Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza zla

Jak pozbyć się męża

Polecane posty

Gość nie pozostaje ci
nic innego jak zacisnac zeby na ich przyjazn, olewac, ignorowac, nie klocic sie o to, zwyczajnie traktowac sprawe jako nieistniejaca. ale w tym samym czasie ostentacyjnie manifestowac sie, ze masz przyjaciela, rozmawac z nim przez telefon, rzucac niedwuznaczne zarty, radzic sie go itd... przyjacielem moze byc zaufana kolezanka. zaplanuj zemste i tyle jak przyslowiowy Kuba Bogu. powodzenia

Gość co się stało? co zrobił?
?

Gość mysza zła
Ale jego nie wzrusza nawet jak rozmawiam przez godzinę z kolegą bo już tego próbowałam :( Ogólnie to już powoli tracę nadzieję i cierpliwość :( coraz częściej myślę poważnie o rozstaniu :(

Gość mysza zła
Postawiłam dzisiaj ultimatum albo przyjaciółka albo ja :( nie potrafił się zdecydować :( Twierdzi że mnie kocha ale nie pozwoli żebym wybierała mu znajomych :/ ewidentnie nie chce z niej zrezygnować :(((((

mysza zła => Powinien cię kopnąć w dupę. Chcesz mu włazić na głowę i wybierać mu znajomych. Poza tym kula-szpiegula jesteś.

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma przyjazni damsko męskiej ,zawsze jest jakiś podtekst ,erotyczny lub uczuciowy . Przykro mi autorko że spotkała Cię taka sytuacja ,ja mam to już za sobą ,mój narzeczony wybrał przyjaciółke.

Gość do kaliban
a co w tym złego że jej przeszkadza jakas relacja miedzy kobieta a jej mezem? moze to nie jest tylko znajoma, a jezeli nawet tak to od tego sie zaczyna sie romans ciemnogrod z ciebie

Gość kasia zaporowa
to prawda nie ma przyjaźni damsko-męskiej bez erotycznych podtekstów a swoją drogą to autorko dziwię się tobie szczerze bo ja dawno już bym dziada pogoniła,co to znaczy ,że partner naraża cię na dyskomfort:O chce przyjaciółeczki proszę bardzo ale ty z tego układu się wycofaj:)

Przecież autorka nie wybiera znajomych mężowi.Tu chodzi o jedną, konkretną osobę, która włazi z butami w ich związek. Autorko nie miej złudzeń, że to tylko przyjaciółka. Kto pisze do znajomego "umyj mi plecy" nawet w żartobliwej formie?! Ta kobieta nie ma zasad, ani skrupułów. Co bedzie gdy nadarzy im się prawdziwa okazja? Poza tym skoro Twój mąż nie może zdecydować, która z was jest ważniejsza to on nie jest wart funta kłaków. Chcesz już do końca zastanawiać się czy nie wykręca Ci jakiegoś numeru na boku? Ja bym nie mogła tak żyć.