Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Askhe

Co to może być?

Polecane posty

Gość Askhe

Rok temu dowidziałam się, że podejrzewają mi PCOS w listopadzie zostało to potwierdzone. Lekarz kazał mi brać Diane- 35. Wziełam dwa opakowania, ale przy końcu drugiego czułam się jeszcze gorzej niż przy pierwszym i opuściłam za namową lekarza 2 ostatnie tabletki. Okres dostałam 2 lutego zadzwoniłam do gina i gin powiedziała mi żebym spróbowała zacząć 3 opakowanie więc 12 lutego wziełam jedną tabletke, ale nawet nie wiem czy do końca się wchłonęła bo za 4 godziny zaczełam wymiotować i odpuściłam sobie dalsze branie bo w końcu sesja a takie ciągłe skutki uboczne nie pozwoliły mi sie na niczym skupić. 13 współżyłam z moim chłopakiem jak zawsze bez zabezpieczeń wkońcu przy PCOS jest niewielka szansa na zajście w ciąże ale jeśli by się zdarzyło bylibyśmy szczęśliwi. No i właśnie dzisiaj dostałam plamienie na początku jasno czerowne takie różowawe później ciemniejszy kolor brązowy jest to tylko przy sikaniu a teraz wieczorem wyleciało ze mnie kilka skrzepów takich brązowawych i tylko one były na papierze. Więc przejde w końcu do mojego pytania na ile może to być wywpłane ta jedną tabletką którą wziełam w sobote (po tabletkach okres dostałam po 3 dniach przy wcześniejszych opakowaniach) a na ile jest możliwość że mogło dojść do implantacji wiem że w moim przypadku ciąża jest mało prawdopodobna ale te plamienie nie daje mi spokoju.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować