Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Andy Nie przeginaj, bo za te wyzwiska, możesz kiedyś od kogoś po mordzie dostać.

Gość kazujoszi funaki
buhahahahaha boze co za prostaczka....hahaha brytyjczyk ma brytyjska kulture...hahahahahahaha...ty za to nie masz ani kultury ani klasy. Nie zwyklam obrazac ludzi ale tepa strzala z ciebie...I na dodatek klamczucha...Biedne te twoje dzieci...a moze bachory co??

Gość ropucha26
dobra, ja spadam z tego tematu bo nie umiem tolerowac takich 'ludzi'. by the way, jestes nikim i dzieki Bogu ze nie masz zamiaru wrocic do Polski, tylko sie nie przyznawaj nikomu skad pochodzisz.

ropucha daj maila, wysle ci pare fotek, to az ci szczena opadnie :-) w pokoju z 10 polakami buahahaha, ty tak teraz masz? wspolczuje... ja dom kupiłam za 180 tys funtow, nie bylo drogo ale 3 bedroom wystarczy. Ty masz zapewne 26 lat, faceta znalezc nie moze, to mysli ze zlapie czarnucha na dziecko i dostanie benefity, dlatego te 40 funtow wziela... suko glupia zeby tu dostawac benefity musisz cos przepracowac legalnie a nie na czarno, glupia pizdoooooo :) idz lizaj czarnuchowi pleta :D

Gość kazujoszi funaki
heh ja tez, zal mi mojego czasu na takie nic. Ropucha powodzenia:)

brytyjczyk brytjska kulture ma buahahahaha skad to wzielas gnido? Np taki chinczyk urodzony w UK ( obywatelstwo brytyjskie ) ma swoje zachowane tradycje i kulture z kraju z ktorego faktycznie pochodzi ofermo jedna :)

ropucha lizaj dupy !!! Ponoc tam gdzie mieszkasz nie ma polakow, wyparowali? polak i tak cie nie tknie, tylko murzyn cie wyrabie jak mu dasz a jak nie da i tak sobie wezmie i kasa ci w ryj rzuci :)

zal mi mojego czasu - spoko i o to wlasnie chodzilo... kto pierwszy spierdzielił? o to wlasnie mi chodzilo. No nic, ide ogladac z moją miłościa filmik, pizza tez juz przyszla wiec ide sie relaxowac :)

Gość ropucha26
ja nie jestem osoba ktora wyzywa i zniza sie do takiego poziomu jaki ty prezentujesz ale ze szczerego serca zycze ci wszystkiego najgorszego. zebys stracila wszystko (o ile w ogole to rzeczywiscie masz), zebys stoczyła sie na samo dno i chciałam dodac zebys została NIKIM, ale tego nie musze ci zyczyc, bo juz jestes NIKIM. Gratulacje.

Gość klapska
uwazaj dziwko bo wody ci odejda i urodzisz tego swojego obszczanego bachora na srodku pokoju suko jebana

ropucha Nie życz jej tego, bo to nie zdrowo.Sprawiedliwość i tak ją dosięgnie.

Gość kazujoszi funaki
hahaha z ktorym dzis?? Przeciez kole cie zostawil idiotko. Jestes na poziomie sciery do mycia podlogi. Zero obycia. Wstyd mi ze jetes polka. No ale tak to jest oderwalo sie to od pluga i mysli, ze jest nie wiadomo kim. Glupia, pusta idiotka. Zal mi twoich dzieci, bo bedziesz je pewnie wychowywac tak samo jak ciebie wychowano...czyli na zepsute, bez zwdnych wartosci, wulgarne pomioty. Niech ci ta pizza stanie w gardle dziwko

Gość eve leve
przypomne ci, bo chyba pogubilas sie w swoich klamstwach, ze twoja wielka LOVE niedawno cie olała i sie wyprowadziła zostawiajac cie samą w ciązy i z bękartem:)

Gość No dajcie spokój, dziewczyny,
przecież widać że andy historię swojego życia opisuje tutaj :O Jej były facet przyjechał 12 lat temu do uk- czyli czarny albo ciapaty :O cała resztę można sobie wyczytać w tym topiku :O Biedna dziewczyna, głupia bo głupia, ale biedna

Gość ropucha26
szkoda gadać, zo za babsztyl.

Gość sie wrtace chyba...
kazdy gada jacy to angole nie sa , a jacy maja byc ???Przeciez w ich kraju mieszka masa ludzi z roznych stron swiata . A polacy to tacy cacy ? To sa dopiero rasisci... Chinczyka, hindusa, czarnego czy innego to dopiero zgnoja . Polacy i tak moga sie od angoli kultury uczyc , a to ze sie usmiechnie , a za plecami obgada ... , polak sie nawet nie usmiechnie tylko od razu w lyzce wody by utopil, podsunal noge czy sprzedal drugiego . Tak ze bez przesady , mimo wszystko polakom jesli chodzi o kulture to duzo brakuje

Ja sama znam rodowitych anglików, ale polakom nie ufam, bo już się przekonałam, jak nie znając ludzi w mojej miejscowości od osoby trzeciej dowiedziałam się , jak mi Polacy dupę obrabiali, pomimo tego, że w ogóle z nimi nie rozmawiałam, na swój temat a mimo to oni mnie dobrze znali. W UK jest dużo polaków, cholernie zawistnych i dwulicowych, sami nie wezmą się za siebie tylko narzekają na Anglię i anglików.A potem obsmarowują kogoś komu się żyje lepiej.

Gość andy chyba gospodarkę
na wsi sprzedała i za te10 tys na lans pojechała,bilans lansu= 2 nieślubnych dzieci, a czekam na te jej wypowiedzi po angielsku ,bo od polskich oczy bolą .Pewnie myślała ,że jej gwara i urok osobisty doprowadzą ją do zostanie drugą Nell Gwyn.A tu tylko benefity na dzieci udało jej się załatwić.Pewnie co rok to prorok ,żeby taksy i benefity ciągnąć zapewnią jej godną starość.Ale dzida fajna jest ,polewka z niej jest na maxa.Ropuszko trzym sie i , nie słuchaj "rad" kogoś kto wylądował na poziomie rynsztoka.Taka karierę ( 2 nieślubnych dzieci i tatusia away) to każda pipa ze wsi może zrobić.

Gość andy prosze napisz, gdzie
kupilas wozek icandy za 900 f....przeslij mi link

a moze Andy ma schizofrenie.......i nie powinnismy smiac sie z niej....?

"a Twoi znajomi jak wiedza, ze majatku z PL nie przywieziesz to to chyba logiczne, nikt z majatkiem do UK sie nie wybiera, ale zapewne liczą na konkretna sume jak i rozum, przeciez jak zobacza w twoim portfeli 43 funty to zaobserwuj ich mine, chyba ze dokladnie wiedza ile bedziesz miec pod poduszka " to po co Ty zabralas 10 tysiecy? lol

Bo 10 tys zł to takie kieszonkowe na wszelki wypadek i to nie jest majatek.. moze dla ciebie tak, ale nie dla mnie. Dajcie juz spokoj, bo jecie mi z reki jak głodny bojownik ( taka ładna rybka ) podraznic sie z wami, bo mi sie nudzi na maternity siedząc, facet lata kolo mnie jak kolo szklanki, kaze mi siedziec i serio nie mam co robic. Ublizacie mi, nie ja pierwsza zaczełam ( czytaj od a do z na tym poscie ) wiec nie miejscie do mnie pretensji ze jestem wulgarna itd. Kazdy jest wulgarny, jeden wyposci z siebie farbe a inny nie, ale tu na kafe nie ma osob ktore by sie hamowały niestety. Czasem tez trzeba cos komus napisac, a serio zaczelo sie od momentu jak napisalam cos o tym, ze moj facet w londynie zarabia 3 kawałki. Moze nie kazdemu sie tak poszczescilo z praca ale tez zaczynal od paru stówek, a podwyzka w tym kraju w dobrej firmie to rzecz jak najbardziej naturalna. Myslcie o mnie co chcecie. Ja wyrazilam swoje zdanie na temat tych 43 funtow, laska niestety skrytykowała moje poglądy a przeciez tego chciała, bo inaczej nie pytała by sie tutejszych ludzi o to, skoro sama lepiej wie, ze jej to starczy. Czego ona oczekiwała? ze kazdy jej napisze " tak niunia, wystarczy Ci to na wszystko". Bzdura !!! zalezy do kad ma zamiar leciec, bo w kazdym hrabstwie ceny np biletow są rozne !! Osoba ktora mieszka w londynie odpowie jej, ze nie starczy,a osoba ktora mieszka na polnocu uk odpowie ze starczy i tak to wyglada. Chciala? dowiedziala sie.. no... chyba, ze zalozyla post, by sie upierdzielic niejakiej ANdy2007 i sobie drwić z niej. Nie wiem po co ja to wszystko tu pisałam. Moj post o ktorym kolezanka wczesniej napomniała, ze sie skarzylam na samotnosc itp. Pisalam to w imieniu znajomej, ktora ma problem a nie ma neta i tyle. Wracam do siebie, do swojego swiata i rodziny, szkoda mi czasu poświecac na te rozmowy i patrzec jak jedziecie po mojej corce czy moim nienarodzonym dziecku nazywając je "bachorem". Takie osoby ktore mysla, ze zrobią mi krzywde tym, ze ublizają niewinnej małej osóbce, ktora za miesiac czy 2 ma poznac takich ludzi jak Wy, to sie grubo mylicie, bo niestety nerwy, zazdrosc, nuda robi swoje z ludzmi. Ja nigdy bym nie ublizyla dziecku ktore jeszcze nie mialo szansy złapac dzisiejszego tlenu, bo nie na tym sie rzecz opiera. Widac wlasnie jakie podejscie macie uzywając tego typu słów. Nie mając sie juz czego czepiać, czepiacie sie ortografii ktora nie zawsze świeci idealnością w pisowni, a zaloze sie, ze 80% z Was mature napisała i dostala ja do rąk pokresloną czerwonym długopisem, co mnie sie to o dziwo nie zdarzyło :-) a nie oceniam ludzi po wymowie, pismie czy nawet po tym jaką szkole ukonczyli. NIe naleze do takich osob. Jeszcze przypomnę... wulgarność o którą się mnie czepiacie drzemie we wszystkich ludziach, kazdy zna słowo k... ch... dz... itd lecz nie kazdy ich uzywa, aczkolwiek 90% z Was juz zaczela pokazywać swoją polską łacine. Do ropuchy - powinnam to napisac i odstawic posta na bok. Ja na Twoim miejscu bym sie nie wychylała az tak bardzo na pomoc znajomych. Masz ich extra, super? ufasz im? świetnie, zycze powodzenia obyś nie musiała sie zapozyczac na powrot do POlski, bo tutaj oddac 500 funtow nie jest ciezko, ale w polsce to jest 2000 zł, na ktore trzeba robic caly miesiac czasu u niektorych. Ja zawsze dmuchałam na zimne i nigdy tego nie załowałam. Lubisz ryzyko, fajnie... zadowolona jestes z siebie i z tego co robisz, to sie ciesz a nie pytaj dzien przed wyjazdem tutejszych ludzi czy 40f Ci wystarczy, bo i tak i tak bys wyleciała ( wkoncu dnia nastepnego leciec mialas ) a uzbierac w jedna noc bys nic nie dozbierała. Pozdrawiam Wszystkich i milo sie gaworzyło :)

jeszcze odpisze jedno... podam Ci cennik jak chcesz.. na stronach Icandy zauwaz ze nie ma cen bo wozki nalezą do bardzo drogich. http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=peach_single ale dostałam cennik z showroom : Mam cennik jeszcze przed tym jak podniesli podatek... Peach stroller 555 funtów Peach carrycot 165 funtów Peach car seat adaptors 30 funtów Maxi cosi cabriofix 125 funtów Wejdz na strone i zobacz, że cen tam nie znajdziesz i teraz zadaj sobie pytanie dlaczego :-) wózek sie ładnie ogląda, jest łądny ( zalezy co dobre dla jakiego oka ) łądnie sie prowadzi, ale cena fakt odstrasza, ale nie wszystkich. Ludzie sie nim interesują i myśla napewno kosztuje z 500f a tu lipa... wozek zaplanowany, ale nie cena ( raz juz mialam podobny przypadek z osobą ktora tez chciala zakupic i 6 miesiecy na niego polowała az sie ceny dowiedziała ) Nie wiezysz, poto podałam stronke bys mogła zadzwonic i sie zapytac ile bedzie kosztowac wszystko razem, moze troche taniej wyjdzie, ale przypominam iz suma u góry to bylo przed tym jak podatek mial isc w gore teraz jest drozej :/

Gość Kondziu
Co i tak nie zmienia faktu Andy, że jesteś odrażająca... Tak wulgarnej osoby, płytkiej, zakłamanej i łapczywej - i jeszcze mającej dzieci - nigdy nie spotkałem! Opieka społeczna powinna mieć na ciebie oko, bo czego ty nauczysz te biedne dzieci? Jesteś złym człowiekiem.

Moj facet jest tu od roku 2004 ( pocztek ) nie lat 12... przyjechal tu, poszedl do szkoly, pracował... nie rozumiem czemu dalej układacie wlasną bajke?

To jest Twoje zdanie... pamietaj, iz moje dzieci nie czytaja tego co tu pisze, a to co tu piszę wcale nie musi oznaczac, ze jestem taka sama w zyciu na co dzień. Kazdy ma prawo sie wqrwić, a co jeszcze, dobre jest choc to, ze tu wylgaryzm jest czarny na białym a nie zeby inni w poblizu tego musieli wysłuchiwac. Owszem, zadzwon do opieki spolecznej ipowiedz im jaka to ja zła matka. Śśśświetnie.

Nie mozesz twierdzic, iz jestem osobą płytką i zakłamaną. Przyjedz, zobaczysz a wtedy pozwole Ci wyrazić zdanie na temat tego co mam, co osiagnełam, jaka jestem itd. A fakt ktory sie Ciebie ukleił, to mnie naprawde nie interesuje, jak bys miał choc odrobine godnosci i zdrowego rozsądku, olał bys tego typu rozmowy, a najwyrazniej jestes taki sam jak ja, a roznimy sie tylko tym, ze ja udaje, gram, a Ty jestes chodzącym faktem. Dzieki.

Teraz dopiero wyczytałam na ile Was stać... szkoda słów, tu jest dopiero wulgarność. Myslisz ze cwaniaku obrazisz mnie obrazajac moje dziecko? od takiej osoby wszelakie obelgi nie siegają, bo stoisz na poziomie tej nizszej piwnicy jak to bywa w kamienicach. Sprawiedliwosc mnie dosiegnie... no nie wiem o kim tu mowa, ale cos mi tu jedzie tym, ze co pierwsze dojechała ona ciebie i teraz sie wyzywasz. Ropucha, zycz mi zle, masz racje, zazdroscisz jak cholera... w twych slowach az wyczuć idzie jak bardzo bys chciala miec choc 1/4 z tego co mam ja. Zycz mi dalej, a pamietaj o jednym. Bog jest jeden i uwierz mi, ze tego typu zyczenia obracają sie na pięcie !!! Za duzo w zyciu krytki Ci sie uzbierało i wybuchło maleństwo. Tobie tez sie ułozy, moze nie tak jak mi sie uzlozyło, no ale... dajmy juz temu spokoj. Dla osob ktore wolą trzymac złego niz dobrego: Nie zawsze złe jest dobre, a dobre jest złe. Męża mam, jest informatykiem, pracuje w dobrej firmie, zyjemy sobie slodko i kolorowo, teraz spi sobie w naszej sypialni, a ja korzystam z ciszy którą otrzymuje tylko i wylacznie nocami czy poznymi wieczorami ( tak to jest jak sie ma 3 letnie dziecko w domku :D )

Gość o ja piertole :o
babo ty masz zaawansowana schizofrenie :o