Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekajaca!!!

czy to moze byc ciazaaaa ????

Polecane posty

witam wszysctkich :) wiem ze takich tematow jak moj jest mase ale chcialam napisac swoj konkretny przyklad kochalam sie z moim mezem w 13dc przy cyklach 27 dniowych po poaru dniach zaczął mnie pobolewac brzuch jak na okres i troszke jajniki od jakichś 4 dni chodze czesciej siku nawet do 10 razy dziennie :) robilam juz 2 testy ale chyba za wczesnie wyszly negatywne jestem 2 dni przed @ planowana :) i nie wiem czy to moze byc ciaza ? czy robic jeszcze jutro test ? doradzcie czekam .bardzo bym sie cieszyla gdyby to byla ciaza :)

Gość raficzka
nie rób tylu testów bo to nie ma sensu!!Poczekaj do dnia @ i wtedy rób.

Gość do czekającej
kochana nawet jeśli byś była w ciązy to na takie objawy jak częste chodzenie siku jest za wcześnie:-) rosnący brzuszek,wymioty to dopiero ok 6-8tygodnia ciąży a siku to już jak ciąza jest duża tak w 6-7 miesiącu bo wtedu zaczyna uciskac na pęcherz, jajniki cię bolą pewnie przed miesiączką więc nie martw się na zapas,tym bardziej że okres się nie spóznia ale na niego czekasz

Gość mazieneczka25
hej dziewczyny ja jestem 4 dni po spodziewanej @ i boje sie zrobić test, już ich tyle robiłam i zawsze rozczarowanie :( w grudniu spóźnił mi się tydzień więc już nie wierze że moge być w ciąż. Brzuch boli jak na okres, piersi mam takie jakby zaraz miały eksplodować więc pewnie niedługo przyjdzie @ :(

dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) poczekaj jednak do poniedzialku i zrobie test o ile @ nie nadejdzie a mam taka cicha nadzieje :)

Gość babeczka 12345
mazineczka nie martw się ja też tak czekałam na 2 kreski po 4 miesiącach się udało, brałam prawie 4 lata tabletki anty jak je odstawiłam miałam strzsznie nieregularny okres raz co 20 dni potem 25 więc sama niewiedziałam kiedy dni płodne wypadaja ale w końcu trafiliśmy i sie udało,.

Gość mazieneczka25
dziękuję :) również tobie z całego serca życzę, ale pewnie nic z tego- wolę się nie nastawiać pozytywnie żeby potem się nie rozczarować. a ile czasu się staracie? ja w sumie dopiero 4 miesiące, a wydawałoby się że zrobienie dziecka to takie proste

do mazieneczka25 my dopiero zaczelismy sie starac o pierwsze dziecko staralismy sie 4 miesiace a teraz mam cicha nadzieje ze za pierwszym razem sie udalo chociaz nie chce sie nastawiac bardzo boje sie rozczarowania :( trzymam za nas kciuki oby sie udalo :)