Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

mój facet to sknera ... :(

Polecane posty

Jestem załamana i nie chcę tutaj żebyście pomyśleli że jestem jakąś pazerną dupą czy zależy mi tylko na przedmiotach, ale mój facet jest SKNERUSEM!!! juz sama nie wiem, zawsze staram się żeby go zadowalać, robie mu prezenty, kupuje rzeczy które podobają mi się i wiem że on będzie z nich zadowolony. Robie obiadki i nigdy grosza za nie nie chcialam. Jednak zaczyna mnie to irytować. Nigdy nie dostałam od niego czegoś sensownego, czegos co mi sie podoba i na co zwracałam mu uwagę (np. bluzka, jakies drobne kolczyki i tutaj nie chodzi o sklepy jubilerskie) tyle razy już zwracałam mu uwagę, ale jak grochem o ściane, obiecuje że kupi albo że mnie jakoś wspomoże i potem udaje że zapomina i sprawy nie było. Jest mi zwyczajnie przykro, bo jestesmy ze soba 3 lata a ja nigdy od niego nic nie dostałam. Tym bardziej, ze ja robie mu prezenty. Wiem, że to durny przykład ale moje koleżanki co chwile chwalą mi się czyms nowym. W dodatku moj facec biedny nie jest i zarabia calkiem nieźle. Ale wydaje pieniadze na pierdoły. Juz sama nie wiem jak mu dać do zrozumienia, że też chciałabym żeby o mnie dbał i sprawiał przyjemności ...

Gość ty materialistko
jak zawsze dzivvkom kasa we łbie

Gość siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rzuc go i chodz do mnie ja ci podaruje regał na urodziny

Gość malamimimi
powiedz mu to wprost ;p moj maz dobrze wie, ze jakby mi nie dal czegos, chocby glupiego kwiatka na imieniny czy inna okazje to mialby awanture :P i nie chodzi tu o to ze jestem pazerna czy cos, ale jezeli sytuacja finansowa nie jest krytyczna to nie przesadzajmy, nikt nie chce zyc ze sknera. Faceta trzeba sobie wychowac bo jak zakoduje sobie w swoim malym mozdzku, ze Ci to do szczescia nie potrzebne bo i tak go kochasz to w zyciu sie zadnego preznetu nie doczekasz, a juz z pewnoscia zadnej niespodzianki bez okazji.

pare razy juz zwróciłam uwage mu na to, ze czasem miło byłoby mi dostać kwiaty, albo jakis drobny prezent, kiedy ja jemu też kupuje rózne rzeczy. Owszem wydaje pieniadze na pierdoly, ale tylko związane ze swoją przyjemnoscia. Czesto mowi mi ze mogłabym sobie kupic to czy tamto, do cholery przeciez moglibysmy razem pójsc i mogłby mi to kupić czy podarować w prezencie.

Gość GRATULEJSZYN!!!!!!
GRATULACJE!!!! to milionowy topik pod takim tytułem!! w nagrode możesz sobie kupić mikser samobieżny wraz z amunicją!!!! dostępny w najbliższym sklepie GS

poza tym dziewczyny, ile mozna sie prosic i ile mozna przypominać, że cos obiecał i nie dotrzymał słowa. postanowiłam że przestanę też mu robic prezenty i gotować obiadki za darmo, ja tez muszę wydawać na to pieniadze a on nigdy nie wspomniał zeby moze mi cos oddać. ja nie zarabiam studiuje, kazde pieniadze szanuje i czasem przydałaby mi sie jego pomoc, ale nie bede go prosic o to. kazdy grosz wydaję na niego bo chce mu sprawic przyjemnosc, nie raz nie kupie sobie a kupie jemu, chciałabym żeby to szło w obie strony ... :(

Gość dawaj linka wywyłoko
jakby Cie kochał to by wydawał na Ciebie nawet 1000zł przy zarobkach 1500... widocznie jestes dla niego obowiązkiem, wie że cie nie straci więc nie placi :o :)

moze nie tyle ze straci co po prostu moze mysli ze ja tego nie potrzebuje, albo że mi sie to nie nalezy .... ale co w takiej sytuacji mam zrobic??

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
to może ty za swoje pieniądze zacznij kupować rzeczy które chcesz zamiast jakichś pierdół z ktorych on musi udawac zadowolenie

Gość wszystko gratisss
za darmo nażre się i wyseksi, czego chcieć więcej...

Gość Ku pamięci...............
rzuć go

Gość malamimimi
przestan go rozpieszczac a jego nie pros tylko postaw sprawe jasno- obiecal i nie kupil to Ty masz zly dzien i sie do niego nie odzywasz albo mowisz mu (spokojnym tonem) ze jest SKNERA I EGOISTA, ze licza sie tylko jego przyjemnosci, ze Ty robisz wszystko by on byl usatysfakcjonowany waszym zwiazkiem a on zachowuje sie jak rozpieszczony ksiaze. Powiedz mu, ze nie chodzi Ci o to by wydawal na Ciebie cala wyplate, jednak jestes kobieta i potrzebujesz czuc sie obdarowywana i doceniana i jak on tego nie rozumie to niech sobie szuka innej naiwnej. Cokolwiek byleby przekaz byl jasny- jestes EGOISTA i SKNERA i nie wiem czy chce dalej z Toba byc jak taki bedziesz;p moze zadzaiala, a jak nie to sie zastanow, bo bedziesz miala przesrane. PRZYKLAD- moj ojciec. Przewala grube tysiace na swoje zachcianki typu pily, sprzety do firmy, tysiace rzeczy, ktore gdzies kladzie i juz nigdy ich nie uzywa. Na jedzenie tez razczej nie zaluje. Za to na moja mame sępi kazdy grosz . Dać da ale nagada sie przy tym co najmniej 40 minut i wypomina przez nastepne tygodnie. Moja mama zarabia sama, ale szkoda jej swoich pieniedzy np na zakupy zywnosciowe (bo tata nie mial czasu zrobic) gdy ojciec zarabia wielokrotnosc jej wyplaty

Gość ja ci radzę też rzuć go
mój ex byl taki jak ten twoj. miał kase ale ładował w swoje przyjemnosci, nie chodzilismy do kina, do baru nic!!! a teraz wiesz? mam nowego chlopaka, i chociaż nic od niego nie chcewszystko mi kupuje, mysli jak mi zrobić przyjemnosc i jest cudowny. nie wiem ile masz lat ale pewnie jesteś młoda. weź go rzuc i znajdz nowego lepszego!!!!jest tylu facetów. po co ci dziad? chcesz w przyszłosci tyrać na siebie niego i dziecko ?? daj se z nim spokoj

po 1 widać że faceci na tym forum nie mają za gorsz kultury ... szkoda panowie, dziekuje dziewczyny za zrozumienie. pare razy już robilam jak mi radzilyscie to obiecywał i znowu nie kupował. ja na prawdę nie chce sie go o cos prosic, chciałabym zeby on sam dal cos od siebie, żeby zaproponował że pojdziemy na zakupy, albo zeby zrobił zakupy na obiad. wkurza mnie to coraz bardziej, mój brat ma dziewczyne ktorej jakby mogł to dałby wszystko czego zapragnie! a ten mój ... szkoda gadać juz sama nie wiem , najzwyczajniej jest mi przykro macie racje, nażre sie, pobzyka, wydaje na swoje przyjemnosci a ja głupia sie przejmuje