Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona26456

zmiana gumki a ciąża

Polecane posty

Gość ona26456

. otorz kilka dni temu uprawialam sex z chlopakiem, oczywiscie w gumce, nic nie peklo raczej, zwykle robimy to raz no ale coz stalo sie i zmienilismy gumke i jechalismy dalej...i tu sie rodza moje pytania, czy miedzy zmiana gumki na 2 nic nie moglo sie nawet na jego palcach dostac do mnie?:> albo jak po 1 razie po zdjeciu gumki wylizalam mu go bo byl w spermie potem sie calowalismy a potem on robil mi minete, to czegos nie przeniosl...;/ kurde paranoja, moze bym i tak nie przezywala, ale sprawdzilam wlasnie ze akurat wtedy mialam najbardziej plodne ehhhhh... prosze o rade 1. czy moglo dojsc do zaplodnienia 2. i czy tydzien po tym mogla bym juz sobie zrobic test ?

Gość alehandraw
nie jest to raczej mozliwe skoro nic nie peklo itp. ludzie latami staraja sie o potomstwo a Ty myslisz ze zaszlas przez kropelke na palcu? ... Twoje szanse to jak 1 do 10000 a test faktycznie jest wiarygodny dopiero w 1 dzien spodziewanej miesiaczki lub kilka dni po niej ... O nic sie nie martw ... Jesli boisz sie mozesz poprostu zrobic go za te 2 tygodnie Powodzenia

Gość sie zobaczy za 9 miechow
e co wy gadcie, po 1 nie ma co jej tak karcic przeciez moga juz uprawiac sex nie maja po 15 lat, a po 2 ja robilam test zwykle zaarz po stosunku, wiec nie wiem po co czekac 2 tyg. owszem bedzie bardziej wiarygodny, ale mozesz sobie zrobic juz teraz. a co tego czy moglas zajsc w ciaze, to watpie ze przez ta kombinacje czlonek&usta&usta&c*pka, ale jesli chodzi o zmiane gumek, to nie ejst to takie NIEMOZLIWE! w pospiechu zawsze mozna cos przeniesc i nie tylko na palcach, bo moglo skapnac na ciebie lub na niego,a przy 2 stosunku moglo sie to dostac do ciebie.

Gość urszulenka98
ale z 2 strony jesli robili to w gumkach, to raczej male prawdopodobienstwo. we mnie mąż sie skuszcza w pupe, i czasem sperma pokapie nizej i jeszcze nigdy nie zaszlam, a wy tu sie boicie o przeniesienie na palcach ? nie wydaje mi sie