Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wasze

czy wasze roczne dzieci

Polecane posty

Gość jak wasze

potrafią zająć się w ciągu dnia chociasz przez pół godz same?czy pobawią się same? moja córcia jak pobawi się przez 10min sama to jest święto a tak to piszczy nie wiadomo co chce,jakiś obłęd. nie bardzo interesują ją zabawki woli narzędzia męża,wyciągać rzeczy z szaf i takie tam.

Moja potrafi nawet godzine sama siedziec i sie bawic ale nie zabawkami interesuja ja raczej garczki i inne dziwne rzeczy :D

moja w tym czasie potrafila zajac sie sama i to nie tylko przez 10 minut nie wiem co mialo na to wplyw, bo np moj syn dlugo potrzebowal mamy do wszelkich zabaw a corka od samego poczatku potrafila pol dnia sama sie bawic, a drugie pol dnia z bratem oczywiscie wlaczam sie w zabawy, ale ona prawie nigdy nie prosi mnie sama od siebie zebym sie z nia bawila

Gość jak wasze
jak wam zazdroszczę ja czasem nie mam chwili żeby spokojnie kawę wypić ciągle robi to co zakazane kable,kontakty ,komp,dzisiaj to nawet pralkę włonczyła oczy na około głowy i to jeszcze za mało

moja córka ma 8 miesięcy ale mam z nią to samo. Ciągle tylko żeby ja prowadzać i zajmować się tylko nią.

Gość malinowa-herbata
bo kable droga mamo chowa się żeby dziecko nie miało dostępu, na kontakty są specjalne zabezpieczenia a w wielu pralkach jest funkcja blokowania klawiszy. Może trzeba przeorganizować dom żeby dziecko było w nim bezpieczne?

Gość jak wasze
a myślisz że ja o tym nie wiem to nie problem dla niej aby wejść w zakamarek żeby wyciągnąć kabel,zabezpieczenia też mam na kontaktach a co do pralki to mogę tylko zabezpieczyć jak jest włączona

Gość mdvsbns
Moje dziecko potrafi

Gość ja tez niestety jestem w takie
Moja mala praktycznie caly dzien sama sie bawi :) Tzn wstaje rano idzie pobawi sie godzinke i zjada sniadnaie potem tez ide do siebie i sie bawi nie mam z tym problemu ... choc dluzej sama sie zajmie jak bede w tym samympokoju co ona