Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowy

Czy ona mnie kocha?

Polecane posty

Gość Uczuciowy

Witam wszystkich. Otóż mam taką sytuacje. Jestem z dziewczyną od 3 miesięcy. Na samym początku mówiła mi że jest kiepska w okazywaniu uczuć ale teraz zaczynam mieć obawy. Powiedziała mi słowo "kocham" po 2 miesiącach co uważam za normalne mówię to by podkreślić na czym stoimy. Wracając do głównego problemu. Jestem osobą uczuciową. Potrafię wstać o 5 rano zrobić jej śniadanie do pracy i zanieść do domku bo niedaleko mieszka. Mówię jej jak ją kocham, napisałem z 3 wiersze dla niej przez cały związek bo naprawdę się zakochałem. Co jakiś czas staram się jej zrobić niespodziankę zaskoczyć czymś. Z mojej strony uważam że jest wszystko w porządku. Jednak ostatnio zauważyłem że to ja w zasadzie pierwszy się przytulam chce się pocałować bądź powiem pierwszy kocham ewentualnie od niej mogę usłyszeć JA CIEBIE TEŻ....Niedawno powiedziała mi natomiast bym nie rozmawiał głębiej z jej koleżankami z pracy i nie opowiadał jak kocham ją co jest dla mnie dziwne. Powiedziała w ogóle że powinienem przestać być ciągle taki miły i tak sie starać bo kiedyś nam to zbrzydnie i się zasłodzimy i bym nie mówił tak często słowa na K. jej. Nie wiem w takim razie czy mam się powoli czegoś bać czy po prostu ja zbytnio naciskam na nią. Dyskoteki też zaczynają mnie drażnić bo wchodząc z nią na dyskotekę ona idzie się bawić beze mnie ze znajomymi. Dzięki bogu nie tańczy z obcymi facetami na to sobie nie pozwala ale tak to czuję się tam nie potrzebny. Ona za to mówi że mamy siebie na co dzień i że też powinienem się bawić z kumpelami naszymi a nie tylko czekać kiedy z nią zatańczę. Jak to widzicie? Myślałem że każda kobieta lubi dostawać kwiaty wiersze czuć się docenianą kochaną. Jednak teraz już nie wiem nic.

jej chyba chodzi o to że jesteś za dobry. sorry ale tak to już jest, kobiecie nie dogodzisz :P czasem lubimy jak jesteś miły i robisz śniadanka a czasem jak na nas warkniesz i będziesz olewającym brutalem. musisz być pomiędzy.

dziwna jakas. ale moze faktycznie troche spasuj bo do zacznie miec cie w dupie, bo tak to dziala.

Gość Uczuciowy
I właśnie w tym temacie będzie problem bo ja nie potrafiłem i nie potrafię być oschły dla kobiety. Tymbardziej takiej którą tak kocham. Jak myślę o niej to aż mnie rozrywa dlatego nie mógłbym zrobić czegoś co mogło by jej sprawić małą przykrość.

Gość Uczuciowy
Dlatego myślę że dobrym początkiem będzie zakończenie przysłowiowych śniadanek i nie będę pierwszy oferował spotkania jeżeli minie dłuższy czas a widywać będziemy się tragicznie rzadko bo ona będzie wolała przeważnie w wolnej chwili spędzić go tylko ze znajomymi bądź dyskoteki nadal będą wyglądać tak samo to wtedy będę musiał naprawdę szczerze z nią porozmawiać. Boli mnie to że ja robię to co ona lubi a ona nie potrafi chociaż trochę zmienić się dla mnie.

Myślę że ją skopiesz po twarzy jak zobaczysz ze tańczy z kimś a on np położy dłoń na jej tyłku Tacy niby slodcy to psychole

Cokolwiek robimy to i tak może nie wystarczyć. Nie polegaj tak bardzo na zasadzie iż starania są wyznacznikiem sukcesu. Oczywiście nie znaczy to że masz sprawę olać, bądź sobą a nawet jeśli z nią się nie uda to wciąż mnóstwo jest kobiet które to docenią i oprócz brania potrafią też dawać.

Gość Ellais
Dokładnie uważam tj.Mellygion. Są ludzie, którzy nie będą dostrzegać Twoich starań, bo albo są egocentrykami, albo tak mają z natury. Może jesteś mężczyzną kochającym za bardzo. Najczęściej dotyczy to kobiet, ale.... Ja po 20 latach małżeństwa zrezygnowałam z dawania, bo nie otrzymując nic w zamian uznałam, że moje "zbiorniki" z dobrocią, empatią, wyrozumiałością wyczerpały się. Dziś twierdzę, że nie warto. Dokonując wyboru trzeba kochać ale stać nogami na ziemi. Bezlitośnie. Jeśli idzie z Tobą na dyskotekę i szuka innego towarzystwa to nie mówi to dobrze o jej uczuciach. Przynajmniej na tym etapie związku na jakim jesteście.pozdrawiam

Ja bym nie mogła być z kimś takim. Dusiłabym się. Rozumiem ją. Może Cię kocha w pewien sposób, ale różnicie się.

Gość czemu tak uczepiles sie
Faith Hope Glory tego pobicia? No ale fakt ze autor jakis dziwny.Ona naprawde moze dusic sie w takim zwiazku.Przestan tak bardzo starac sie.I uwazaj,takie uczucie moze cie szybko wypalic

Gość taka_jakas
Bo jesteś aż za bardzo uczuciowy, a jej jest już tak słodko, że rzygać się chce. Powoli ją osaczasz, a to ją denerwuje. Związek to nie ciągłe trzymanie się za rączki, wspólne tańczenie i mówienie kocham, co chwila. Wyluzuj, bo ją stracisz.

Gość Uczuciowy
No i na taką wypowiedź czekałem. Dziękuje "taka jakaś" tak też zrobie