Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_inezz...../

prosze o rade

Polecane posty

Gość czarna_inezz...../

tata pracuje z chlopaczkiem 22 lata,ja mam natomiast lat 20.Pochodzi z dzianej rodziny,ponoc mily podczas rozmowy z tata dowiedzial sie ze ma corke wiec znalazl mnie banalnie bo banalnie ale na nk i zapytal mojego taty jak przy swatach w sredniowieczu czy moze mnie zaprosic na randke,tylko ze ja chyba tez tu mam cos do powiedzenia juz teraz wiem ze czulabym sie glupio,bo NIGDY go nie widzialam a on juz do mojego taty sobie tesciu ponoc mowi,cala rodzina jest nim zauroczona a prawie najwazniejsza osoba w tej kwestii czyli ja ma najmniej do powiedzenia.co najgorsze planuja nam wspolna przyszlosc i nie wiem czy mam sie z nim serio spotkac czy olac sprawe,bo niespecjalnie chce zeby rodzice szukali mi faceta!

Gość czarna_inezz...../
to nie zadna bajka ja zyje w stresie ze on zapuka do drzwi a mnie zamuruje,nie lubie czegos takiego,takie slepe swaty co to jest!

Gość nigdy nie byłem aniołem
ja ci tak planuja to moze niech rodzinka da mu sie przeleciec i dziecko zrobic.Nie jestes chyba tak glupia,zeby ulegac rodzinie?To twoje i tylko twoje zycie.Moze jest super gosciem a moze nie.Ty podejmujesz decyzje,ale widze,ze masz problem,bo potrzebna ci opinia na kafe.Sama powinnas to wierdziec a nie szukac potwierdzenia

Gość czarna_inezz...../
Tez im to tlumaczylam ale oni na mnie wsiedli,wrecz wymuszaja na mnie podjecie decyzji i to takiej ktora by ich usatysfakcjonowala!nie biorac pod uwage wogole moich argumentów,tlumaczac mi ze "fajnie bym siadla,bo chlopak jest kasiasty"...zalamalam sie...

Gość nigdy nie byłem aniołem
to sie odłam i nie ulegaj presji.Potem wszyscy umyja rece albo wsiada na ciebie,ze nie wyszlo z twojej winy.Dorosnij kobieto

Gość czarna_inezz...../
dorosnij,dorosnij....kiedy ja jestem pewna swego tylko boje sie przymusu ze strony rodziny,postawia mnie w jakies niezrecznej sytuacji a ja chyba sobie rytualnie strzele w łeb. ;/