Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaa

Panowie,co sądzicie o kobietach które wybaczają facetom zdradę

Polecane posty

Gość pytajkaaa

Panowie, jak w temacie, co sądzicie o kobiecie (dziewczyna lub żona), która teoretycznie pytając wybaczyłaby Wam zdradę ewentualnie naprawdę wybaczyła Wam zdradę i to dosć szybko?? Zdrada w sensie romans, podwójne życie, o jednorazowe zdrady nie pytam, bo zwykle jak czytam żony i dziewczyny wybaczają albo faceci się do nich nie przyznają. Czy jesteście jej wdzięczni i nigdy więcej tego nie zrobicie? Czy cieszycie się że macie teraz wolną drogę do kolejnej zdrady? Czy kochacie ją i tylko ją i zdrada to zaćmienie umysłu i wiecej się nie zdarzy? Czy tracicie do niej szacunek ze tak szybko to darowała? Czy cieszycie się, że macie taką wyrozumiałą żonę??? Ewentualnie inne odpowiedzi;)

Gość zacznijmy od tego
ja bym nie zdradził kogoś kogo kocham a co o takiej kobiecie sądzić - nie wiem, to trudny temat

Gość dep raj
ale panowie...ssanie kutasa to też zdrada!

Gość no musowo to
też zdrada

Gość konishi
no własnie :) odpowiadac mi tu

Gość pytajkaa
czemu durne????

Że są głupie. Jeśli coś się zdarzyło raz, zdarzy się i drugi.

Gość arcymistrz
jeśli się kocha to nie ma możliwosci zdrady.Przy wybaczaniu najczęściej kobiety męczy to dalej i jest po związku.Facet zdradzający nie kocha swojej kobiety

Gość hominiminii
ale przecież faceci obiecują, ze to nieprawda albo że już nigdy

Gość jasne jasne he he
he he

i jak w delegację wyjechał też nie zdrada bo po co do obcych go nosiło?????

Gość jasne jasne he he
nowe przyjaźnie zawierać??????

///Czy tracicie do niej szacunek ze tak szybko to darowała?//// zdrada jest wybaczana najczęściej zbyt szybko. Nigdy nie powinno sie jej wybaczać.

Gość pytajkaaaaaaaa
hehe, ale skąd maja wiedzieć, ze są głupie???

Gość Marcin84w
Są głupie, tepe i nie mam do takich poźniej szacunku nawet jak wybaczy. Tylko nie okazuję tego.

Gość odpowiedź>
jesteście jej wdzięczni i nigdy więcej tego nie zrobicie? -- zrobimy to samo :) Czy cieszycie się że macie teraz wolną drogę do kolejnej zdrady? --- tak :D Czy kochacie ją i tylko ją i zdrada to zaćmienie umysłu i wiecej się nie zdarzy?---nie kochamy i zdradzimy po raz drugi :) Czy tracicie do niej szacunek ze tak szybko to darowała?---tak Czy cieszycie się, że macie taką wyrozumiałą żonę???---nie

Gość ale takie kobiety
ale takie kobiety o tym nie wiedzą, uważają, że wygrały starcie z kochanką:D

Gość Tataria
Ja sama nie jestem jedną z wybaczających żon, w ogóle nie jestem żoną ;p ale moja koleżanka wybaczyła swojemu mężowi i teraz są najlepszym małżeństwem na świecie! On jest szczęśliwy, że dała mu szansę, ona że jej m się zmienił na o niebo lepsze i wszyscy są zadowoleni ;) więc brak szacunku itd to chyba nie jest reguła...

Gość to zapewne zalezy
od faceta, nie generalizujmy

Gość aku ku ru ku
Tataria a ile upłynęło od tej zdrady???? jak kilka lat to ok, jak króciutko to jeszcze za mało by ocenić

Gość też coś...
A co tu myśleć... Myślałbym, że zależy jej na mojej kasie i dlatego nie odeszła, a następnym razem lepiej bym się ukrywał.

Gość Tataria
Aku ku ru ku minął rok (dopiero albo aż) ale okiem czujnego obserwatora widać, że facet na serio się stara ;)

Gość beznadziejny przypadek
up

Gość nie ma co pytac facetow
na damskim forum, bo jest ich malo i sa bardzo specyficzni, nie za bardzo mescy,ze tak powiem. Poza tym kazdy przypadek jest inny.Wnioskow z tych wypowiedzi nie wyciagniesz.

Gość nie są za bardzo męscy
hehe a to Ci stąd w ilu procentach nie są męscy?? I inni nie piszący tutaj mieliby zupełnie inne zdanie??

Gość a ja cię zapytam
"Są głupie, tepe i nie mam do takich poźniej szacunku nawet jak wybaczy. Tylko nie okazuję tego." A dlaczego nie okazujesz? I dlaczego skamlesz o wybaczenie u kobiety którą uważasz za głupią i tępą? I dalej z nią jesteś chociaż nie masz dla niej szacunku? (no, szacunku to nie miałeś już przedtem, jak ją zdradzałeś) Cóż, twoje postępowanie też nie świadczy o powalającej inteligencji:-D Na dodatek szują zdradziecką trąci, i to taką, co dalej oszukuje swoją kobietę bo udaje ten szacunek i miłość. Bleee.

Gość może chciał się wyszaleć
o faktycznie, czemu udaje potem, że szanuje! A co to za atrakacja być z taką, któą się nie szanuje? Ale w sumie w łóżku mu chyba obojętne czy ją szanuje:) szkoda mi takich

Gość Zdradza bo nie ma zasad....
ja wybaczyłam zdradę kilka razy i zawsze się łudziłam, że to ostatnia,że zrozumiał i byłam głupia i naiwna. Dzisiaj jestem już po rozwodzie, Raz zdradził- to będzie zdradzał później, nawet może minąć kilka lat- szkoda zmarnowanych lat.

Gość ale chyba ktoś Wam mówił
żeby dać spokój z takim, no to czemu nie słuchacie????