Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinder błeno

CO CIĘ DENERWUJE?

Polecane posty

Gość Kinder błeno

Co z twojego otoczenia cię w.k.u.r.w.i.a. ? Jacy ludzie doprowadzają cię do nerwicy?

Gość kozi bobku
biedaki i żebracy to jacys przestepcy powinni ich w wiezieniach zamykac

Gość 50- siątka
pazerność

Gość obłuda zakłamanie
pozerwstwo

Gość vivianaaaa
Ostatnimi czasy do szału mnie doprowadza, że ludzie mi się natarczywie przyglądają :O Wcześniej jakoś tego nie zauważałam a teraz nagminnie...idę ulicą - mierzą od stóp do głów (laski zwłaszcza), kolejka w sklepie, w pracy - obserwują każdy mój krok grrr Obgadywania i szpanerstwa nie znoszę też

ludzie z którymi współpracuję a którzy są : ograniczeni, mają wszystko w głębokim poważaniu, niesłowni, fałszywi, na poziomie nie adekwatnym do posiadanego stanowiska. wkur wia mnie też ludzka głupota i małostkowość

Gość brak wyobraźni
u kierowców wkurza mnie bardzo ponadto brak kultury i poszanowania drugiego człowieka.

Gość ochydna lampucera
bachory szczegolnie te biedne utylizowac takie powinni

Gość uglyyyyyy
staruchy???!!! bezczelna swinio ciesz sie puki nie jestes "stara"

Gość Zaparowana Szyba
Wkurza mnie: - chamstwo - przeklinające dziewczyny - niesprawiedliwość - marudzenie jakie, to wszystko jest do bani - różowe panienki w spodenkach z cekinami :D

Gość uglyyyyyy
mogłaś napisać na przykład "niektórzy starzy ludzie" , ale napisałas "staruchy" wiec wywnioskować można z tej wypowiedzi ze nieznosisz wszystkich starych ludzi tylko dlatego, ze sa starzy, tak jakby to było jakies przewinienie

- niewychowani starsi ludzie - plotkarze - hipokryci - obrabianie komuś tyłka jak tylko się odwróci, mimo, że przed chwilą prowadziło się z tą osobą "życzliwą" rozmowę - wszechobecny egoizm - bezczynność ludzi w tym kraju wobec wszystkiego co im tylko rząd próbuje narzucić (brak buntu przeciw podwyższeniu podatków chociażby) - dyskryminowanie kobiet przez kobiety (jak ma wielu partnerów to dziwka, jak facet ma wiele partnerek to don juan) - ale najbardziej mnie wkurza próba mierzenia wszystkich swoją miarą i narzucania komuś swojego światopoglądu i modelu postępowania

Gość klinamona
moja lokatorka , która jest jebaną materialistką ,fałszywą suką, egoistką i chamka. stwierdziła,że szukam sobie chorób( miała usuwanego guza) żeby nie płacić za stancje(babka opuściła mi tylko 20 zł bo tez jest pazerna)za miesiąc w którym mnie praktycznie nie było. lokatoka poszła do niej i powiedział ,że nie zaplaci całosci za luty bo była na ferie w domu. i powiedziała ,że albo ja zwroce pieniądze te opuszczone mi albo ona też nie płaci całości.dobra ździra

Gość Uuuuuuo
mnie wkurwia wszytko nawet ilość rzeczy które mnie wkurwiają mnie wkurwia 🖐️

Gość klinamona
zwróciłam kase nie robiłam wioski na stancji uniosłam się honorem , na lokatorke mam wyjebaną. bo jak jej zaczęłam tłumaczyć ze postąpiła po chamsku i bez honoru to ona do mnie ale co chodzi ci o 20 zł? ....no to sorry nawet nie mamy o czym rozmawiać...