Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Aha, a płakać to ja nie mam o co, uwierz mi... chyba ze wpadniesz na kawke i pogadamy na otwarte łapska :D

Gość matka andy2007
nie przejmujta się drogie dziatwy :P moje dziecko ma traumę z dzieciństwa

andy po twoim stylu wypowiedzi, slownictwie, doborze wyrazow, bledach ortogr., wstawianiu "se" i bardzooo niskim poziomie inteligencji, powiem krotko i na tema i oczywiscie w twoim stylu: stul gebe, siusiu, kupka, paciorek i lulu, wszyscy maja cie juz dosyc, tak zanudzasz

Gość ropucha26
Absolutnie andy to nie byłam ja podszywajac sie za jakies inne osoby. Tak, wiem śmiecha na sali..., ale ja nie mam wyjścia, a znajomi jak mówią, że pomogą to w to wierzę. I na początku będę musiała na nich polegać tak czy siak. Wiedząc, że mam liczyć na siebie, sama sobie nie poradzę na początku. Ale ich zapewnienie mi wystarczy... A tak w ogole to dobrze ze były inne osoby, które wyczuły Twój specyficzy ("laska" etc.) dosyć prostacki sposob komunikowania się z inną osobą. Mam wrażenie że masz z ok 23-24 lata, nosisz białe kozaczki, Twój drugi dom to solar. Przykro, że przez Twoje zachowanie zapewne Brytyjczycy wyrabiaja sobie o nas opinie w ten sposob.

macie zryte berety wszystkie, co jedna to lepsza. a huja wam do tewgo kto jakie buty nosi...noz kur..slepoty pieprzone widza tylko co chca widziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd to za was co tylko umia srac na innych polakow. z daleka od poalkow w uk to dobra rada dla kazdego!!!

_osa_ i ja sie tego trzymam już od 5 lat :-) z dala od POlaków w UK, na szczęście choroba umysłowa Polek na tutejszym forum nie jest przenoszona drogą wirtualną, więc nie mam się o co bać :-) Zazdrość co niektórych osób widać zabija im zdrowy rozsądek, ale na szczęście to juz nie moj problem :-)

Ja sie kochana wole znizyc do Twojego poziomu w wymowie, bo jak bym zaczela wymiatac zasobem słów, to co 5 bys zapewne zrozumiała. A ja prostych slow sie nie wstydze, gorzej, jak bym miala tak prostacki top myślenia jak Ty.

Gość andy nie zarazisz sie
bo juz jestes chora, lecz sie na łeb tłusty pasztecie

:) jakaś Ty miła, owszem mogła bym sie zarazić, ale nie udowodniono jeszcze ze jakiekolwiek choroby przenoszone są drogą wirtualną, wiec bać sie o co nie mam :-) twoje zlosliwe txt mnie poprostu miażdża

Pasztet... zawsze mówiono, że wygladam jak anioł :-)moze wysle Ci swoją fotunie to sama stwierdzisz, za to widzę, Twoja morda to niewyparzony kubeł w którego należy lać ile wlezie :) Słodka jestes :D:D

dupcia marzenie? zbryzgotałam cały monitor w swoim lapku A Twoje wypowiedzi na jakim poziomie sie znajdują? lulu itp... weź idź się ukołysz dziouszko, bo z tego co widzę faktycznie nudzi Cię to forum, a nie wiem... za kare na nim siedzisz?

Gość caly czas cie oklamywali
:) ale rozumiem ze ciezko ci pogodzic sie z faktem, ze jestes szkaradna tlusta lochą :p o intelekcie na poziomie ameby :)

A moze moj zasób słów jest spowodowany tym, że poprostu nie używam polskiego słownictwa, a jak już to baaaardzo rzadko :-) wstydze się tego języka szczerze pisząc, bo niczym nie rozni sie od tandetnego ruskiego :/

daj mi swojego maila, wysle ci zdjecie... a i tak wiem, ze nie wyslesz, bo niestety nie stac cie na odwage by popatrzec prawdze w oczy. Mam 173 cm wzrostu i waze 58 kg :D więc sie odczep wieloooorybie i zacznij w końcu pisać po waleeeeeńsku :-)

zresztą, nie mam ochoty Ci udowadniac, choc fotke mogla bym Ci wyslac, ale co z tego jak nie zobacze Twojego czerwonego ryja :( jesli kazdy mi tak mowi, to chyba "miliony much mylic sie nie mogą" nie? :D:D

Nawet nie stac cie na to, by sie przedstawic czy jakiegos nicka wymyslec... widac ze rozumu to ty nie masz, pomyslow tym bardziej a co najlepsze mordy tez nie... bo morde ma pie a ty zapewne wygladasz gorzej niz suka :) wiec załuj ze wogole dreptasz po chodnikach :)

Gość caly czas cie oklamywali
moga sie mylic, i moga po prostu klamac bazyliszku:D

A moze moj zasób słów jest spowodowany tym, że poprostu nie używam polskiego słownictwa tiaaaaaaaaa:):):):) moze jakis debilek ci w to uwierzy

Gość chwilowy brak pseudonimu
czytam ten topik i wydaje mi się ,że Andy to jakaś zapyziała krowa która boi sie konkurencji, boi sie że przyjedzie młoda ładna Polka i odbierze jej faceta :D albo powodzenie u angoli...tym bardziej że jest pusta i myśli tylko o "makijarzu" i solarce w kategoriach inwestycja w siebie :o żałosna próżna baba , pojechała do UK lizać jaja facetowi i wielce światowa sie znalazła

Andy2007 to musi być jakiś projekt bo takie kretynki chyba nie istnieją? A może życie bez mózgu jest jednak możliwe?

Gość opo099
Andy jesteś pusta jak bęben, wstyd:o

Tak, projekt byc moze, ale pamietaj ze projekt w kazdej chwili zmienic mozna... sama jestem grafikiem komputerowym i tym tez sie zajmuje w UK. Nie zajmuje sie lizaniem jaj, jesli Tobie to juz na mysl przyszlo to musi to znaczyc ze sama w ten sposob zarabiasz. Szkoda mi Ciebie no ale coz... Tak sie dawac prowokowac. Siedzicie w tej polsce i zanizacie kulture polską wraz ze statystyką ludzi inteligentnych co swiadczy o tym statystyka ludzi bezrobotnych w Polsce. Sorry, ja mieszkam w UK i naprawde tutaj jezyka polskiego sie nie uzywa, no chyba, ze zatrudnia jakiegos matoła, ktory sie wlepil w firme i probuje cos stworzyc,ale takie pomysły szybko sie utlenia z dobrych firm :D:D

Gość no tak...njuytvnjknj
andy-panienka z Pcimia bo nie z miasta jakiegokolwiek.Wyjechała ,5 lat siedzi i taką karierę zrobiła że dwoje dzieci sobie dała ,jakiemuś złapanemu na dupę angolowi,zrobić!A teraz sie z polakami nie zadaje!A może to każdy porządny człowiek nie zadaje się z tobą bo należysz do tych polaczków z których nie jesteśmy dumni?Zejdź z dziewczyny ,nawet jeśli mało tej kasy bierze to napisz że "mało"i tyle a nie pluj jadem ,bo tylko żenująca jesteś...:O

Po czym to stwierdzasz? po tym, ze dajesz sie prowokowac i uwodzic glupkowatym textom? nie wiesz ze czlowiek potrafi wqrwiac czlowieka ? :)

Gość no tak...njuytvnjknj
Nie pozwalam sobie wqrwiać nikogo,a tym bardziej ciężarnych więc -wszystkiego dobrego ode mnie-a z dzewczyny(ropuchy)zejdź:).A może jej tam załatw robotę jeśli masz takie chody-ambitna jest mimo chudego portfela.Doceń to jeśli potrafisz....

Gość ona potrafi tylko objezdzac
zalosna pipa:o

Gość bfegr
A u znajomych to tak za darmo masz mieszkac i jesc??

Nie ma sprawy... namiary moge dać, tylko niech mi napisze, gdzie wyjezdza, bo firma w ktorej pracuje w lipcu przeprowadza się na północ. Wiec jesli Ona na polnoc ucieka chetnie jej podam namiary. Rozmowa interview i tak i tak bedzie, ja moge tylko polecic daną osobe.

Ja na ropuszce nie siedze, tylko wyrazam swoje zdanie, ktore chciala usłyszeć, a mimo tego ze jest ono negatywne zaczela sie rzucać. Kobieta miała nadzieje, ze każdy poprze jej pomysł z niczym w portfelu. To nie jest jazda autobusem MPK ze w razie czego może wskoczyc na gape do autobusu i pojechac do swojego domu. Za bardzo jest ufna co do obcych. Moze natrafić na anioła, ale moze tez natrafic na ludzi ktorzy ją piiiiiiiiiiiiiii... itd