Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związek z 36letnim dziadkiem

Mój facet ma 36 lat i jest dziadkiem!

Polecane posty

Jestem załamana!! Poznałam faceta po szkole zawodowej, to chyba nie jest dobra partia dla kobiety która ukończyła trzy kierunki?(socjologia, kulturoznawstwo, politologia). Przystojny facet, stateczny, z poczuciem humoru z dorosłą córką również która ukończyła szkołe zawodową i która ma 2letnie dziecko. Jak dla mnie ten mężczyzna jest trochę patologiczny! Kiedyś nawet nabrałam podejrzeń i spytałam się go po prostu czy przypadkiem to nie on jest ojcem dziecka własnej córki. Kilka dni chodził na mnie obrażony ale wszystko wróciło do normy. Co teraz? On nie ma żony, po prostu w młodym wieku został ojcem ale uczestniczył w wychowaniu córki. Teraz zaproponował mi malżeństwo? i nie wiem co dalej, nie dałam jeszcze odpowiedzi.

Gość rodzice sie boja
szoook . nawet nie wiem co ci poradzić bo to troszkę głupia sytuacja

Gość ehehehehehehehheheheheheeeeeee
Jeszcze takie 3 kierunki :P

Gość to ile mial lat
jak zostal ojcem?

Gość to zaden kierunek
socjologia, kulturoznawstwo, politologia).

Gość poprostu patologia
ten twoj facet i ta jego corka

Kończyłam 3 kierunki chociażby dla przedłużenia swojego dzieciństwa! A teraz poznałam faceta? i nie wiem czy związek z takim mężczyzną ma sens. On miał 18 lat gdy został ojcem, a jego córka miała 16 lat gdy urodziła dziecko.

Jak go kochasz to wyjdź za niego! Mój ojczym ma 37 lat a ja mam 2-letnią córkę, więc jest też jakby dziadkiem i nie robi z tego problemu. Wyluzuj, chyba, że jesteś tak bardzo przejęta tym, co ludzie powiedzą, to daj chłopu spokój. I tyle.

Gość pal szesc jakie to kierunki
smutne jest to ze dziewczyna mysli, ze jak skonczyla 3 kierunki to moze byc lepszym czlowiekiem a poza tym coraz glupsze te prowokacje 😴

Gość malamimimi
po co konczylas az 3 kierunki bez perspektyw?

>>>Kończyłam 3 kierunki chociażby dla przedłużenia swojego dzieciństwa! Całkiem skutecznie je przedłużyłaś. :D :D Gratuluję.

Gość jak wy pierdzicie przy
to trzeba bylo skonczyc 1 kierunek ale porzadny a nie 3 osrane to bys mogla liczyc na porzadna partie, a nie patole :0

A jak zaraz zostanie prawdziadkiem, to co zrobisz? Tutaj juz nie pisz... napisz do " niewiarygodne ale prawdziwe" :-)

Czy dobrze zrozumiałam? Zastanawiasz się nad wyjściem za faceta, którego oskarżałaś o zrobienie dziecka jego córce... To jest dopiero patologia! Kobieto, to co Ty w nim widzisz, skoro podejrzewasz go o tego typu czyny?

Tylko czy my się dogadamy ze sobą? On po zawodówce, ja po studiach! Poza tym on jest moim pierwszym facetem!!

Dlaczego "zmarnuj sobie życie"??? Facet ma córkę, córka ma dziecko. Nie ma tu nic do marnowania.Jak się kocha, to nie ma znaczenia, czy ktoś jest dziadkiem po zawodówce, czy magistrem.

Gość nie dogadacie sie
daruj sobie, szkoda faceta 🖐️

Gość MiłyOn
Naprawdę ;) Skoro jest taki jak go opisujesz, to nie ma się co rozmyślać. - bier póki wolny. Patologią natomiast było kończenie 3 kierunków, które nie dają absolutnie żadnej gwarancji zatrudnienia :) I tak będzie zarabiał więcej od Ciebie ;PP

Gość jak wy pierdzicie przy
proste pytanie, skoro nic ci w nim nie pasuje to po kiego grzyba z nim jestes ??? A czy sie dogadujecie to chyba wiesz nie ? chyba ze od wczoraj z nim jestes ?

Nie kochasz go to widać. Więc się nie hajtaj, chyba, że jesteś deperatką... ale wtedy to żałosne. :/

I posluchaj,,, to ze ukonczylas 3 kierunki a on zwodową to wcale znaczyc nie musi ze jestes od niego mądrzejsza, bo papierem to se mozesz tyłek podetrzec a nie porownywac do jego świstka. Wez sie dziewczyno ogarnij i sie zastanow czy szukasz faceta, czy dziadka... szukasz kasy czy milosci lub czy szukasz faceta na pokaz z dyplomem na czole czy poprostu szukasz ciepłych, pieknych chwil spedzonych z mężczyzną. Powodzenia zycze

Gość krecikk
a ile Ty masz w ogóle lat?

Gość MiłyOn
W ogóle, ty naprawdę musisz mieć nieźle nawalone w głowie, skoro podejrzewasz faceta, że jest ojcem własnej wnuczki. Jeśli prowo to doprawdy marne, jeśli na serio, to jesteś doskonałym przykładem tego, że wykształcenie nie ma wiele wspólnego z inteligencją człowieka ;)

Dziewczyno, jak do tej pory się dogadujecie, to to się nie zmieni. Chyba, że masz opory. Czasami ludzie po zawodóce, albo po podstawówce tylko mają więcej inteligencji życiowej, niż po posranych 10-ciu kierunkach wielu magistrów i doktorów. Nie tytuły naukowe są najważniejsze w życiu. Jeśli tego nie rozumiesz, to naprawdę daj sobie spokój z facetem. A jeśli się tylko boisz - to normalne. Gdyby miał profesurę też byś się bała. Każdy na początku związku ma dylematy. Poczekaj, zwłaszcza z tym ślubem, i przemyśl, co TY czujesz, pomijając opinię publiczną, środowisko i różnicę w wykształceniu. Powiedz sobie, co TY czujesz i czego Ty chcesz.

Gość ehehehehehehehheheheheheeeeeee
Kończyłam 3 kierunki chociażby dla przedłużenia swojego dzieciństwa! - to chyba dalej studiujesz :P

Gość to zaden kierunek
Kończyłam 3 kierunki chociażby dla przedłużenia swojego dzieciństwa! zal.pl