Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia9012

pytanie roku

Polecane posty

Gość marcia9012

bylabys z chlopakiem ktorego utrzymujesz bo on nie skonczyl jeszcze szkoly sredniej ? czyt. cała moja wypłata idzie na dwie osoby, czyli ja kupuje dla siebie paczke gum i dla niego od razu też, ( taki głupi przyklad) dodam ze nie mieszkamy razem.

Gość granatowakroowa
to by zależało od tego czy go kocham czy nie. Nie mierze miłości miarą pieniądza

Gość kasiiak
nie jestem materialistka! Bron Boze! ALE WIECIE JAK MNIE TO ZACZYNA IRYTOWAC ????? LEDWO NA MOJE POTRZEBY STARCZA!!!! BEZ PRZESADY!!!! CO TO BEDZIE W PRZYSZLOSCI!!!

Gość pracuje_na_kasie_w_real
a wolałabyś takiego co pracuje za 1200zł ?

Gość granatowakroowa
ja też kiedyś miałam tekiego faceta.Chyba go nie kochałam skoro z nim dziś nie jestem.Ale muszę przyznać to trochę głupia sytuacja.Idziemy np. na pizze i ja płacę a on jakoś się tym nie bardzi przejmował.Jako kobieta czułam się troszkę głupio

Gość kasiiak
granatowakroowa dokladnie masz racje. Tez tak mam.. na kazdym kroku.. bardzo dziwnie sie z tym czuje.. to moja pierwsza praca.. zarabiam 1400 zł.. i potrzebuje dla siebie a nie zeby go utrzymywac niestety ..

Gość granatowakroowa
a jemu chociaż głupio? bo ten mój to traktował jako norme i z tym mi było najbardzie głupio.Ot tak jakby tak po prostu miało być;/

Gość kasiiak
cos Ty.. w ogole nie jest mu glupio ja za wszystko place i tak chyba juz musi byc , ostatnio bylismy na imprezie to placilam za wstep i alkohol.. na kazdym kroku ja place.. mam tego dosyc

Gość granatowakroowa
no ja też miałam.Średnio kobieco się czułam przy tym moim utrzymanku.I co gorsza to mi było głupio, a on luzik. Nie no teraz już bym czegoś takiego nie zniosła. Głupio jak to kobieta faceta ciągle sponsoruje

Gość kasiiak
w poprzednim zwiazku bylo na odwrot.. moze dlatego tak mi dziwnie.. nie wiem jak mu o tym powiedziec ???

Gość Adgm
Ferdek Kiepski ci sie trafił. Lepiej szybko sie zwijaj bo skończysz jak jego biedna Halinka

Gość kasiiak
czuje ze on mnie wykorzytuje finansowo czasami :) nawet konto mu ładuje do telefonu.. bleee nie wiem jak przestac i jak mu odmawiac ;/

Gość kasiiak
ide spac dziewczynki :* jutro odpisze jakby co.. Dobranocka ;*