Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybym pozbierala wszystkie

strona www, a więc mój pierwszy raz

Polecane posty

Gość gdybym pozbierala wszystkie

po wielu trudach dzisiaj skończyłam pierwszą stronę w życiu, amatorsko, ale jednak:) jestem dumna, co o tym sądzicie? http://www.szczyrknoclegi.za.pl/ proszę o opinie

Gość oi morze
widziałam lepsze, ale może być

Gość tak, natchnelo mnie to
co to jest? słabo

Cennik - masakra, chociaż jakiś przedział cenowy by się przydał bo ja widząc coś takiego szukam dalej aż gdzieś będą ceny podane

Gość oni tylko w niedzielę
jak na pierwszy raz to gratuluję, może być

te zdjęcia mogły by być bardziej słoneczne chyba

blondynka > dobre Blondynka i prawnik siedzą obok siebie w samolocie, prawnik pyta, czy nie zechciała aby zagrać z nim w ciekawa grę. Blondynka mówi, ze jest zmęczona, odwraca się do okna i próbuje zasnąć, on jednak nalega i wyjaśnia, ze gra jest bardzo prosta i wesoła. Mianowicie będą zadawać sobie pytania i jeśli któreś nie zna odpowiedzi - płaci 5$. Ona odmawia i znów próbuje zasnąć ale prawnik nie daje jej spokoju i proponuje inny układ - jeśli ona nie będzie znała odpowiedzi - płaci 5$, jeśli natomiast on nie będzie znać - płaci 5000$. To przykuwa jej uwagę, poza tym i tak zdaje sobie sprawę, ze on nie da jej spokoju, dopóki nie zagrają w jego grę, wiec zgadza się. Prawnik zadaje wiec pytanie pierwszy - Jaka jest odległość pomiędzy ziemia, a księżycem? Blondynka bez słowa sięga do portfela i wyjmuje banknot 5$. Ok - mówi prawnik - twoja kolej... - Co to jest, wchodzi na górę na trzech nogach, a schodzi na trzech? Prawnik jest zaskoczony, wytęża umysł i nic, dzwoni do znajomych, wysyła maile, przeszukuje net i nic. Po godzinie poddaje się i wypisuje czek na 5000$, ona przyjmuje, odwraca się i próbuje zasnąć. Prawnik jednak ciekaw odpowiedzi pyta - wiec co to jest, co wchodzi na górę na trzech nogach, a schodzi na trzech? Blondynka odwraca się i wyciąga banknot 5$...

Gość -p987-9987
jaki pierwszy raz, jak stronka jest z 2008 r.?? reklamujesz tylko, wiec spadaj a strona beznadziejna

Gość Titianesanna
Forum - strona główna Blad Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz Nie moge nic napisac ani tematu nic...

Gość niechcialabym takiego faceta
no wlasnie po co jest cennik skoro cen nie ma podanych tylko tel? tel juz jest w kontakcie to lepiej bylo w ogole tego dzialu nie robic, osobiscie tez mnie to odpycha i szukam dalej bo zawsze szukam wlasnie po cennikach

Gość celle
uważam, że na pierwszy raz to dobra strona

sorki uniosło mnie i tyle, ale strona do poprawy

nawet mi przysz lo, jak pisaliście - to za bardzo rozmyte, więcej koloru

Gość pod wzgledem graficznym
jest tragiczna - meczaca czcionka, wstretne kolory, litery zlewaja sie z tlem. Brak polskich znakow. Cienkie bannery. Jakis niepotrzebny bialy pasek pod gornym bannerem. "!!!WITAMY NA NASZEJ STRONIE!!!" - opusc nizej, zle sie czyta. Litery w kolorze kupy. Miedzy ul. a Jodlowa powinna byc spacja. Wiecej mi sie nie chce

Gość jedyny topik warty
dziękuję za wskazówki, człowiek się uczy na błędach, dzięki

Gość a mnie się podoba.........
bo kocham Szczyrk i Beskidy

A poczytaj sobie jeszcze w regulaminie , czy pomocy ; o stronie startowej lub linku zwrotnym , co tam piszą ... Czyli w stopce .. jeszcze potrzebny jest wpis .

Gość jak ja bym chciała w góry
zabierzcie mnie tam :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
Strona może byc, szkoda, że sporo błędów w tekście: interpunkcyjnych i brak ogonków...

Gość krups
ładnie mi sie podoba