Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_dosc_wszystkiego

nie zyje....

Polecane posty

Moj ukochany Tatus zmarł nagle w pazdzierniku zeszłego roku. Mial tylko 59 lat. Bylam u niego 2 dni przed śmiercią śmiał sie , bawił się z moja 3 letnia córeczka, była oczkiem w jego głowie. Miał jeszcze tyle planów , tyle zycia przed soba - ledwie wszystkie ( siostry) sie wyprowadziłysmy i smakował zycia z mama - juz odchowane (my) teraz tylko oni - wiecznie zakochani - wspaniale małzeńśtwo - jak to na pogrzebie wielu nam powiedziało wzór.... a teraz została pustka z ktora sie nie moge pogodzic!!!!!!!!! Moj tatus - ukochany moj . Miał mnie poprowdzic do ołtarza - miałam mu kupic jego wymarzony domek w górach, miał isc w koncu z mama na sylwestra pierwszego odkad sie dzieci wyprowadzily , miał byc !!! miał zyc , cieszyc sie urokami zycia , miał mnie tulic tak jak zawsze miał ogladac z swoja wnusią bajki i miał .... miał po prostu tu byc czemu ludzie tak szybko odchodza , on mial tyle planow jeszcze w dzien smierci dzwonil do mojej mamy o 8 rano zapytac czy juz wstała ( bo on w pracy) zapytac sie co bedzie na obiad i powiedziec ze kocha a o 14 go karetka zabrała , miał wylew , paraliz , spiaczka i śmierc - tak szybko , za szybko! od jego smierci nawiedza mnie w snach , ciagle w nich spiesze sie powiedziec mu ze go kocham i wiecznie do niego chce sie przytulac ... ale 2 sny ostatnie mnie przerazaja sni mi sie w kosciele , na pol zywy , jak w spiaczce na kleczkach modlacy sie ;( Nie daje rade sobie z jego smiercia - jestem wsciekla na wszystkich i na wszystko czemu on ? On wzorowy kochajacy tata , co mi by serce oddal bym mogla zyc , co muchy nie skrzywdzil - silnie wierzacy odszedl !!!!!!!!!!! Czemu Bog mi go zabral!!!!! Tyle zboczencow , pedofili , zlych ludzi - czemu Bog ich nie zabiera - Tylko musial mojego Kochanego tate - Czemu!!!!!!!!!!!! Czemu musial odejsc???? mam dosc chyba prez to wszystko wykanczam sie psychicznie.... - przepraszam musilam sie wyzalic gdzies

Gość oczko300
wspolczuje - trzymaj sie jakos. sama juz niewiem co gorsze - smierc ukochanego ojca - wzora czy zycie z ojcem ktory zatruwa zycie

Gość Addaa1
Współczuję, no cóż, życie jest cholernie niesprawiedliwe. Bóg zabiera wcześnie do siebie dobrych ludzi, a tym "złym" daje szansę na poprawę. Bardzo ci współczuję, trzymaj się.

mi ktoś właśnie kiedyś powiedział, że dobrzy ludzie odchodzą szybko, bo zrobili już wiele dobrego na tym świecie i są gotowi spotkać się z Bogiem, natomiast tym złym, o których właśnie piszesz - Bóg daje czas i szansę by naprawili swe błędy zanim Go spotkają... Współczuję Ci i wiem jak Ci ciężko, wiem...bo sama również straciłam kogoś bliskiego... i chociaż minęło wiele lat, wciąż nie potrafię się pogodzić ze stratą... To prawda, że czas leczy rany...jednak nie usuwa blizn, jakie po nich pozostają... Trzymaj się ciepło.

Gość wnuczka21
Mój dziadek nie żyje. Mieszkał z nami. Bardzo cierpię. :( Też nie mogę się z tym pogodzić. :(

Gość wnuczka21
Kurwa!!!!! Znowu jebane podszywy nie mogą uszanować ludzkiej tragedii. Jestem pewna, że to do góry to podszyw. 😭

Gość wnuczka21
Co za skurwysyn! 😭

Gość Addaa1
no żesz kurwa, ten podszyw bezczelny! Lecz się potworze!

te wszystkie podszywy jestescie po prostu chorzy na psychice - idzie sie leczyc .. Mam ataki paniaki i płaczu , choc minelo juz prawie 4 miesiace .. KOCHAM mojego tatusia - Boze jak mi go brakuje! Ja po prostu nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego - niby funkcjonuje ale ciagle uzywam okreslen - moj tato jest , moj tato zrobil - nigdy w czasie przeszlym- on dla mnie zyje caly czas!!! ja sie chyba dzis zarycze ..

Gość oczko300
podszyw ty palancie

Gość kajaaaaaa
Autorko ja straciłam Tatę w listopadzie wiem co przechodzisz,ale ja sobie tłumaczę to tym,ze naszym właściwie przeznaczeniem jest smierć.A życie jest tylko przystankiem...no tak sobie tłumaczę bo inaczej bym zwariowała od rozmyslań.Śmierć mojego Taty również niespodziewana nawet nie zdążyłam powiedzieć jak bardzo mi zależy...Człowiek w wiecznym biegi zapomina o takich prozaicznych rzeczach..mam tylko nadzieję,że wiedział jak bardzo go kocham a teraz patrzę troszkę innaczej na pewne sprawy.Takmogę powiedzieć,że ta śmierć dała mi dużo do myslenia,jacy jesteśmy itp...Nigdy przed tym nie zmarł mi ktoś tak bliski dlatego teraz wiem co to za ból.Masz dziecko Autorko i ono daje Ci siłę-tego sie trzymaj.! I pomyśl o tym,że się wszyscy tam spotkacie ja tak myslę i daje mi to siłe. 3maj się pozdrawiam.!

Gość Podszywy nawet nie dadzą
ludziom przeżyć żałoby. Jesteś dnem kompletnym. Po chuj to czytasz? Idź sobie gdzie indziej gnoju!

mecza mnie te sny czy poprzez nie tata chce mi cos powiedziec , czy ja go spotkam ??? zaraz po smierci przysnil mi sie tata i spytalam sie go czy na pewno sie spotkamy - on odpowiedzil - na pewno - zebym sie nie martwila - meczy mnie to - czy naprawde istnieje zycie po smierci czy jeszcze ujrze tate?

łapie sie wszytskiego co daje mi wiare ale .. naprawde czasem ciezko tak bardzo mi go brakuje ze momentami mam ochote eksplodowac placzem i histeria - wiem ze mam male dziecko - nigdy nie widzi jak wyje - ( bo tak to sie nazywa , ja nie placze ja wyje) zaszczepiam w niej chwile w ktrej dziadzius byl najwazniejszy - zeby nie zapomniala - ale uniknac sytulacji takich jak wyje o 3 nad ranem w lazince przytulona o recznika , i blagajac wszystko - zeby mi tylko tate zwrocili - przezylam smierc , dziadka babci ( tez byli bliscy ) ale nigdy mojego tatusia - ktory mial zyc wiecznie ....

Gość Znam ten ból,
To mógł być fajny temat do pogadania, ale poszywy musiały go zniszczyć. Nienawidzę was!

Gość Znam ten ból,
Nie macie nic do powiedzenia na temat bólu po stracie bliskiej osoby to nie piszcie! Miło tak ranić czyjeś uczucia?

dopoki nie zmarl mi tatus , nie wiedzialam jak bardzo go kocham - owszem kochlam - ale teraz mi sie wydaje ze za malo - ze za malo mowilam KOCHAM CIE- ze za malo przytulalam , ciagle sie boje ze on nie wie jak bardzo byl mi bliski - zmarl w moje imieniny - przysnil mi sie sen - ze dosteje multum roz bialych i czerwonych - mam nadzieje ze od niego - nawet ostatnio byl tak zapracowany ze nie zdazyl na moje urodziny 10 dni przed smiercia - od kad pamietam zawsze byl - a w ostanie nie zdazyl ---- nie daruje sobie tego- TAK BARDZO GO KOCHAM I TESKNIE!

jest niesprawiedliwe i niestety Ci współczuję :(:(ale nie pisz - czemu zboczeńców i pedofili nie zabiera, ja ich nie popieram ale każdy ma takie samo prawo do życia.

takie samo prawo ? NIE rozumiem pedofil i dobrz cylowiek + jakie takie samo prawo..

Gość cos strasznego
to okropne

mineło już ponad pół roku a ból w sercu ten sam :( Tęsknie okropnie. Cięzko mi patrzeć na zdjęcia, miejsca , rzeczy które mi go przypominają.... po ciuchutku płacze tylko do poduszki z tej całej bezsilności ze już nie zobacze :(