Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Pech w miłości

Polecane posty

Gość kasia5266

Kto z was uważa że ma pecha w miłości i nie może trafić na tego jedynego?Ja mam 20 lat miałam faceta z którym byłam kilka miesięcy alle szybko stwierdziłam że to tylko przyzwyczajenie było,gdy poznałam faceta którym naprawdę mocno się zauroczyłam to po kilku tygodniach okazało się że to jakiś krętacz i cwaniak.Chodziłam też na randki, z które okazywały się niewypałem.I powiem też że kilku moich znajomych ma podobnie.Czy ktoś z was też ma taką sytuację?

Gość pech to jest...
jak ludzie rozstaja sie po latach , a to o czym piszesz to nawet prawdziwej milosci nie zaznalas 8 miesiecy to moje dziecko malenkie ma :)

Masz dopiero 20 lat, nie każdy od razu trafia na miłość swojego życia. Ja jeszcze nei trafiłam np. :)

Gość kisia21
mam pecha jak nic! trzech chlppakow i kazdego mialam dosyc po kilku rozmowach na seks nawet nie mialam ochoty z nimi..pierwszy palil maryske:p drugi pil, trzeci nie umial tanczyc..ehh z nimi..:P

Gość kasia5266
Właśnie to jest to że trudno trafić teraz na fajnego faceta.Eh mój ostatni też pił a takiego który umie tańczyć to ze świecą szukać:)