Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANJJJJJJJJAAAA

Wasze opinie na temat Anji Rubik

Polecane posty

Gość mINA JOVICH.
NO jest po prostu piękna oryginalna i ma zabójcze ciało. do tego pieknie wychodzi na zdjeciach pieknie sie porusza. ma spojrzenie które elektryzuje i przykuwa. co ty chcesz usłyszec kobieto? ze anja jest brzydka czy co? daj sie leczyc:O

Gość Akurat Anja jak na modelkę
Ja jej nie bronię jak lwica, bo akurat mi tam wisi, czy ona piękna zy nie i ilu ludziom się podoba :) Sporo sie o niej ostatnio mówi w mediach i stąd pewnie mam pojęcie, która to :) Uważam jednak, że trudno akurat ją nazwać wieszakiem- ma piersi i dość szerokie biodra. Oczywiście, że kobieta w innym rozmiarze będzie wyglądała inaczej w ciuchu, ale zadaniem modelki jest sprzedaż, a nie pokazanie prawdy objawionej. Jakoś nikt sie specjalnie nie rzuca, że 14=latkipromują kremy przeciwzmarszzkowe :O Ja mam większy rozmiar i zupełnie inny typ sylwetki, ale zupełnie modelki mi nie przeszkadzają :) Mam powodzenie, kochającego męża, dobrze się czuję w swojej skórze. A że są kobiety piękniejsze, bardziej porządane? Zawsze będą :)

Gość facetttt
nie jest piekna, jest przecietna.Watpie by jakis facet zwrocil na nia szczegolna uwage na ulicy. Faceci nie lubia wieszakow ;/ kobieta powinna miec zarys bioder i piersi ;/

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Wychodzi na to, że połowie się podoba, a drugiej połowie nie. Dzięki za komentarze. Każda potwora znajdzie swego amatora.

Modelka w rozmiarze 38/40, a co to za modelka? Modelka musi być odpowiednio szczupła i musi mieć odpowiednie proporcje. Jej ciało służy do noszenia ubrań i ich reklamowania. Nie musi mieć typowo kobiecej figury 90/60/90 Modelki wybiegowe, reklamujące ubrania, zasadniczo różnią się od fotomodelek. Fotomodelka nie musi być chuda jak szkielet i nie musi mieć wystających żeber. Autorko, czepiasz się tego, że masz ładniejsze od niej koleżanki i, że na ulicy spotykasz o wiele piękniejsze kobiety, ale weź pod uwagę, że żadna z tych piękności nie osiągnęła i pewnie nie osiągnie w świecie mody tyle co Rubik. Jej uroda jest kwestią gustu, ale osiągnięcia są godne pozazdroszczenia. Ja również mam znajome, których uroda faktycznie powala, zwłaszcza, że kilka z nich ma typowo hinduską urodę, ale te dziewczyny w agencji modelek nie mają żadnych szans i mogą co najwyżej reklamować bieliznę lub stroje kąpielowe, tudzież pozować do Playboya i CKM-u.

Gość marta smart
"ale weź pod uwagę, że żadna z tych piękności nie osiągnęła i pewnie nie osiągnie w świecie mody tyle co Rubik. Jej uroda jest kwestią gustu, ale osiągnięcia są godne pozazdroszczenia." co ma piernik do wiatraka? pożałowania godne, że ludzie wymyslili coś takiego jak modeling i zamiast stroje prezentować, jak powinien, każdy typ kobiecej figury, prezentują je jakieś pokręcone żyrafy z wyglądem konia. A pieniądze są w tym światku niezrozumiale duże dziw, że my ludzie tworzymy taki dziwaczny świat

Może i nie jest to jakaś piękność, ale i tak się cieszę, że robi karierę, bo to Polka. :) Trzeba też patrzeć jak Rubik wypada na tle innych modelek. Inne modelki to też prawie zawsze nic takiego. Co by nie powiedzieć to Rubik ma ciekawe zdjęcia. Modelki w ogóle są specyficzne. Za ładniejszy zawód uważam chociażby aktorki. Więcej ładnych niż wśród modelek. Coś czego na pewno zazdroszczę trochę Rubik to wzrost. Ja mam tylko 168 cm...

Gość sjfdbewlf
Anja jest zajebista,chuda i ładna i w wieku 40paru lat będzie ładnie wyglądać.Jak widzę nasze co dziennie pasztety na ulicach to śmiać mi się chce,głupie krowy co w wieku 30 lat mają cipę jak wiadro i 40kg nadwagi.

Poza tym, wg mnie, sława modelki to nie jest osiągnięcie. Jest sławna i tyle. Wiadomo, że nurkowała pod biurko niejednemu panu. Osiągnięcie to jest dostać Nobla albo napisać jakiś bestseller, bądź wykreować niezapomnianą kreację w dobrym filmie.

Gość do Oblubienicy
sądzisz innych wg własnych doświadczeń?? :D:D:D

Gość do Oblubienicy
(pytam oczywiście o to nurkowanie pod biurko) :D ile razy tak musiałaś zrobić, by coś osiągnąć?:D

Gość zgadzam się z autorką
w 100%!

Gość do Oblubienicy
nie kłam, przecież wiadomo, że nurkowałaś pod biurko niejednemu panu:classic_cool: miło? zdziro? :)

Gość moze jeszcze nie rozpatrzyli
mnie wkurza Anja i juz!! bez photoshopu jest baaardzo przecietna kobieta, bardzo

Gość pyskata zośka
Zgadzam się z autorką i ja. Jeżeli komuś podoba się Anja Rubik to tylko dlatego, że jest podatny na sugestię, że reklamy i telewizja wyprały mu mózg.

Gość do Oblubienicy
jesli oczernianie innych bez powodu lub jakies glupie insynuacje o obciaganiu to wszystko co masz do powiedzenia, to lepiej stul ten niewyparzony pysk :)

Oblubienica Zdzira to cię niestety, ale nie wyskrobała na czas hahahahahah :D

Gość jeste ładna
a jeśli chodzi o ciało to też ma ładne, ale takich dziewczyn jest wiele

Gość do Oblubienicy
slyszalas? szef cie wzywa, idz mu obciagnac jak to masz w zwyczaju,co bys z wprawy nie wyszla:)

@ do Oblubienicy - Ty chyba jakas niewyzyta jestes, bo piszesz tylko o obciaganiu! Jak masz takie parcie to idz i obciagnij jakiemus fagasowi

Pewnie cię tak mój komentarz ubódł, bo sobie przypomniałaś/eś swoja niechlubna przeszłość:classic_cool:

Gość do Oblubienicy
nie ja zaczełap, pudernico :)

Gość do Oblubienicy
"sobie przypomniałaś/eś swoja niechlubna przeszłość" po raz kolejny przypisujesz innym swoje doswiadczenia:D

Gość mi tam pewnie do niej daleko
bo mam 166 cm wzrostu i waga 55 kg, ale szczerze przyznam że nie zamieniłabym się na jej wymiary :) ja tam wolę np kształty krupy itp. mój mąż także- mówi że Rubik ajest dla niego aseksualna- a czesto sobie rozmawiamy o naszych ideałach :) beznadziejna ona jest- piersi - wy to nazywacie piersiami??? i czemu zaraz widzicie tylko jej cycki a potem tylko grubych ciotek. a taka jędrna miseczka C :) :) :)