Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANJJJJJJJJAAAA

Wasze opinie na temat Anji Rubik

Polecane posty

Gość mi tam pewnie do niej daleko
no i ta jej pociągła twarz - jejku jak to się może podobać??? nie wierzę- przecież ona ma buźke jak koń :(

Gość bdhgfkg
kolejny zawistny grubas zazdrości szczupłej modelce :P

Gość do Oblubienicy
opinia + chore insynuacje! ogarnij sie!

twarz ma ładną choć nie powalająca ,ale jest strasznie ,ale to strasznie chuda. podobaja mi się osoby szczupłe ,lub nawet chude ,ale ona to juz przesada. Choc na modelke to się nadaje ..

Gość mi tam pewnie do niej daleko
55 kg to grubas :) no w sumie zalezy kto co lubi :) ani grama mniej bym nie chciała ważyć :)

Gość kaRinKa_
Anja jest trochę podobna z budowy do Umy Thurman, ma niebotycznie długie nogi, w ogóle nie ma ud pięknie ubrania na niej wiszą jak na modelkę to nie ma się do czego przyczepić - w tej pracy musi tak wyglądać facetom się niby taki typ urody nie podoba a za to większość kobiet dąży do tego "ideału" - nie wszystkie jest może w jakiś sposób piękna ale w sensie eteryczna - a nie seksowna

eteryczne kobiety potrafią być pociagające, ale jak mają jakieś cycki , jakkis tyłek itd ,nie mówię duży,ale żeby COS tam było a ona nie jest eteryczna tylko wychudzona jak anorektyczka prawie . nie wiem czy jakbym ją zobaczyła na ulicy nie pomyślałabym ,że ma anoreksję..

Gość kaRinKa_
nie pisałam że te cechy nie mogą iść ze sobą w parze czy też że się nawzajem wykluczają - Anja nie ma kobiecych kształtów i dlatego uważam że nie jest seksowna -symbolem seksu nie będzie bo bliżej jej do zapałki/patyka

Gość nasza polska szkapa
wygląda na każym zdjęcu jak naćpana...a usta ma tak otwarte jakby przed chwilą pensa jej wyciągneli:O Ma te same miny więc jaki z niej kameleon? a te cienie fiolet nie pasują do jej oczu- koloru, kształtu itp. To tez o czymś świadczy, że jej twarz i rysy nie są tak plastyczne. Bo ne wszystko jej pasuje. okropna.. Uma ma piekną twarz i chuosc schozi na 2 plan. A Rubik ma brzydką twarz, oczy i te usta ciągle otwarte..Okropnie wygląda.

Gość kaRinKa_
chodziło mi o budowę ciała nie twarz - wysoka, chuda i bardzo długie kończyny- poza tym -tak, Uma jest piękna z tymi naćpanymi oczami to na większości zdjęć modelki wyglądają jak prostytutki - narkomanki, w pozycjach jakby "dopiero po", w makijażu z którym normalna kobieta nie wyszłaby z domu bo by się bała że zaraz zapytają ile bierze

mnie się z kolei bardziejz twarzy podoba Anja od Umy Thurman ,która nigdy mi sie nie podobała .. ale obie są chude bardzo

Gość kaRinKa_
ja ją mam w pamięci z filmów w których grała więc na pewno się zmieniła - czasu nie oszukasz w końcu

Gość no no no no chyba
no chyba was posrało osiągnięcie? chyba, że zarabianie dużej kasy uważacie za osiągnięcie...to brawo...brawo...