Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało mi się

Wreszcie udało mi się przebić do końca błonę!

Polecane posty

Gość jopejopejopejope
twój pierwszy raz z chłopakiem będzie chujowy:P

Gość udało mi się
A czy ja straciłam dziewictwo? Nie miałam jeszcze seksu. :) Faceci walą konia i nikt nie mówi, że nie są prawikami. A inne mają seks analny i błonę zachowaną, ale uprawiały seks. Ja czuję, że tylko pozbyłam się problemu. Wspomnienie z pierwszego razu jeszcze będę mieć, ale chłopakowi się nie przyznam, że jest pierwszy. :)

Gość udało mi się
To było do przerwana lekcja muzyki 818

Gość zmiennaa
hehehe o rety, współczuję ci, naprawdę. Żeby musieć się uciekać do takich metod i jeszcze się z tego tak cieszyć. Co za durnota, wstydzić się błony. Ja nie wiem z kim ty się zadajesz, że to powód do wstydu.

Gość udało mi się
jopejopejopejope zależy co masz na myśli pisząc chujowy. :P

Gość przerwana lekcja muzyki 818
O kuuurwa. Nie nie straciłaś wiesz? Ile ty masz lat? 15? Skoro przerwałaś błonę to nie jesteś już dziewicą kminisz? I jeżeli dla ciebie bycie dziewicą jest wstydem to ci cholernie współczuję. Dorośnij! Faceci może ślinią się na widok zgrabnej dupy,ale tak naprawdę nie szanują puszczalskich:P

Gość udało mi się
Po pierwsze nie wstydziłam się błony tylko powiedziałam, że to już robiłam i wyszłabym na kłamczuchę. Po drugie błona przeszkadzała mi w masturbacji. Po trzecie lepiej się masturbować niż zrobić to z pierwszym lepszym.

Gość udało mi się
>Skoro przerwałaś błonę to nie jesteś już dziewicą kminisz? A ja się czuję dziewicą. :) I co mi zrobisz?

a czy ja cię namawiam żebyś robiła to z pierwszym lepszym? NIE! a tak w ogóle to rozdziewiczyłaś się,bo okłamałaś innych i nie chciałaś wyjść na kłamczuchę?:( OMG ręce opadają. Miłej masturbacji:) Buahahahahahahahahahaha

gówno nasrane ci zrobię:P czuć to się możesz nawet najmądrzejszą na świecie. a tak naprawdę jesteś gówno warta:)

Gość udało mi się
a teraz mam was gdzieś i idę do obory bzykać się z capem

Gość udało mi się
Nie chcę faceta który oczekuje dziewictwa od 21-letniej kobiety. Nigdy bym z takim nie była, bo to są poglądy średniowieczne.

Gość bipibibi
Ja miałam 26 lat jak straciłam dziewictwo, nie miałam już błony, ale po wszystkim i tak się przyznałam. Nie uciekł :P jesteśmy razem do dziś, choć nie planowałam tego. Nie oczekiwałam nagrody ani nic w tym stylu, ale uznałam, że powiem i będę szczera. Potem powiedział, że byłam bardzo sztywna i widać było, że nie wiem za bardzo jak się zachować :P przynajmniej jak się przyznałam ,nie wyszłam na beznadziejną w łóżku tylko na niedoświadczoną. Ty też będziesz nieporadna. Facet może się poznać po Twoim zachowaniu i tak, w końcu nie każda krwawi itp. Poza tym masz TYLKO 21 lat, w wieku powyżej 25 lat może to być problem dla wielu kobiet, ale Ty jesteś młodziutka. Jak facet rozpowie, że jesteś beznadziejna w łóżku a Ty potem się przyznasz: "bo wiesz..byłam dziewicą.." :D to Ci nie uwierzy. Przyznaj się po. Nawet jak ucieknie czy się przestraszy to i tak będziesz miała jakieś doświadczenie, a może nie ucieknie tylko jeszcze bardziej Cię doceni ;)

Gość Serafina_90
Co za głupie baby!!! Jak spotkacie tego jedynego to będziecie żałować, że nie on pozbawi was błony tylko jakaś matchew lub wibrator. A facet prawdopodobnie i tak się zorientuje, że to wasz pierwszy raz, to widać po zachowaniu!

lepiej mieć średniowieczne poglądy niż być dumnym z tego,że rozdziewiczył nas jakiś plastikowy przyrząd.:P

Gość Aga.......25......
Gratuluję Ci serdecznie największego osiągnięcia w Twoim życiu:)

Gość oszołom
autorko, powinnaś książki pisać, masz talent i dar przekonywania :)

Gość udało mi się
Nic nie będę żałować bo męczarnię przechodziłabym z tym facetem. Taka prawda2245 pisze, że miała chłopaków i oni nie dali rady z błoną. Na wielu forach dziewczyny piszą o podobnych przypadkach. A ja już nie będę mieć tego problemu i strachu. :)

Gość udało mi się
Oszołom bo to prawda jest. Musiałabym pisać książkę na faktach. :P

Gość madi8989
Pfff ja mam 21 lat, jestem dziewicą, mam faceta, który jeszcze o tym nie wiem, ale dowie się z czasem ;) Nie wstydzę się tego, bo mam poczucie własnej wartości. Wiem że on nie szuka dziewic na siłę, ale pewnie się ucieszy ,że jest pierwszym ;) Wkładałam sobie do pochwy różne przedmioty, ale z tego co widziałam mam błonę bardzo rozciągliwą, więc i tak mogę krwawić przy pierwszym razie, nawet jak nie będę, a nie zdążę powiedzieć mu przed (bo się zagalopujemy ;)) to i tak przyznam się po wszystkim. Tak jak jedna koleżanka wyżej chce być z nim szczera. Tyle ;)

Gość Aga.......25......
polać się można z Twojego tematu:D:D jeszcze "rozumiałabym" gdyby panna po prostu miała faceta ale bała się bólu...ale ona chce wciskać kit że nie jest dziewicą czyli zaczynać od oszukiwania a co:D Życzę zbudowania trwałych relacji w związku :p

ja pitolę błona to nie jakaś rycerska zbroja,której nie można przebić. kto ci takich ciemnot nawciskał? BRAVO GIRL? owszem niektóre kobiety mają dość grube błony,ale yo wszystko zależy od tego z kim chcą się kochać. wiadomo,że dyska i nowo poznany facet nie sprzyjają miłej atmosferze i wyluzowaniu

Gość udało mi się
>ja pitolę błona to nie jakaś rycerska zbroja,której nie można przebić. Moja jakoś kilka lat nie pękła. A to jakie mają inne kobiety mi wcale nie pomaga. Jedna sobie palcami przebiła, a mnie lata bolała jak coś się w nią wsuwało i nie pękła.

Gość ryś_dupa
Jestem facetem, 23 letnim i nigdy nie chciałbym kobiety, która wstydzi się dziewictwa i chcę w taki sposób oszukać faceta. Pewnie mam średniowieczne poglądy, ale autorka jest za to wyjątkowo niedojrzała i infantylna.

Gość oszołom
autorko, durni faceci wiedzą o tym, że są takie kobiety i urodziły się z lekko przekoszonym na prawo lub lewo tym kanalikiem i wiesz co mam na myśli ale to naprawdę facetowi nie przeszkadza gdy jest z kobietą u której jest ten 'pierwszy raz' , gdy są spełnione warunki i odpowiedni klimat to facet sobie poradzi , gdy kobieta się zaciśnie wewnętrznie to będzie problem ale jeżeli faktycznie to sobie sama uczyniłaś aby facetowi sprawę ułatwić to jest to totalna głupota i wiem o czym mówię !

Gość przy okazji sprawdź
czy jakiegoś grzyba nie złapałaś przez to opakowanie na szczoteczkę czy coś tam.

Gość udało mi się
Z facetem byłoby tak samo jak kobiety opisują w tematach o tym, że im z facetem nie wychodzi przerwanie. Doskonale to wiem. I tak już myślałam żeby ją sobie naciąć u ginekologa. Ale się udało. :)

Gość udało mi się
ryś_dupa to sobie szukaj tej dziewicy. Ciekawe czy ty sobie nie walisz konia...

'' Moja jakoś kilka lat nie pękła. '' widocznie twoja błona była mądrzejsza od ciebie:) ale niestety jest już tylko marnym wspomnieniem:( teraz została sama kupa bezużytecznego mózgu