wolna ,a nie kazecie matce wlasne dziecko sprzedac...

Ona miala wtedy 19 lat, nie byla swiadoma tego co robi. Teraz sobie wszystko uswiadomila, wie jakie to fajne uczucie byc matka. I uznala ze tamtemu dziecku byloby lepiej przy nich, rozmawiala ze swoim mezem a on ze swoja siostra by oddala im chlopca, tym bardziej ze chlopczyk bardzo lubi wujka i kuzynow. Kolezanka mi mowila jeszcze ze prawie przekonala swojego tescia do tego pomyslu, jej tesciowa tylko tego nie popiera.

jezu dziecko ma 5 lat!!!!!!!! co z tego, że bardzo lubi wujków czy kuzynów. Jak chcesz wytlumaczyc tkaiemu duzemu chlopcu, ze teraz bedzie mieszkac nie z mamą, którą kocha, tylko z jakimiś innymi osobami? Co Ty autorko w ogóle pleciesz...skoro tak bardzo chcecie pomoc tamtej kobiecie to dajcie JEJ peniądze na życie a nie zabierajcie syna...co za masakra :o

Gość magiczne zrodelko
A co miala zrobic jak zaszla z chlopakiem w ciaze ktorego znala nie caly miesiac? A ktory gdy tylko sie dowiedzial zniknal, wiem podjela okropna decyzje. Tamta dziewczyna urodzila dziecko w wieku 17 lat, rowniez bardzo wczesnie.A teraz z trudem sobie radzi, udalo jej sie zdac mature a teraz zaczela myslec o studiach. Gdyby oddala dziecko moglaby spokojnie podjac nauke i z czasem ulozyc sobie zycie.

Gość hehahihi
kara za aborcję!!!! nie wspólczuję

Gość kiedys to byly prowa na kafe
:D dzis zalosne namiastki :D Pracuj dalej autorko, moze za jakis czas cos wymyslisz wartego uwagi, na dzisiaj 1/10 :P

Gość misia1111111111111111111111
A czy ty byś oddała własne dziecko głupia babo wez się zastanów co ty piszesz i co proponujesz tej dziewczynie jak ty byś mi takie coś zaproponowała i namawiała żebym oddała dziecko to za kudły bym cię wyszarpała.

co Ty pierdolisz, autorko??? No i co z tego że zaszla w ciaze z facetem, ktorego znala miesiac? Co z tego, ze miala 17lat? To trzeba bylo WTEDY pomyslec o domie zastepczym dla takiego noworodka, a nie teraz sie nagle znalazla 'matka milosierdzia' i 5-letniego chlopaka chce od matki wyrwac. Dajcie tej dziewczynie kase a niech ta kolezanka zaadoptuje jakiegos niechcianego noworodka ze szpitala, a nie takie bzdury wypisujesz, jezu, scyzoryk sie w kieszeni otwiera :o

Gość kiedys to byly prowa na kafe
wy naprawde glupie jestescie :D:D:D:D:D:D

Gość też uważam , że to prowo
ale na wszelki wypadek wypowiem się : AUTORKO TY GŁUPIA PIPO!!! wiesz jakby ta matka się czuła? tak jak ty byś odczuwała gdyby ci ktoś rękę odrąbał, zastanów się nad tym. a wiesz jakby się czyło to biedne dziecko? przecież jemu zawaliłby się świat. obie z kumpelą pierdolnijcie się w łeb czymś bardzo twardym, wyskrobała się i bardzo dobrze że ponosi za to karę. szkoda, że was matki nie wyskrobały bo niestety urodziłyście się obie bezmuzgie,

bezmózgie miało być, poniosło mnie

też uważam , że to prowo - dokładnie, dobrze powiedziane.

aż mnie trzęsie jak czytam takie topiki, nie wiem czy ludzie naprawdę są tacy durni czy komuś się nudzi, aż boję się myśleć jaki ten świat będzie za 20 parę lat kiedy mój syn dorośnie, no jakbym miała taką synową to bym ja musiała podtruwać

też się boję co to bedą za czasy jak moje (nasze) dziecko dorośnie, jaka wtedy będzie młodzież skoro juz teraz jest makabrycznie :o