Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek k.

zgodzila sie na bycie kochanka a teraz chce zostac zona.....

Polecane posty

Gość chytrylis
maniek k. zerwij kontakt z kochanką bo niedługo wejdzie Tobie z butami w życie i nie daj Boże skontaktuje się z żoną. Wie gdzie mieszkasz?

Gość ineviooo see you
jesteś kaleką emocjonalną :O

Gość mamućka
maniek k. a może w ciązy jest......kochanka? :)

Gość dobre dobre dobre
powiedz jej ze wtedy kiedy to mowiles bylo ci z nia dobrze. ale teraz juz ci nie jest dobrze bo marudzi o slubie. A jak cie naprawde kocha to niech nie staje na twojej drodze do szczescia z zona. jak sie kogos kocha to sie dla niego poswieca.

Gość konkretne kroki skoki
powiedz jej że dużo myślałeś, że jesteś dla niej za stary nie będziesz mogł jej wiele dać a ona zasługuje na szczęscie i takie tam. Szlachetnie wyjdziesz z twarzą. Po tych słowach urwij kontakt.

Gość dobre dobre dobre
jak dziewczyna jest sprytna to i tak sie skontaktuje z twoja zona. dziwi mnie troche ze sie z toba bzykala wiedzac z gory ze slubu nie budziet. kobiety tak nie robia.

Gość maniek k.
ja juz z nia rozmawilem WIELE razy! ponad tydzien temu powiedzialem jej ze to KONIEC bo ona sie za bardzo zaangazowala ,a mi chodzilo tylko o sex,ale do nei jto jakby nie trafia! nie wiem ,.mzoe dlatego ze jest jeszcze taka mloda......... nie dzownilem do niej od tego dnia gdy powiedzialem,ze nie ebgdziemy sie juz wiecej spotykac i nie chce sie z nia kontaktowac wiecej ,ale ona caly czas do mnie smsuje, pisze maile no a dzisiaj przsylala mi sms ,ze MAM z nia pogadac albo ona pogada z moja zona . no i kurwa bede sie musial z nia jutro spotka i nie wiem jak z tego wybrnac........

Gość maniek k.
od tego wszystkiego to juz mi sie nawet sexu odechcialo................

Gość konkretne kroki skoki
to teraz tylko czas na to by się oswoiła z porzuceniem. Nie daj się szantażować małej suce. Do żony nie pójdzie. Bądź stanowczy! Taka sunia szybko kogoś sobie znajdzie. Nie przejmuj się nią.

Gość lolololol6856
SŁUCHAJ STARY PRYKU, NASTĘPNYM RAZEM WŚROD KOCHANEK SZUKAJ NIEZASPOKOJONE MĘŻATKI A NIE MŁODE I NAIWNE GŁUPIE PINDY, KTÓRE MYLĄ MIŁOŚĆ Z SEKS-UKŁADEM

Kiedyś tu jeden napisał, jak go taka kochanka oszukała, że jest w ciąży, nawet fotkę testu mu przysłała i dał jej na skrobankę, a potem życzyła sobie kasę na otarcie łez psychicznych po skrobance, bo czuła się tak rozżalona, że jakby tej kasy nie dostała, to musiałaby się wypłakać na ramieniu jego żony. Okazało się, że facet nie był jedynym, którego tak nabrała. :D Rada: jeśli powie, że poinformuje Twoją żonę, to powiedz, że w takiej sytuacji będziesz musiał się na nią pożalić wszystkim swoim kolegom, ich synom, bratankom itp., żeby ich przed nią ostrzec.;) Szantaż za szantaż.:D

Gość porzuć ją w pizdu
porzuć sukę nie miej litości!!! Po co Ci taka kretynka? :O każdemu pewnie dupy daje a Ty masz takie rozterki. KOpmij ją

Gość dokładnie przytrzyj
jej ryja. Co się pcha do łóżka zajętego faceta? Wiedziała że to układ to powinna siedziec cicho a nie szantażować Cię! pokaż jej gdzie jej miejsce, powiedz że na żonę to bierze się partnerki które się szanuje a nie taki kurwy :D

Gość bułka z masłemm
chyba wiem o kogo chodzi. Nie musisz się martwić - bystra jest domyśli się.

Gość dobre dobre dobre
jak ma chociaz troche oleju w glowie to powiadomi zone.

Gość fiolka z trucizną
zachciało Ci sie ruchańska, a teraz możesz miec problemy !! Nie wiesz do czego zdolna jest kobieta .. :O jeszcze zakochana.. Moze powiedziec Twojej żonie o wszystkim i klops... Lepiejzałatw to w miarę delikatnie, zerwij z nią kontakt :O

Gość fiolka z trucizną
tzn najpieerw delikatnie załatw i pomału zaczynaj zrywać kontakt, oddalać się ...

Gość thesampo21
Maniek szlak mnie trafia jak czytam wypowiedzi takich kretow ja Ty. Stary a le na zyciu sie nie znasz... Teraz idiotka? JA tez Ci zycze, zeby Twoja byla kochanka porozmawiala z Twoja zona, hmmm i chcialabym byc przy takiej rozmowie. Uwierz mi mialabym olbrzymia satysfakcje jakbym zobaczyla Twoje walizki przed drzwiami mieszkania. Faceci wlasnie tacy sa, to co z tego ze byl uklad? Kazdy mam prawo by kochac, dziewczyna glupia bo zakochala sie w takim skurwysynu ktory wykorzystuje naiwne dziewczyny. Oj szkoda, ze nie trafiles na mnie ja juz bym Ci pokazala co robi sie z takimi skretynialymi fiutami jak Ty. Gardze takimi typkami. Dlaczego faceci sa tacy okropni. Tylko sex, sex nic innego. Narzekaja jacy to Oni sa poszkodowani. Bo zona jest oziebla, bo sex jest do niczego bo maja wieksze libido. A po huj sie zenisz jak chcesz rypac na boku. Zostan kawalerem albo tak jak ktos tu napisal burdel city. A ze sie zarazisz, no coz, cos za cos. Albo rypanie albo bezpieczenstwo. Stary zbok

Gość kobietka 095632
THESAMPO21 ------ zajebista mowa! zdanie w zdanie się zgadzam! Ty żonkosiu pieprzony,pamietaj,że zło wyrządzone wraca!!! juz widzę Twoje walizki pred drzwiami. kopnęłabym Cie w dupę i wsadziła obcas w tyłek! mając zone w domu- robisz z sebie starą kurwe FUUU wspolczucia zonie!

Gość a ja mam nadzieje
ze twoja zonka się dowie o wszystkim :D i zrobi ci z dupy jesien średniowiecza nie wspominając ze młoda kochanka tez sie od ciebie odwróci:D i zostaniesz sam z suchym gówienkiem u dupy :D btw nie ma kobiet o tak niskim libido a jak sa to się leczą więc weź pod uwage ze zona cie zdradza

Gość leyla-mia
ja również mam nadzieje,że kochanka powie o wszystkim twojej żonie. tego ci życzę

Gość .za głupote......
trzeba płacić problemy z młodą dopiero sie zaczną za późno na delikatne oddalenie głupiemu mańkowi zabrakło wyobraźni.. zgadzam sie z loloem/ą :)

Czy ona wie gdzie mieszkasz? Czy nr telefonu jaki jej dałeś do siebie to taki, z którego normalnie korzystasz czy kupiłeś drugi nr specjalnie dla niej? Czy pozwalałeś jej robić jakieś zdjęcia wspólne?

Gość do głupiego autora
to nie ona, młoda jest idiotką to ty jesteś IDIOTĄ

Gość punktwidzenia!!!!!!!!!
obicac ci!!!!!!!!!!!zakochalal sie bo miala takie prawo.a ty kretynie skrzywdziles ja.zycze ci zeby twoja zonka sie o niej dowiedziala.tepic takich jak ty!!!!!!!!!!!

Gość Pudzian Strong man
maniek ty debilu, krzywdzisz rodzine i kochante, w morde ci skuje pajacu, co żona nie ma ochoty, widziały gały co brały, obiecywałeś coś przed ołtarzem gnoju