Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakłopotana2011

Mój chłopak przeszedł samego siebie

Polecane posty

Zwracam sie do Was o pomoc ,poniewaz nie wiem co zrobic.Rozum mówi co innnego i serce też. Z moim chłopakieem chodzę ponad dwA lata.Jest on nerwowy ale nigdy nie zachowal sie tak jak dziis.Twierdzi ze to przeze mnie bo nie potrafie ustapic.On duzo zrobil dla mnie zrezygnowal z towarzystwa ktore mi nie pasowalo.Kłocilismy sie, dwa trzy razy uzyl słow ktore nie powinny miec miejsca.Typu spierdalaj,nie wkurwiaj mnie, odpierdol sie. Zawsze zalowal i obiecywal ze nie bedzie.Dzis natomiast klotnia byla praktycznie o nic,gdyz zapytalam o blacha rzecz. a on nie chcial odpowwiedziec. Ja pytalam dalej i w koncu powiedzial ze nie chce na mnie patrzec,pozniej zebym sie odpierdolila raz na zawsze.Przepraszal dwa razy.ale dobrze pozniej nie bylo. tylko ze ja nie chcialam z nim gadac.nie wiem co zrobic bo kiedys bylo dobrze i naprade brakuje mi tamtego czlowieka. Proszę o pomoc

Gość maliboo.
no zrezygnowal z przyjaciol dla Ciebie, moze dlatego jest zgorzknialy? ma jakis nowych znajomych czy tylko ty mu masz wystarczac?

Gość maliboo.
dlaczego jego znajomi ci nie odpowiadali?

Gość maliboo.
no i o co konkretnie go zapytalas? z jakis wzgledow pominelas to w swoim poscie, a on na to pytanie zareagowal z agresja, ciekawi nas dlaczego?

Gość maliboo.
jak pijna i pala jointy too byc moze i towarzystwo jest nieopowiednie, to zalezy od ilosci :P tylko jak juz zrezygnowal z tego towarzystwa to dobrze by bylo by poznal nowych znajomych, chyba rozumiesz ze dla wiekszosci ludzi to wazne by miec przyjaciol?

Gość maliboo.
a jaka mial ta cere? moze nadepnelas na odcisk? sugerowlas ze palil jointa? nie rozumiem dlaczego tak sie zdenerwowal pytaniem, masz jakies teori na ten temat?

Gość maliboo.
zaklopotana nie z cera tylko czemu sie tak zdenerwowal.Potrafisz sie domyslec dlaczego tak zareagowal?

wlasnie nie rozumiem.on twierdzi ze to moja wina bo nie umiem ustapic nawet w takiej blachej sprawie.o to ze nie ustapilam i pytalam kilka razy

Gość strażnike SJP
łudzić się piszemy przez u otwarte.

Gość no po prostu!
ryłaś mu psyche i już nie wytrzymuje

Gość piwniczna
w gruncie rzeczy tak opisujesz sprawę, że nie wiadomo o co poszło i czyja rzeczywiście była wina :) gdyby mi facet powiedział "spierdalaj raz na zawsze" usłuchałabym jego prośby w trybie natychmiastowym, dla swojego dobra przede wszystkim, bo jak sama nie będę się szanowała, to nikt nie będzie szanował mnie.

Gość mam kucyczek 19.;p;p
on się nie zmieni. Wiem co czujesz,,,, miałam to samo z chłopakiem i zostawiłam GO. WSPÓŁCZUJE CI:(

Gość micz356
zostaw go, zrobisz mu przysługę