Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ih 33

Brak dolnych trójek u dwulatka

Polecane posty

Gość ih 33

Moja dwuletnia córeczka nie ma wciąż dolnych trójek. Zaczynam się tym martwić. Jak wasze pociechy? Maja wszystkie zęby?

Gość Mój synek ma 21 miesiecy
I ma wszystkie ząbki własnie niedawno wyszły piątki. Wydaje mi się że nie powinnaś się martwić każde dziecko jest inne... Mam koleżankę która ma synka w tym wieku co mój i jej mały ma dopiero 12 zebów. :)

Gość motylekkolorowy
Moj synek ma skonczone dwa lata w styczniu i wczoraj wyszla mu ostatnia trojka gorna. Piatek wciaz brak. zaczal zabkowac pozno i tak to powoli idzie.

moja ma juz wszystkie (20 zabkow) niedawno wyszly jej 5tki, syn 20 zabkow mial w wieku 18 miesiecy ale zeby 3ki tak dlugo nie wychodzily hmm a co na bilansie lekarka mowila? moze warto pojsc tez do dentysty ?

Gość azezam
moj 16 skonczyl 2 latka jeszcze do konca mu 3 nie wyszly tzn przebily sie ale nie urosly im pozniej wyjda tym lepiej bo mocniejsze i zdrowsze nie ma powodu do zmartwienia

mojemu kilka dni temu wyszła ostatnia 2-jka! od dawna ma zęby poza 5-tkami i tą 2-jką. teraz w końcu sie przebiła, razem z 5-tką. także ma 26 miesięcy i 17 zębów :) spokojnie, zdążą wyjść :)

mojemu zeby wychodzily powoli. dopiero z miesiac temu wyszly mu ostatnie piatki na gorze a on ma prawie 3 lata (za 2 tyg skonczy). z tego co slyszalam to mniej wiecej do 3 lat powinny wyjsc wszystkie zeby. nie przejmuj sie, w koncu wyjda. jak sie bardzo denerwujesz to porozmawiaj z lekarzem, ale tak jak napisalam mojemu tez pozno wyszly, ale mam w rodzinie dentyste i on nie widzial w tym nic niepokojacego