Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało mi się

Wreszcie udało mi się przebić do końca błonę!

Polecane posty

Gość udało mi się
Wreszcie nie będzie mnie boleć przy wkładaniu. Tak się cieszę, że nie macie pojęcia. :) Kto nie przeżył ten nie wie. :)

Gość ryś_dupa
udało mi się - O ja pierdole..czy ja pisałem, że szukam dziewicy?? Bez różnicy jak dla mnie, ale jesteś taka głupia, że nawet nie załapałaś o co mi chodzi.. masz chyba obsesje z tym dziewictwem, jesteś jakaś ostro pojebana.. Nie ośmieszaj się już lepiej. Kończ waść, wstydu oszczędź.

Gość cieszymy sie razem z Tobą
i zazdrościmy bo przecież każda z nas tu marzy o seksie ze szczoteczką tylko się przyznac nie chce, nie dziewczynki?:D

Gość udało mi się
Co do doświadczenia i rozpoznania, że tego nie robiłam to mogę powiedzieć, że dawno nikogo nie miałam i już. :) Ale jeszcze się zastanowię. :)

Gość przerwana lekcja muzyki 818
Albo to jakieś denne prowo albo to jakaś skurwiała dziesięcioletnia nimfomanka:( Wierzyć się nie chce,że takie laski istnieją. A potem się dziwić ,że nas na świecie nie szanują!

Gość udało mi się
ryś_dupa ty nie zrozumiałeś o co mi chodziło z tym średniowieczem. A co do tego co byś chciał to nie jesteś w stanie sprawdzić czy kobieta z kimś była czy nie, więc co z tego, że nie chciałbyś być okłamany to jak może powie, że miała, a nie miała to jak ją sprawdzisz?

ta jasne ja zawsze marzyłam,żeby przeżyć seks ze szczoteczką:( masz bardzo '' oryginalne '' marzenia autorko

Ja wierzę, że istnieją wystarczy na ulicę wyjść. Ale wierzę też że są faceci, którym brak mózgownicy sporo przeszkadza u partnerki. Rysiu brawo:)

Gość ryś_dupa
I znowu.. :/ nie sprawdzałbym, ale jest coś takiego jak zaufanie i szczerość w związku. Nie wiedziałaś o tym, nie?

skąd mogła widzieć? przecież to jeszcze dziecko,które nic nie wie o morałach:( Może kiedyś dojrzeje,ale z takim startem to nie wiem,nie wiem...

Co Ty jej tu o zaufaniu i szczerości jakiejś? No chłopie spokój daj:O Przecież w związku o błonę chodzi lub jej brak tylko nie? Ewentualnie pieprzenie się z kim popadnie co drugi dzień. O szczerości gadasz jakbyś ze średniowiecza był:D

Gość udało mi się
Jak tak wam zależy na tej prawdzie to przed właściwym chłopakiem mogę kogoś poznać na sam seks i wtedy nie skłamię, że chłopak jest drugi. :P Ale nie będę tego robić bo wy chcecie prawdomówności. Mam was gdzieś.

Faceci marzą o laskach, które rżną się z bananami i szczoteczkami do zębów

a gdzie nas masz? w swojej dopiero co rozdziewiczonej ci..e? :( pewnie duuuużo nas tam wejdzie nie? taka szczoteczka momentalnie rozpycha czo?

Gość oszołom
przerwana lekcja , myślę że autorka ma więcej niż 21 lat ale psychikę dziewczynki rozżalonej , ten temat brzmi jak z bajki ale może tak być , być może takie przypadki występują , próbuję sobie wyobrazić autorkę i myślę , że jest tak zwanej 'grubej kości' i puszysta , nie potrafi założyć nogę na nogę ale czuje potrzebę sprawiania sobie przyjemności różnymi gadżetami , być może dlatego chciała się pozbyć tego 'bagażu' prawdopodobnie wiele kobiet puszystych ma ten sam problem

Jak dla mnie dziecko to możesz nawet uprawiać seks grupowy z całą armią na raz, bo Twoje losy mi latają i powiewają w tej sprawie, tylko żal dupę ściska że takie prymitywy na tym ziemskim padole chodzą:O Ot i całe me zmartwienie:)

A roziągałaś już pochwę kabaczkiem? Żeby się nie okazało, że za ciasna jesteś bo koledzy poznają żeś niebzykana

Gość udało mi się
Mam idealną wagę. Jakby nie za niski wzrost to bym grała teraz dalej w koszykówkę. Mam pięknie wyrzeźbiony brzuch. W liceum wygrałam konkurs na najładniejszą dziewczynę w szkole. Ale myślcie sobie co chcecie. :)

oszołom fakt może coś w tym jest :) w końcu skądś się biorą te panie wolno-stojące przy drogach :P a dziesięciolatkami nie są:) ale autorko uważaj, zaczyna się od szczoteczki a kończy się na większych przedmiotach więc jeśli dalej tak sobie będziesz poczynała to za 20 lat będziesz miała c..ę rozjechaną jak wiadro :)

a na kafeterii konkurs na najgłupszą:) Widzisz same sukcesy w życiu:)

Gość udało mi się
Jacy idioci. Opakowanie od tej szczoteczki ma akurat tylko 10 cm obwodu, ale grunt, że błony już nie ma. :P

Gość oszołom
no tak i z wiekiem apetyt rośnie na coraz większe doświadczenia :)

Gość udało mi się
Pierdolisz z tym wiadrem. Moja koleżanka rodziła dziecko, a nie ma wiadra. :)

Gość udało mi się
Przez 20 lat to przez moją cipkę też przejdą dzieci. :P

Podszywy przestańcie nooo:D autorka jest zabawna sama w sobie nie trzeba jej pomagać

ale twoja koleżanka może nie pieprzyła się ze sczotką ? nie pomyślałaś o tym? uwierz...myślenie nie boli pod warunkiem,że ma się predyspozycje

Gość ryś_dupa
Te 10 cm to może być mało...tak tylko wspominam.. :P ale jak nie ma błony mówisz.. tylko, że przy pierwszym razie to nie boli podobno same przebijanie błony tylko rozciąganie pochwy..ja mam więcej niż 10 cm obwodu, nie chwaląc się :P Echh autorko, powodzenia, może faktycznie z tym kabaczkiem próbuj, ja tam się nie znam, jestem ze średniowiecza :P

Gość udało mi się
Za jakiś czas kupię sobie dildo. :)

ryś_dupa uważaj - ona nie lubi tych ze średniowiecza:(

Gość zapomnialam nicka
nie czytalam calego topiku bo mi sie nie chcialo ale ja chyba bym wolala w wibrator zainwestowac a nie jakies prymitywne przedmioty:O plastik na sczoteczke:o moglas szczote od kibla sobie wsadzic