Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało mi się

Wreszcie udało mi się przebić do końca błonę!

Polecane posty

Gość udało mi się

Trzymała się jak diabli mimo wkładania różnych rzeczy i tak bolało zawsze na początku pochwy, jak już weszło to nie, ale jednak mnie to wkurzało. Teraz będę się mogła teraz masturbować jak chcę bez tego bólu. Jestem taka szczęśliwa. :) Teraz jak już nikt nie pozna, że jestem dziewicą mogę zacząć szukać chłopaka. Mam 21 lat i było mi wstyd przed każdym jak cholera. To mój szczęśliwy dzień. Od teraz będę odważniejsza.

Gość kasisiuniaxxx
jak ci sie udalo to zrobic?

Gość udało mi się
Kupiłam takie coś gdzie się chowa szczoteczkę do zębów. Jak znajdę zdjęcie to ci pokażę.

Gość jak też tak zrobiłam
tylko, że marchewką. :)

Gość dziewica ...
Warzywa i owoce są dobre do masturbacji, ale lepiej zakładać na nie prezerwatywę.

Gość KL. r
A próbował ktoś z bananem?

Warzywa i owoce są dobre do masturbacji, ale lepiej zakładać na nie prezerwatywę. lepiej lepiej bo jak sie taki ogórek spuści to ogródek w pizdzie jak nic urośnie

Gość udało mi się
Czego mam się wstydzić? Tego, że chcę przyjemności?

Gość udało mi się
Ja wolałam jednak plastik niż owoce. Niestety poprzednie razy nie przerwały błony do końca, ale wreszcie znalazłam odpowiednią rzecz. :) Ma okrągły czubek i będę jeszcze tego używać. Nawet na wakacje można zabrać w tym szczoteczkę i nikt się nic nie domyśli do czego to jest.

Gość dziewica ...
Lepiej ze względów higienicznych. Nikt nie wie czy taki owoc, lub warzywo nie było czymś pryskane. :D

Gość udało mi się
Spadaj podszywie! Ładna jestem i już miałam chętnych, ale nie zrobiłam tego ze względu na tę błonę. Koleżance powiedziałam, że już to zrobiłam, a potem ciężko się było z tego wykręcić jak rozgadała. Wolałam oszczędzić sobie wstydu.

Gość udało mi się
Jestem taka szczęśliwa, że czuję jakbym się unosiła. :D

Gość udało mi się
jestem taka ładna jak deszczowa listopadowa noc:) achhh...miałam takie wzięcie... najpierw chciał mnie bzyknąć Stefan z naprzeciwka ale miał wszy:( potem zgłosił się Kazik jednakże jego wacek był spłaszczony:( no ale mam swoją niezawodną szczoteczkę!

Gość dziewicza marta
też sobie kupię takie coś i spróbuję

Gość udało mi się
Polecam. :)

Gość pjanka
również mam ten kłopot za sobą ale pomogłam sobie dyszlem od wozu drabiniastego gdy byłam na wsi w czasie ferii zimowych:) jestem szczęśliwa

Gość taka prawda2245
to gratuluję bo ja mam pecha z moją błoną i jakoś nie chce odejść a miałam chłopaków. przez to mam stres bo wszyscy myślą, że już nie jestem dziewicą a mam błonę i jak to potem facetowi wyłumaczyć :/ ...

Gość udało mi się
Ja kilka lat temu zaczęłam masturbację różnymi rzeczami, a dopiero dzisiaj się udało. :) Już myślałam, że będę musiała iść na nacięcie do ginekologa. Zawsze na początku ta trudność z wsunięciem... Rozszerzała się, ale pęknąć nie chciała. :/

Gość udało mi się
Teraz już nie będzie mnie boleć. :)

Gość Zapraszam cie do mego swiata
Autorko, bardzo Cię bolała ta utrata błony?

Gość udało mi się
Takie samo uczucie jak za każdym razem przy wkładaniu jak ona jeszcze tam była. Nawet nie spodziewałam się, że się to stało, ale stało się. :D Zawsze jak już przedmiot był włożony do środka było wszystko dobrze i ruchy już nie były złe, ale jak się wysunął to każde kolejne wsunięcie oznaczało ból. A teraz czuję, że wsuwa się bez tego bólu i widzę w lusterku, że jest przerwana. Większego bólu niż zwykle nie poczułam może dlatego, że już się przyzwyczaiłam do tego bólu. Ale wreszcie koniec mojej katorgi na początku za każdym razem jak mi się zachce masturbować. Już tego nie będzie. :) I wreszcie mogę kogoś poszukać bez wyjścia na kłamczuchę.

Gość udało mi się
Jestem taka niedopieszczona dlatego pierdolę farmazony na kafe:) No bo kogo może obchodzić to co sobie wpycham w moją już rozjebanę skurwiałą pizdę?:( Niestety zanudzam wszystkich opowieściami o moim cudownym straceniu dziewictwa;> Nie mogę się już doczekać kiedy bd opowiadała wnukom o tym,że rozdziewiczyła mnie szczotka do zębów

Gość a mi wystarczyły dwa palce
podczas palcówki się to stało

Gość udało mi się
I tak nie popsujesz mi humoru podszywie. To zbyt dobry dzień. :)

Gość udało mi się
och ten dzień jest wspaniały! w końcu straciłam błonę i zostałam dziwką:) daję dupy chce ktoś?

Gość przerwana lekcja muzyki 818
musisz być nieźle pierdolnięta żeby stracenie dziewictwa w taki sposób było powodem do dumy...współczuję

Gość udało mi się
Mój pierwszy raz z chłopakiem będzie bezbolesny i z tego też się cieszę. :)

Gość jopejopejopejope
spierdalaj do lekcji mała dziwko!:P