Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusialenki

czerwone krostki na buzi niemowlaka ????? co to moze byc???

Polecane posty

Gość mamusialenki

moja mała od tygodnia ma krostki - czerwone na policzkach , bokach twarzy, głowce i karku i za uszami... co to moze byc .... lekarka kazala uzywac emolium.. ale jakos to nie dziala eh ;/

Gość szukam i nic
potówka jak nic!

nie, to jest tradzik niemowlecy. Hormony. NORMALNA rzecz. Mozesz sobie zreszta poczytac o tradziklu niemowlecym w internecie. Samo wyszlo, samo przejdzie.:)

potówki! Jest mu za gorąco! zmniejsz temperature w domu do ok 20-22 stopni i te krostki powinny zejść! przemywaj przegotowana wodą a podczas kąpieli dodaj do wody mąkę (skrobię) ziemniaczaną, powinno zejśc jak ręka odjął.

Uczulenie i potowki wystepuja na brzuszku pod pod pachami - nie na twarzy (moze na szyji) Uczulenie tez jest na brzuchu, rekach. Jesli tylko na twarzy to tradzik.

Gość olabogajaniemoge
no w sumie moja po bananie miała tez na brzuszku wysypkę, na policzkach i za uszkami ale faktycznie u ciebie to pewnie trądzik, hormony

Gość izia87
mój mały pierw miał krostki a puzniej plamy i ma skaze bialkową:(

Gość 68980990980-8
a nie jest jej za ciepli? tzn za grubo nie uboerasz w pokoju cieplo? potówki jak nic albo wysypka moja tez miala kup masc 'cutibaza' znikna szybko

przemywaj kilka razy dziennie woda przegotowana , to prawdopodobnie tradzik niemowlecy , zejdzie nie martw sie