Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerozum iem zycia

czemu, tak ciezko zajsc w ciaze tym co chca??

Polecane posty

Gość nerozum iem zycia

witam, mam 31l, 1,5roku temu zaszłam w ciaze nieplanowana,niestety j a pooniałam, ale był to raz stosunek do srodka:) i juz byłam w ciazy, od tamtej pory tzm od ok roku wspołzyje regularnie w dni płodne i nic, atak teraz bym chciała, bo kmam umowe dobra itp..poszlam do lekarki powiedziała ze zadnych badann robic nie trzeba itp..po 2poroniemiu dopiero i ze ro to nie długo.czy miał racje??

Gość iwona-----
za bardzo chcesz wyluzuj.

Gość marica292929
ja chciałam zajsc i zaszłam w pierwszym cyklu kiedy odstawiłam tabletki..wiec na to nie ma reguły..

Gość karmelitkaa
nie koniecznie chodzi o wyluzowanie ja juz wyluzowalam z mezem i tak sie nie udaje a robilas jakies badania?leczymy sie

Gość karmelitkaa
moze sie nei udawalc przez krótszy czas a a nie ciągle ale to tylko mogą zrozumiec osoby ktore dlugo bardzo sie juz staraja mam koleznaki ktore chcialy i sa w ciazy

Gość karmelitkaa
lepiej zrób badania albo poszukaj innego lekarza

Gość lililkakakdjjdjd mara
właśnie dobre pytanie... w sierpniu wymarzona wyczekana ciążą w październiku poronienie łyżeczkowanie... autorko ile jesteś już po poronieniu?

Gość hola hola wsioki.
juz połtora roku po poronieniu, łuzeczkowanie miałm na zywca to ni e e było w pl i tak sobie mysle, moze mi co uszkodzili.

Gość nerozum iem zycia
pPoronienie miałm dokładnie w pazdzierniku 2009 roku, zadnych badan, nie robiłam, bo niema potrzeby, tak doktork a powiedziała.