Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inkaewa

Biorę antybiotyki i karmię piersią, czy podawać dziecku lakcid?

Polecane posty

Witam, od dwóch dni biorę antybiotyk, który lekarz przepisał mi na zapalenie piersi, niestety od tego czasu moja sześciotygodniowa córeczka jest wyraźnie niespokojna i ma problemy z brzuszkiem i nie morze spać... Ja dostałam do antybiotyku coś na osłonę żołądka, lekarz nic nie mówił o dziecku, jednak czy w takiej sytuacji mogę podać Małej lakcid?

Gość do autorkII/a
bierzesz antybiotyk i karmisz piersia??? chyba cie popierd...olilo!!!!

Gość wiedz matek na tym forum
jest porażająca. Czasem jak czytam te dobre rady to mam mdlosci.] Owszem mozna brac antybiotyki przy karmieniu. Nie wszystkie oczywiście, ale lekarz wie co przepisuje. A co do lakcidu to polecam telefon do szpitala na oddzial pediatryczny bo lakcid podac w takim przypadku jak najbardziej mozna pytanie czy 6 tygodniowemu dziecku już się go podaje? Myśle ze tak ale proponuje dowiedzieć się od kogoś kto sie takimi rzeczami profesjonalnie zajmuje.

Dziękuję za drugą odpowiedź :) Biorę antybiotyk jak napisałam przy zapaleniu piersi, więc jedyne co mogę zrobić to jak najczęściej karmić dziecko, żeby nie pogorszyć stanu obecnego...

Gość motylek w glowie
mussa idiotko..antybiotyk przy grypie pomaga jak umarłemu kadzidło:O odrózniasz tępaku wirusy,ktore powoduja grype i infekcje grypopodobne od BAKTERII NA KTORE DZIALA ANTYBIOTYK??????????????????????????????

motylek --- sama jestes idiotka i swoje glupie wypowiedzi zostaw sobie dla siebie znalazla sie madrala od siedmiu bolesci jak sie nie znasz to sie w ogole nie wypowiadaj