Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaplapla

JAKI TELEFON DLA KOBIETY???

Polecane posty

Gość plaplapla

Witajcie! Proszę pomóżcie mi w wyborze telefonu. Siedzę na necie już miesiąc i nie mogę się zdecydować :( Może ktos poradzi jaki wybrać. Myśle o takim telefonie, zeby długo bateria trzymała, miał normalną klawiaturę (nie żadne qwerty czy jakas bezdotykowa), no i zeby był w miarę ładny ;) Telefon ogólnie może nie mieć żadnych bajerów, bo jest mi potrzebny tylko do dzwonienia, czasem do wysłania sms. Myślałam o Nokii E52 GOLD. Wiem,że ona ma trochę tych funkcji, ale ponoć bateria długo trzyma i jest mało awaryjna. Poradzicie coś???

Gość plaplapla
nikt nie pomoże??????????????????

Gość fctev
czytajac twoj post od razu pomyslalam o nokii e 52... teraz wlasciwie nokia produkuje najwiecej niedotykowych telefonow. mnie podoba sie tez e 72. jest tez sporo sony ericssonow niedotykowych. mialam kilka modeli tej marki i jesli nie kupisz jakiegos najtanszego modelu to tel posluzy ci kilka dobrych lat. mnie bylo szkoda sie z moim rozstawac...

Gość plaplapla
e72 odpada,chociaż też mi się podoba. Ona ma klawiature qwerty i trzeba dwóch rak do napisania sms :( A sony erikson to jaki?

Gość plaplapla
???

Gość narażę się, wiem
ale śmieszy mnie tak sformułowane pytanie. Czyżby kobiety jakoś inaczej korzystały z telefonu niż mężczyźni? Potrzebują w nich jakichś specjalnych funkcji? Nie każdym telefonem są w stanie się posługiwać? Kupując telefony, nie dzielę ich na kobiece i męskie. To błąd?