Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związek z 36letnim dziadkiem

Mój facet ma 36 lat i jest dziadkiem!

Polecane posty

Gość MiłyOn
@up: fakt. co innego, gdyby skończyła matematykę, fizykę teoretyczną i inżynierie chemiczną :D Kierunki które ukończyła postrzegam jako studia dla samej idei bycia studentem ;)

Ja mam 29 lat, jestem z nim od kilku miesięcy ale nie mieszkamy razem. Zawsze inaczej jest jak mieszka się razem a inaczej jest po ślubie. A co miałam myślec? Skoro jego córka codziennie u niego przebywała, często przychodziła z dzieckiem. Tyle się teraz słyszy o takich rzeczach że chyba miałam prawo go oto spytac?

Gość MiłyOn
Serio masz nasrane w głowie :D Jesteś z facetem, którego podejrzewałaś/podejrzewasz o sypianie z własną córką. Hahahahaah :D

Chcesz wyjść za takiego faceta? Jakby na to nie patrzeć- Ty należysz do inteligencji. Poza tym nie wspomniałaś o miłości, a to chyba najistotniejsze...

Gość Mi się czasem wymsknie czy
Najważniejsze, czy sie z nim dogadujesz i czy wam sie uklada. Zamieszkajcie razem, jak planujecie ślub , to sie przekonacie, czy to jest to. Ale skoro ty go o takie rzeczy podejrzewasz, to raczej nie wroze temu zwiazkowi świetlanej przyszlosci :o

Gość MiłyOn
@up: Inteligencja na papierku? Wielkie mi rzeczy. Wystarczy płacić po 3 tyś. na prywatnych za semestr, a po 5 latach też dostaniesz dyplom. Świadczy to o twojej inteligencji Raczej nie. Kiedy w końcu Polacy zaczną zauważać, że inteligencja nie ma absolutnie nic wspólnego z wykształceniem? Wiedza? Owszem. Jednak by się czegoś nauczyć niekoniecznie trzeba być inteligentnym. Autorka tematu swoimi postami pokazała już, że do najbystrzejszych osób nie należy ;PP

Masz 29 lat, pytasz swojego faceta, czy sypia z córką, tylko dlatego, że często się odwiedzają i uważasz, że skońćzenie 3-ch kierunków gwarantuje księcia z bajki i pałac ze złota. Zastanów się, co Ty piszesz. Ja na miejscu tego faceta to bym cię rzuciła razem z tymi twoimi zakichanymi dyplomami. Stara, durna baba, w dodatku pozerka! Jak ci przeszkadza, że jest po zawodówce to po cholerę żalisz się na kafeterii? Kochasz go i z nim jesteś albo nie kochasz i nie jesteś. Proste. Na socjologii nie nauczyli?????

Gość 1 879
Maladie "Chcesz wyjść za takiego faceta? Jakby na to nie patrzeć- Ty należysz do inteligencji" Widzisz między wrodzoną inteligencją,a zdobywaniem książkowej "mądroci" na studiach jest różnica.Mądry nie ozacza inteligetny i odwrotnie........z reszta ja tez studiuje politologie. Autorko postu,małżeństwo to poważna decyzja...musisz być pewna,a już msz ątpliwości.

Gość Tarot oferuje
MASZ DYLEMATY? PROBLEMY? DOWIEDZ SIE JAK ODMIENIC LOS JAKIE NAJBLIZSZE MIESIACE DLA CIEBIE ZMIANY LOS SZYKUJE ZAPRASZAM PROFESJONALNIE SZYBKO I TANIO KOMENTARZE O MNIE SWIADCZĄ JAK TRAFNE JEST STAWIANIE KART U MNIE !! TAROT NAJTANIEJ NA ALLEGRO http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zapla ta-po-1zl-i1422582965.html JAK ODMIENIC LOS http://allegro.pl/tarot-wrozba-jak-odmienic-l os-odpowiedz-do1h-i1433274640.html KARNET MIESIECZNY http://allegro.pl/tarot-wrozba-jedyny-na-alle gro-karnet-na-30-dni-i1431096176.html

Gość no nie zasne
ze śmiechu :D :D :D

Gość ehehehehehehehheheheheheeeeeee
niech se tarota fundnie to będzie miała pewność, czy wnuk jej faceta jest także jego synem :D

Gość krecikk
@harma666 najpiękniejsze zdanie, jakie dzisiaj przeczytałem!

To chyba normalne że mam wątpliwości bo jego zachowanie było bardzo dziwne!!! Córka do niego przychodzi raz w tygodniu, często zostawała na noc, co jakiś czas zostawiała i zostawia dziecko pod opieką jego lub jego rodziców.

Gość co za kretynizmm
ja też często odwiedzam tatę i u niego nocuje, czy to automatycznie znaczy ze mnie puka ojciec ??? weź sie zastanow, dziewczyno co ty mowisz:o aha i oboje jestesmy po studiach, jeżeli to cos zmienia. W dzisiejszych czasach corka z ojcem nie moze miec nawet dobrego, ciepłego kontaktu, bo juz ludzie o cos obrzydliwego podejrzewaja. Masakra jakas.

No wszystko jasne a jak on pokazuje zdjęcia swojego wnuka po czym mówi że chłopak jest podobny do niego to co można sobie pomyslec. Zresztą lekkie podobieństwo jest, jego rodzice również to zauważyli. Używa też takich zdań że ma piękną córkę, trochę to samo daje do myślenia.

I co z tego ze tak mowi :) widocznie fajny z niego facet! Ja tez mam wyksztalcenie zawodowe.

Tutaj, ze ukonczylas szkole taką a nie inną i 3 kierunki to wiesz... papier do tego co piszesz, nie ma zadnego znaczenia... mojego dziecka ojciec jest mgr inż. informatyki i do dzis stwierdzam, ze top myslenia ma na poziomie parteru takze wiesz... zastanow sie o co Ci tak wlasciwie chodzi, bo faktycznie moze czegos nie doczytalam, ale osoby tutaj piszą, ze Ty dochodzisz tego, czy to dziecko jest jego z jego wlasną corka czy to faktycznie wnuk... nozesz ku**a mać, bo zaraz zejde. Jak ty masz zamiar tak z nim zyc jak teraz probujesz, czyli nie pytac prosto w oczy, nie zaproponowac mu badan, powiedziec mu, ze poprostu sie boisz i nie znacie sie na tyle by sobie w 100% ufac. Mow mu wszystko co cie gryzie, a nie pytaj tutejszych ludzi, bo oni info mogą brac z ksiazek, a info z ksiazek to nie ejst dla Ciebie, my nie znamy Twojego faceta, ale z tego co piszesz, to skoro masz podejrzenia o tego typu rzeczy to faktycznie, olej Skarba i szukaj innego Złotka.