Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwiona1994a

Spoznia sie okres !!

Polecane posty

Cześć Dziewczynki ; )) !! Mam poważny problem , pierwszy jest taki ze już powinnam dostać okres 15 stycznia , a już jest 18 luty wiec sporo się już spóźnia w ciąży na pewno nie jestem . Może macie jakieś sposoby na wywołanie okresu bo naprawdę się martwię . Tak dla jasności mam 16 lat ; )) .Ale przypominam ze ja miałam ostatni okres w grudniu od 18 do 24 , spóźniał mi się czasami okres o tydzień może 2 ale nie aż tak długo .A jeszcze dodatkowa informacja , mam cały czas jakieś wydzieliny ostatnio przez 2 dni miałam taka brązowa wydzielinę a tak to mam cały czas jasna . ;/PRZYPOMINAM ROBIŁAM TEST I NIE JESTEM W CIĄŻY !!

Pisze do "może to być " nie wyzywaj się z ta tępa bo nie poniżaj się do stopnia ludzi o niskiej osobowości i umyśle bo nie warto z takimi ludźmi sie nie rozmawia tylko pluje na twarz ; )) a tak ogólnie dzięki za rade

Gość może to być
Wkurzyłam się po prostu, że obrażasz innych. Bo co, masz jakiś problem w domu, w pracy/szkole, z partnerem? I przychodzisz tu wyżyć się na innych? Nic bym do Ciebie nie miała, gdybyś nie obrażał/a innych. Zawsze staję w obronie innych.

Gość może to być
Zmartwiona1994a, nie mogę siedzieć spokojnie, gdy ktoś poniża innych. Nawet jeżeli robi to tylko przez internet. A co do tematu, to też tak miałam, gdy zaczęłam miesiączkować. Za jakiś czas wszystko Ci się unormuje :)

Gość może to być
A nie żyjesz w stresie?

Gość może to być
do udało mi się-masz jakąś satysfakcję z naśmiewania się z innych? pewnie w życiu realnym siedzisz cicho na d*pie, bo boisz się odezwać, a w internecie podgrywasz bohatera

Gość udało mi się
pewnie,że żyje s tresie. pewnie się boi ,że zaciążyła to jasne!

Gość może to być
Jeżeli w tym kraju żyją ludzie tacy jak ty, to ja się nie dziwię, że Polaków nienawidzą na świecie i się z nich naśmiewają.

Gość udało mi się
yhy to wszystko co masz mi do powiedzenia? jakoś nie widzę w twoich wypowiedziach odzewu na moje zarzuty. :P nie masz argumentu , więc walisz z grubej rury ,że przez takie osoby jak ja to coś tam coś tam? to jest na poziomie zerowym wiesz laska?

Gość może to być
bo umie tylko obrażać ludzi, a czytać ze zrozumieniem już się nie nauczyła. I to przez takich ludzi jak Ty nie lubią Polaków, bo zagranicą nikt się tak nie zachowuje. No chyba, że Polacy.

Gość udało mi się
Buahahahahahaha umiem czytać ze zrozumieniem dziecko. :P ale nie jestem taka głupia jak ty żeby wierzyć w to,że nie jesteś w ciąży. testy mogą kłamać,więc radzę ci zbierać na pampersy i wózek. :) A Ty tylko od suk potrafisz wyzywać no nie? ech...biedne dziecko no dalej wyzywaj mnie może się dowartościujesz póki brzuch ci nie urośnie i nie przytyjesz 20 kg :P

Gość może to być
Może bierzesz jakieś leki albo przechodziłaś ostatnio jakąś chorobę?

Gość może to być
Z Twojej wypowiedzi wynika, że to JA wierzę, że nie jestem w ciąży. Chyba Ci się coś pomyliło, bo nic takiego nie pisałam. Od suk Cię nie wyzywam, więc nie wiem, gdzie do mnie odpisałaś :P

Gość może to być
Polaków nie lubią najbardziej przez brak tolerancji. Dokładnie taki, jakim się wykazujesz.

Gość przy okazji sprawdź
Drogie koleżanki dajcie spokój dziewczynce o nicku 'udało mi się' ona właśnie przebiła sobie błonę opakowaniem po szczoteczce do zębów i jest z tego mega dumna że aż sra ze szczęścia:) Piszę prawdę, znajdźcie sobie jej temat na ogólnym.

Gość może to być
Może ją jeszcze boli i dlatego jest taka wkurzona. A, nie pewnie, dlatego że sama musiała ją sobie przebić, bo żaden facet by jej nie tknął :D

Gość może to być
Często się zdarza, że przez chorobę rozregulowuje się cykl. Może tak jest u Ciebie :)

Gość udało mi się
i co przyszła mamusiu jesteś dumna,że wyzywasz ludzi od suk? :P hahahahahahah fajnie:) widać na jakim jesteś poziomie skoro zamiast udać się do lekarza zakładasz jakieś durne topiki na kafe.

Tylko idiotko jak byś nie wiedziała to nie można sobie założyć klonta o takim samym nicku , wiec z pewnością jesteś to ty ; )))

Gość może to być
do udało mi się-weź jakiś Persen, Kalms, czy Neospasminę, bo widać, że szalejesz

Gość udało mi się
jedna mnie wyzywa druga radzi mi środek na uspokojenie:) dlaczego? a no dlatego,że argumentów brak.

Blad !!!!!!! W polskich słowniku nie występuje "garkotłuk " tylko w słowniu u ludzi o niskiej inteligencji brawo widzę ze często tam wchodzisz

Gość może to być
a jakie Ty masz argumenty? obrażanie innych to według Ciebie argumenty? współczuję

Gość udało mi się
nawet nie wiesz co oznacza garkotłuk? :( biedne dziecko nie jest dobrze poinformowane ech :( ale co się dziwić skoro zamiast edukacji bawi się w panią mądralińską na kafeterii i robi sobie bachory na boku?