Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuleqqq

mialam 3 dni wylaczony telefon, w innym mieszkaniou, rozladowany, WAZNE.........

Polecane posty

Gość asiuleqqq

chodzi mi o to, ze spodziewalam sie waznego smsa a nie mialam dostepyu do telefon 3 dni, lezal wylaczony rozladowany w mieszkaniu babci, teraz minelo 3.5 dnia, mam ten telefon, naladowalam, wlaczylam, ale nie dostalam sms;a od pewnej osoby, czy to mozliwe, ze ta osoba mi wyslala smsa ale nie doszedl poniewaz telefon bykl wylaczony 3 dni ? ile trwa proba wysylania smsa u operatora ?

Gość u mnie jesli nie ponowie
to 24h

nie ma czegoś takiego jak próba wysyłania sms'a. sieć wie kiedy masz wylogowany telefon, i wtedy przechowuje sms'a. ile go przechowuje? najczęściej ok 4 dni, chyba że są np święta i wtedy nawet nie przechowuje 1 dnia

Gość kiedys czytalem ze tydzien
jw

Gość dobra jeszcze raz
tak jest u mnie jesli wysle sms'a i ktos jest poza zasiegiem lub ma wylaczony telefon to sms jest jako 'oczekujacy', po 24h jest 'dostarczenie nie powiodlo sie' tak ustawilem a siec ma obowiazek przechowywac przez dwa lata, to jest wymog prawny lecz przechowywac a dostarczyc to inne sprawy

Gość skrzynka nadawcza
jest w telefonie a nie w sieci i dlugosc przechowywania w niej jest czyms innym u mnie ona ustawiona jest na miesiac

Wiele razy miałam wyłączony telefon przez tydzień, dwa. Po włączeniu wchodziły mi esy. Kiedyś wysłałam sms, wisiał chyba z miesiąc, zanim przyszedł komunikat, że wysyłanie nie powiodło się, czy jakoś tak. :D

Gość musztarda bo to
zalezy tez od ustawien nadawcy

Nie nadawcy, tylko operatora moim zdaniem. Wysyłam sms i tyle, ode mnie wyszedł i wisi... ileś tam... moim zdaniem co najmniej miesiąc. :) Na pewno nie 1,2,3,4 dni.

Ja jak wysylalam do kogos eska mialam ustawiony max okres czasu a byl chyba o ile pamietam 1 godz 12 godz 24 godz 3 dni tydzien max okres czasu i mialam tak ustawione wtedy byla to idea :)

Gość widocznie takie u twojego
byly standardowe a ty ich nie zmienialas