Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekajaca!!!

czy to moze byc ciaza

Polecane posty

witam wszysctkich :) wiem ze takich tematow jak moj jest mase ale chcialam napisac swoj konkretny przyklad kochalam sie z moim mezem w 13dc przy cyklach 27 dniowych po poaru dniach zaczął mnie pobolewac brzuch jak na okres i troszke jajniki od jakichś 4 dni chodze czesciej siku nawet do 10 razy dziennie :) robilam juz 2 testy ale chyba za wczesnie wyszly negatywne jestem 2 dni przed @ planowana :) i nie wiem czy to moze byc ciaza ? czy robic jeszcze jutro test ? doradzcie czekam .bardzo bym sie cieszyla gdyby to byla ciaza :)

Gość tytyyt
poczekaj jeszcze troche

Gość hue hue hue hue heu heu hue
dorosła jesteś i nie wiesz, że częściej się sika jak dziecko jest duże i naciska na pęcherz?

Gość Mała misia:)
test zrob po terminie @ w lub w dzien @..powienien byc wiarygodny..a objawami sie nie sugeruj bo one sa takie same jak na @

niby takie same tylko mnie nigdy brzuch nie bolal poltora tygodnia przd planowana miesiaczka a tym razem tak jest i to mi daje do myslenia :) dzieki za odp :)

Skoro bardzo pragniesz dzidziusia nie nakrecaj sie...bo pozniej moze byc rozczarowanie i placz...zycze ci z calego serca obys jednak byla w ciazy

Gość Sylwuska987
Mam podobny problem jak ty. Tylko że mi do tego powiększyły się piersi i wyciekało z nich coś jak mleko. Najdziwniejsze jest to że @ miałam normalnie test wyszedł negatywny a ciągle chodzę siku i przytyłam. Byłam u lekarza i bez badania stwierdził że nie jestem w ciąży. Tyle że ja nie planuje dziecka i zawsze było z zabezpieczeniem lub przerywany. Życzę ci żebyś była w ciąży jeśli tego chcesz. Najbardziej wiarygodne będzie badanie krwi podobno kosztuje tyle samo co test

oby wszytsko bylo tak jak chcesz

Gość FGHTJDEAH
RŻNIECIE SIĘ SUKI TO MACIE CIĄŻĘ

dzieki dziewczyny :) dzis tez dol brzucha pobolewa i jaka rozdrazniona jestem lae moze to przed @ chociaz mysle ze ze przyjdzie bynajmniej tak bym chciala :)

Gość Sylwuska987
A kim ty jesteś żeby kogokolwiek oceniać?! Pewnie partner cię nie zaspakaja albo nawet go nie masz!

sylwuska nie przejmuj sie ta obelaga nikt nie moze nas oceniac same wiem ze jestesmy w porzadku a to co pisze niech pisze cwany bo klawiatura wszystko przyjmie

Gość Sylwuska987
Po jaką cholerę tacy ludzie w ogóle wypowiadają się na takich forach skoro nie mają nic mądrego do powiedzenia

sylwuska tylko po to zeby podniesc nam cisnienie ale nie przejmujmy sie tym trzeba dbac o siebie :)