Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Gość ropucha26
Szkoda mi tej cały andy bo widocznie nie poznała dobrych ludzi, moz enie ma dobrych znajomych i przyjaciol. Wiec, sprostowania- laska nie sterczy na ulicy :) w koncu uzbierałam 100 funtow, ale nawet za bilety nie zapłaciłam. Widocznie mam fajnych znajomych,moze przyjaciol- kto wie...i uwierz nie zżeram ich. Jestem tutaj zeby im pomoc a oni mnie- to proste nie? :)

Gość ropucha26
saderga i właśnie to to tak wyglada w moim przypadku :)

ropucha26 a ty mialas juz byc w UK buehehehehehehe dobra aparatka z ciebie. Sluchaj, mnie walą tutejsi polacy. Mam kase mam wszystko to, co bym chciec miała, a takich polakow sie poprostu tutaj tępi :-) nie lubie ludzi, ktorzy daja sie wykorzystywac na zmywaku. Lubie ludzi ktorzy naprawde chcą cos osiagnac, dlatego tez tak na was patrze - przykro mi :-)

Takich ludzi jak Wy uwielbiałam tepić !!! Ja w brud znajomych mam w POlsce, a tutaj brytyjskich znajomych sie ma. Tutaj z POlakiem śmieciem my sie nie zadajemy - sorry, ale prawda w oczy kole co? Jedziecie po mnie, bo co? bo za duzo kasy zarabiam? zazdrosc tyłki ściska? tak wlasnie polak polaka traktuje jak sie dowiaduje jak sobie elegancko zyje :/ ojjjj wspolczucia

W zasadzie to z mojego loginu :-) pisałam w imieniu kolezanki :-) a o co chodzi ?

Sick Of It All - mocno odpychająca ja? a od kiedy ja tu siedze na tym poscie? Musisz byc naprawde super inteligentną osobą, skoro umiesz oceniać ludzi po tym jak piszą a nie po tym jacy są w rzeczewistosci buuuuuahahahaahahahahahaha widze, ze naprawde na wiele cie stac. Gowno mnie to obchodzi co Wy sobie o tym myslicie :-) nie znam was, wy mnie tez a wasze ublizenia lecace w kierunku mojej osoby latają mi kolo tyłka niesamowicie energicznie :-) az milo sie robi patrzac jak plujecie sobie monitory z nerwow

A ropucha 26 nie leci do zadnych znajomyc. Po pierwsze pisała ze dnia nastepnego juz leci, a bylo to ło ho ho :-) a po drugie po co sie pyta tutaj czy jej to wystarczy jak ponoc w UK ma "znajomych" buahahahahaha sama nie wie o co jej chodzi :-) głupia szmata hahahahahaha

Gość do andy 2007
ty kobieto jestes calkiem p o j e b a n a myslisz ze ktos wierzy we te twoje bzdury ktore tu wypisujesz masz bujna wyobraznie i tyle prawda o tobie jest tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4747907 piszesz ze jestes samotna matka w UK i wlasnie chlop cie rzucil i nie znasz jezyka piszesz ze jakos sobie radzisz finansowo choc kokosow nie masz hahaha zyjesz z zasilkow jako samotna matka i to jest prawda o tobie !!!!!

Gość zambrotta
haha tutaj zgrywasz wielką panią, a tak naprawdę jesteś NIEZDARĄ! jeździsz po innych bo samej nic ci sie nie udaje :) właśnie tacy ludzie robią nam za granicą najwiekszą wiochę!!!!

I na wzajem... chcesz wierzyc w prawde którą sobie ubzdurałaś, prosze bardzo, mnie nic do tego :-) samotna matka na benefitach buuuuahahahahahahahahahahahahaha, cymbale na jakich benefitach? child benefit? owszem... kazdemu rodzinne sie tu nalezy :-) małpiszonie posrany :D Ja nie matka teresa by rozdawac kase na prawo i lewo i kazdej niezdarze tu pomagac. Moze kiedys taka bylam, ale dzien dziecka dla polskich nieudaczników w UK sie niestety skonczył z mojej strony. Napisalam, ze mąż zarabia tyle i tyle i od tego momentu zaczely sie wyzwiska z mojej strony, az wam glupio sie przyznac ze zazdrosc dupe sciska :-) Pozdrawiam Was srodkowym paluszkiem o ile wiecie co to oznacza :D:D

A nastepnym razem jak sie zwracasz w pisowni do kogos, to pamietaj ze uzywa sie czegos takiego jak " wielkich liter" niedouczona małolato... ja przynajmniej szkołe skonczylam jakąś a Ty podstaw w pisowni nie zaznałaś chyba nigdy... nie ma sie juz czego czepiać, bo zazdrosci dobrej roboty i powodzenia w kraju :-) WYjezdzacie tutaj bo w Polsce nikt Was nie chce niestety, o prace ciezko?? buehehehehehe zal mi Was :-)

"myslisz ze ktos wierzy we te twoje bzdury" - back to school little girl !!!

Gość andy Ty jestes chora
psychicznie......niestety

Aktorzy, ktorzy potrafią grać chorego psychicznie tez potrzebują pomocy psychiatry? hehehehe czemu nie wierzysz w aktorstwo? zresztą, to jest Twoje zdanie moja kolezaneczko... fajnie tak patrzec na to co piszesz, bo wyobrazam sobie Ciebie jak teraz plujesz monitor o zagraciałego komputerka :-)

Gość jhvuy77
twoj maz? ten co cie rzucił bo nie mogl z toba wytrzymac pod jednym dachem? buahahahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D

no i dlaczego takie glupoty sobie wmawiasz?:) nie moge cie zrozumiec... ile w tobie nienawisci :-) skąd wiesz, ze mnie rzucił :-) ale przy porodzie bedzie hihi to jest ciekawe nie?

Gość Phoebe20
65 funtów starczy Ci max na tydzień, i to tylko na skromne jedzenie i transport.

Gość te verde unplugged.
Ja pojechalam z 12 funtami, i u kuzyna mialam 'dlug' 50, chyba nawet calosci nie wzielam. Zapewniony pokoj i jakies tam poczatkowe wyzywienie, i pomogli znalezc pierwsza prace na kilkanascie godzin, i dalam rade. Jesli sie ma porzadne wsparcie, mozna i bez funtow jechac.

wsparcie od rodziny jest OK, rodzina przeciez by Cie nie wyrombała... ale ta do znajomych ponoc jedzie, ktorych poraz pierwszy bedzie na oczy widziec :-) a co najlepsze, pisze ze ma zamiar jechac, a 2 dni temu pisala, ze dnia nastepnego wylatuje buehehehe farmazonik niezły laska... jak sie tak kłamie to przynajmniej kłamstwa sie trzymaj i pamietac co komu ikiedy piszesz :-)

Gość jhvuy77
ty masz doskonala wprawe stad porady aby trzymac sie klamstwa i pamietac co komu:D nie dziwne ze maz spiertalal w podskokach, nikt by z taka zolza dlugo nie wytrzymal hahahahaha:D:D:D:D

Gość Ja to taka troche niezdara jes
Ja to taka troche niezdara jestem z powodu braku języka. Chyba polskiego bo taki dysortograf w życiu się nie nauczy angielskiego.W brud ma znajomych jebię chyba w brud za paznkociami ,rodzina by cie nie wyrombała ,--chyba siekierą :)))))) Dowiedzialam sie dzis od kolezanki, ze counsil wyposcił m.in. ludzi wyglądających lub praktykującyhc emerytow, ktorzy chodzą za mną i robią fotki.Jak myslicie andy ma manię prześladowczą czy psychozę?/Jebnełam z tego jej posta.

Gość Ja to taka troche niezdara jes
ortograficzne kwiatki andy wariatki -kolerzanka mieszka z facetem jak jedziesz ulicą rozgladnij sie jak nie ma czasu do dziecka zagladnąć zdjecie corki z dnia bierzącego. makijarz wyrombać zazdroscisz to wes zylete rozproj i skocztuj szczypty rozkoszy "Mam juz dosc policji w domu, spraw w sądzie, bo mnie oskarzyl o popsucie routera i dostałam 2 lata w zawiasach hehe dobre co? " kurwa ludzie czytajcie ten jej topik drugi ubaw po pachy,opieka jej dziecko chce zabrać ,posłuchują ją , mają aparaty w długopisach!!! i jej zdjęcia robią .Dawno sie tak nie ubawiłam. dzieki temu nigdy jeszcze sie nie spazylam niema tam Jak na wykształconą osobę podobno ! dużo błędów i ubogie słownictwo ,może anduśka cku w pl skończyła :) ale wykształcona jest i pouczała kogoś tam wyżej w kwestii ortg.Andy tam ci też napisali że bełkoczesz ,jesteś jebnięta i żebyś się leczyła.Może warto posłuchać?

Powiem tak Andy PIERDOLISZ KOCOPOŁY Widać, że po Ciebie najwyraźniej ktoś nie wyjechał na lotnisko i myślisz, że taki każdy jest. LECZONKO, wizyta u psychoanalityka wskazana, PILNIE! Tyle ode mnie. Dla mnie i dla wielu ludzi nie ma nic w tym dziwnego, że bierze 65 funtów bo jedzie do znajomych, ma załatwiony dach nad głową i pracę. A nawet jeśli by ktoś nie przyjechał na lotnisku to 1) ma załatwioną osobę, która jej zabookuje bilet powrotny 2) sama mogłaby go kupić za to 65 funtów

I ty tutaj śmiesz wypowiadać się o pisowni. OMG. Wiesz dlaczego nie napisała z dużej litery bo to oznaka szacunku, a wątpię żeby ktoś tutaj miał jakikolwiek do Ciebie. Rodzina by nie wyrąbała (wyrombała wg.Andy, słownik sobie kup). Chyba nie wiesz jeszcze, że z "rodziną to lepiej na zdjęciach" i nie jednemu w UK pomógł znajomy bo rodzina miała go w dupie. Porażka kobieto, słoma ci z butów wystaje...

Gość ropucha26
Ale ja wlasnie juz jestem w anglii- nie rozumiem o co biega teraz... myslisz ze nie mam neta bo przyjechałam jako Polka do wielkiego swiata?

Gość ropucha26
przyleciałam wczoraj- a napisałam ze w sobote? pomysłka widocznie. andy mnie totalnie rozwala- ja nie pracuje na zadnym zmywaku. Mieszkam u ludzi, ktorzy beda mi jeszcze placic za to ze tu jestem a obowiazki mam jak we wlasnym domu. Naprawde fajni ludzie, jak wczoraj przyjechałam odebrali mnie, zaplacili za bilety powrotne i jedzenie. Naprawde bardzo mi Cie szkoda andy.

Gość ty, andy2007
pisze do ludzi z wielkiej litery, do których mam szacunek:) a takich kocmołuchów jak ty olewam ciepłym moczem🖐️

Gość Jasne ze bez
Przyleciała wczoraj i już od rana na kafe:D

Gość ropucha26
Tylko zajrzałam bo byłam ciekawa co sie stanie z andy, nie siedze tutaj pół dnia. wyluzujcie ludzie :/

Gość nie skopal cie tylko kopnal
andy2007 to jakas psycholka, chyba jej lekow zapomnieli dzis podac z rana :P