Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady law

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość lady law

Chciałam dowiedzieć się dlaczego kobietom podobają się "niegrzeczni mężczyzni"?Jestem w szczęśliwym związku kilkumiesięcznym a ostatnio zwrócilam uwagę na kolegę z pracy. Wiem, że ma już rodzinę ale też wiem, że spotyka się też z innymi kobietami. Ciągle przynosi do pokoju mi kawę lub coś słodkiego,powiedział kilka razy słoneczko i bardzo mi się to podoba. Wiem,że nie zdradziłabym swojego chłopaka ale flirt słowny chyba to nie zdrada:P Co o tym myslicie??

Gość totalny odlot
flirt słowny to nie zdrada? A jak byś się czuła gdyby Twój facet był w takiej sytuacji? Jego adoruje jakaś panna a jemu sie to podoba.Co za pustak z ciebie.Zdrada w myslach to też zdrada.Flirtować to wy lubicie a potem wielkie halo,ze nic sie nie dzieje i nagle bum! Że...Ja tylko tak,to i tamto...Głupie tłumaczenie.To,że uwarunkowania biologiczne są niemonogamiczne nie dowodzi,że nie można się kontrolować.Od komplementów i grzeczności się zaczyna.Brakuje ci bolca,to oddaj sie koledze z pracy.Pewnie jest dobrym macho a ty masz takie potrzeby.Z ciekawości mozna zdradzić,stracić panowanie i urodzić dziecko nawet.Babska ciekawośc i wścibstwo jest nieograniczone tak samo jak głupota.Koleś z pracy dobrze wie na jakki podatny grunt trafia.W końcu jest dobry w te klocki

Gość lady law
kurcze chyba masz rację.lepiej to w porę skończyć. Pewnie że wkurzyłabym się wiedząc, ze moj facet tak robi:/. dzieki za otwarcie oczu.pozdrawiam

Gość totalny odlot
chyba mam racje? Na pewno mam racje! Przerabiałem mase tematów tego typu i wiem co jest grane.Byłem po jednej i po drugiej stronie.Wiem jak to działa i wystarczy doświadczeń i tego typu akcji.Jeśli dotarło to proszę bardzo:)