Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam ochotę...

dziewczyny, jakie perfumy najładniej pachną? możecie opisać czym pachną?

Polecane posty

jakie są w nich nuty i z czym wam się kojarzy ich zapach? Nie mam żadnych perfum i kiedy się wybiorę je kupić, nie chciałabym stać zagubiona pomiędzy tysiącami zapachów, tylko wypróbować najpierw te, które polecacie...

Gość Zaparowana Szyba
Treselle miała moja matka, są takie sobie. Jeżeli chodzi o Avon to moim zdaniem najlepsze są: Celebre, Perceive, Incandessence :D

Gość jasne, że tak
dla mnie enigma z oriflame

Moje-CK euphoria, albo sie je kocha albo nienawidzi :P Ja kocham :) slodkie, seksowne zapach narkotyczny jak dla mnie,są przepiękne :) jak ktoś wcześniej radzil eternity ck też ladne, moje ostatnie odkrycie to armani-diamonds delikatne subtelne śliczne albo D&G light blue, świeże delikatne, to moje typy.

Gość germa
gucci rush są ......sexowne ale zrobiły siępospolite

Gość germa
lubię też 212 Carolina Herrera

Gość germa
lekkie to escada into the blue , zapach liściowy , na lato

Gość versavice
versace bright cristal, 212, eternity też ok, euphpria :)

Gość Herbata w kubku z kotem
Ja uwielbiam DKNY bardzo, jasno czerwone :) (weszły ciemno czerwone, ale są już za ciężkie) Zapach jest intensywny, mocny i długo się trzyma. Podobno mnie postarza :) (mam 22 lata) Uwielbiam też wodę toaletową o zapachu zielonej herbaty (kupuję w Super Pharm za 30zł ;P Elizabeth Arden) - mój chłopak ją bardzo lubi, wprawdzie często się trzeba psikać (co 2 godziny?) ale zapach jest lekki, orzeźwiający i przyjemny.

jak to za 30 zł Elizabeth Arden? to niemożliwe! Ja na razie wypróbowałam Elizabeth Arden 5 Avenue, bo ma je moja koleżanka i bardzo mi się podobają. A szukałabym owocowych intrygujących zapachów, podobno takie ma Lanvin...

ja uwielbiam zapach perfum ,, amor amor" czerwonych i DKNY be delicjous mają taki delikatny zapach.. szczególnie tych przeźroczystych ,ale jabłkowe tez mi sie podobają.a amor amor bardziej mocny i słodki ,ale też bez przesady

kiedyś też mi sie podobała puma jamaica jak byłam nastolatka. tańsze perfumy ,ale pachna pieknie.

a ja uwielbiałam kiedyś pur blanke z avonu, to z tych tanszych, ale potem wszystkie miały i obecnie nie mogę znieś tego zapachu ;) tak samo celebre... natomiast nie wiem jakie to mogą być perfumy, w wysokiej wąskiej butelce, kolorowe jakby dla nastolatek, chyba na M, świeże zapachy in trygujące, były 4 rodzaje... ktoś ma pomysł?

pioison diora źle mi się kojarzą , mężczyzna mojego życia zawsze kupuje je żonie , która nie jest kobietą jego życia

Gość moje ulubione to Chance Chanel
sa lekkie,nie duszace (nie cierpie duszacych i slodkich zapachow,ble:O ) i eleganckie :)

chanel piątka też są ładne ........ ale to już historia , można by od tego zacząć , ale wciąż drogie

jennifer lopez - glow after dark. Mandarynka, jaśmin, na wieczorne wyjścia.

Gość gość
Kupiłem kiedyś dziewczynie ten Chanel No 5 i była wniebowzięta. Byłem w sklepie z nią i się nimi zachwycała, a ja się zachwycałem tym, ile to ubędzie z mojego portfela jeśli jej kupie. Na szczęście są strony w internecie, gdzie da radę kupić taniej, np. tutaj porównywarka cen: http://www.ceneo.pl/1543846#crid=98445&pid=13100 Tak czy inaczej dziewczyna była zachwycona i do dziś mi 'wypomina' jaki to ja jej super prezent zrobiłem. Chociaż sam osobiście nie rozumiem czym to się różni od zapachu dezodorantu z biedronki ;) Pozdrawiam

Gość gość
Znam dużo ładnych zapachów... D&G Light Blue, Złota Lacosta, Amor Amor z Cacharel. Najlepiej popatrzeć na stronie zapachowiec.pl - tam mają duży wybór i każdy zapach jest opisany :)

Gość gość
to zależy jakie kto zapachy lubi, ale ja swoje serce oddałam Hugo Boss - Orange albo Lacoste - Pour Femme (złota), i zamawiam na zapachowiec.pl, są rewelacyjne! :)

Gość gość
moim zdaniem Lacosta - Pour Femme, jest przepiękna! polecam dla tych co lubią frezję i jaśmin :) ale zawsze można wybrać inne, na galeriazapachow.pl jest ogromny wybór!