Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoru

Nieprzyjemnie zauroczenie...

Polecane posty

Gość a co sie stalo
a skad wiesz że nie ma??to ze nie nosi obrączki nie znaczy ze kogoś nie ma prawda?

Wiem od jednej z asystentek... One chyba wszystko wiedzą oO Są jak centrum informacji. Ale jakiej muzyki słucha, czy do jakich klubów chodzi, to mi już powiedzieć nie chciała ;// Chyba sama chce do niego zarywać. ;/

Gość moze odlacz zasilanie
pewnie pracoholik :)

Może... Ale to chyba byłoby nawet dobre ; ) Nie wiem, nie spotkałam nigdy pracoholika... Chciałabym mieć coś z niego w sobie, bo jestem ciut leniwa czasami... ;)

Gość a co sie stalo
no asystentki w zasadzie powinny być dobrze poinformowane...ale moze spotyka sie z jakąś mężatką i to ukrywa albo jego dziewczyna mieszka gdzieś daleko od niego i się rzadko spotykają.

Nie wiesz, kogo szuka. Może się z kimś rozstał albo pragnie wielkiej miłości. Zresztą nie każdy człowiek jest zajęty. Jednak może to też świadczyć, że ciężko z nim wytrzymać itd.

Mam nadzieję, że nie ma nikogo, bo nie chciałabym się wpieprzać w związek. To byłoby chamskie.

Albo jest gejem. Gdyby był, to straciłabym wiarę w mężczyzn... oO

Gość 755987764
gówniara

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
pokolenie pokemonów :o i te ich zjebane emotikony [ Oo, ^^ itp]

Gość a co sie stalo
możesz spróbować zaryzykować jak Ci zależy..np.zaprośic go na kawę..albo ubrać się seksownie na następną wizytę i zaobserwować jak zareaguje..jeśli zauważy i będzie się gapił-to już wiesz że gejem nie jest..

Może i gówniara, ale skoro tak, to powinniście być mądrzejsi od "pokolenia pokemonów" i nie zwracać na to uwagi. A skoro tak się burzycie, to czy to nie stawia Was na równi z pokemonami?

Spróbuję, tylko nie wiem, czy potrafiłabym zaprosić go gdziekolwiek...

Gość 0101
a po co mu takie dziecko ja Ty? co masz do zaoferowania?

Gość a co sie stalo
mozesz np.mu powiedzieć ze w ramach podziękowania że ładnie zaleczył (naprawił)zęby chciałabyś go zaprosić na kawę i zobaczysz co dalej Powodzenia:)Daj znać jak sie potoczyła akcja!

Gość 743357432
cipke i tyle.

Już po wszystkim... W sensie, byłam dzisiaj na wizycie i chociaż nie zaprosiłam go na kawę, to chociaż trochę z nim pogadałam. Niby nic, ale i tak jestem w jakiejś dziwnej euforii. Tym bardziej, że to on zaczął rozmowę... I to wcale nie na tematy mojego uzębienia, co mnie bardzo ucieszyło. Już mam plany jak zagadać do niego za miesiąc. Może jaram się niepotrzebnie (pewnie na pewno) ale jeśli nie będę próbować, to chyba będę żałować. Więc trzymajcie za mnie kciuki i jeśli któraś z Was ma jakieś rady, albo była w podobnej sytuacji to bardzo proszę o podzielenie się nimi ze mną ;) I dziękuje za Wasze dotychczasowe wsparcie ; *

Gość opolka
autorko - i jak tam???