Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta.N.N

WF-istka zmusza mnie do chodzenia po równoważni, a ja mam okropny lęk wysokości

Polecane posty

Gość Edyta.N.N

Ta równoważnia nie jest strasznie wysoka, sięga mi trochę za pas, ale ja się tak panicznie boje, że nie dam rady tam ustac. Mam okropny lęk wysokości, od dziecka bardzo boję się wysokości. Kilka razy weszłam na tą równoważnie, ale nie mogę zrobic nawet jednego kroku tak się cała trzęsę i od razu robi mi się słabo ze strachu. WF-istka chce, żeby dziewczyny z klasy szły z boku i mnie asekurowały, ale mi to nie pomaga bo jak wejdę to od razu mi się kręci w głowie i mam nogi miękkie jak z waty. Tłumaczyłam, że mam straszny lęk wysokości i nie dam rady tego zrobic. A ona na to, żebym nie wymyślała. To cwicznie polega na tym, żeby przejsc przez całą równoważnie, na końcu zrobic jaskołke, odwrócic się i wrócic na początek. 2 razy odmówiłam, postawiła mi dwie jedynki. Co ja mam zrobic? W poniedziałek znowu wf. pewnie będzie kazała mi zaliczac. czy naprawdę musze spasc z tej równowazni, żeby dała mi spokój?

Gość Edyta.N.N
up

Gość hahahahahahahahahahahaha
czy chociaż wiesz jaka jest odległość od podłogi do równoważni i na odwrót? Ja też uważam ,że przesadzasz, masz zwykłego pietra i tyle.

Gość żałośc
Idz z tym do wychowawczyni.

no jasne idź i poskarż się jaka z ciebie jest lebiega

Gość Edyta.N.N
Nie wiem jaka jest dokładna odległosc, napisalam że sięga mi do pasa. Tak boje się i na pewno nie przesadzam. gdybym nie miała tego lęku to przecież zrobiłabym to zamiast dostac 2 pały, ale nie dam rady. Jak tam wchodzę to się tak trzęsę, że nie potrafie się utrzymac

Gość Edyta.N.N
hahahahaha- mówisz o sobie? każdy ma prawo miec różne lęki, więc zamknij łaskawie mordę.

a chodziłaś na w-fie po odwróconej ławce?

Gość Edyta.N.N
Podbijam.

tylko żebyś oka sobie nie podbiła:(

Gość Edyta.N.N
hahahahahahahaha- jesteś upośledzona, czy tylko sprawiasz takie wrażenie? u was na wsi wszyscy tacy pojebani?

czy Wy k***wa nie wiecie, co to jest lęk? pojebani ludzie :classic_cool: ja też mam, załatwiam sobie zwolnienie do końca roku :classic_cool:

Gość Edyta.N.N
Ja nie chce zwolnienia z wf-u bo ogólnie nie mam powodu, resztę cwiczen nawet lubie, ale ta równoważnia mnie dobija:O

jakbyś zgadła, a może gdzieś w pobliżu mieszkasz?

Gość ja mam lęk
wysokości po tym jak spadłem z dywanu na podłoge.

Gość sara siarka
tu się nie ma co śmiać, ja mam taki lęk wysokości, że na zwykłe krzesło nie wejdę. Boję się i już, kręci mi się w głowie. To jest fobia, zaburzenie a nie wymyślanie, więc możesz złożyć skargę do wychowawczyni albo dyrektorki a jak nie to przynieś zaświadczenie od psychologa

Gość Remidaaa20100
Idź do wychowawczyni i powiedz, że masz lęk wysokości i nie możesz chodzic po równowazni. Niech ona powie nauczycielce od wf-u A jak wychowawczyni nie pomoże, to idz do lekarza i poproś, żeby wystawił Ci takie zaswiadczenie, że nie możesz wykonywac niektórych cwiczen. W tym np. chodzenie po równoważni it. A ty hahahahahahahahaha- chyba jesteś chora psychicznie, powinnaś się leczyc, bo jak na razie to tępak z ciebie niesamowity. aż żal, że tacy ludzie chodzą po świecie:O

Gość Edyta.N.N
sara siarka- dokładnie. ja mam to samo. jak stoje na czymś to od razu kręci mi się w głowie, nie ma mowy o zawieszaniu firanek na przykład. tak samo mam jak stoje na najwyższym stopniu schodów i spojrzę w dół, też się boje.

Gość potem powiedz
że masz lęk przed szkołą, może dostaniesz zwolnienie na całe życie. Powiedz np. że boisz się kredy. Ja w ten sposób nie musiałem chodzić od 2 klasy podstawówki do szkoły

Gość Edyta.N.N
Nie wysilaj się. Przecież widac, że to pisze cały czas jedna i ta sama osoba. co za przygłup:O

Gość sara siarka
autorko olej tych dupków co tu wypisują bzdury i zrób jak ci mówię :)

Gość idż do lekarza
i niech ci wystawi zwolnienie TYLKO z równoważni... ja mam tak wystawione zwolniene z przewrotów bo mam kłopoty z błędnikiem :)

Gość amalettaa
matce powiedz i niech matka ci da zwolnienie Z RÓWNOWAŻNI. nauczyciel nie ma prawa tego kwestionować

Gość idż do lekarza
matka nie może napisać zwolnienia z równoważni... w ogóle z jakiegokolwiek ćwiczenia. Aby być z zwolnionym z czegoś co jest w programie nauczania na wf'ie uznawane są zwolnienia tylko od lekarzy... autorko jestes w 1 klasie liceum :)?

Nie macie ludzie zielonego pojęcia o tym co to jest fobia, ja też nie mam bo żadnej nie posiadam, ale potrafią się postawić w czyjejś sytuacji. Ta nauczycielka z wf-u nie posiada chyba jakiegoś przygotowania pedagogicznego, co? Albo jej się wydaje że rozumy pozjadała a w rezultacie gówno wie....Powinnaś zgłosic to do wychowawcy- taki pierwszy krok, takie moje zdanie.

Gość Edyta.N.N
Ale u nas wf-istka nie przyjmuje zwolnien od rodziców, jesli chodzi o wf. bo sporo uczniów zaczęło sobie samych wypisywac lewe zwolnienia i teraz babka nie przyjmuje. Lekarz bez problemu wypisze mi zwolnienie z równoważni, jak powiem ze od dziecka mam lęk wysokości? Tylko najgorzej, że w poniedziałek od razu na 2 godz mam wf i ona znowu będzie kazała mi zaliczac i pewnie dostane 3 jedynke za to

Gość idż do lekarza
powem ci ze w żadnej szkole nie przyjmują zwolnień od rodziców. Musi być napisane przez lekarza :) Jak dostaniesz nawet tą następną pałę to po okazaniu jej że masz to zwolnienie powinna ci je wykreslić. ach.. i przed pójsciem do lekarza pójdź do pielęgniarki i podpytaj się jak potem w szkole "załatwić" to zwolnienie... Bo np. u mnie to troszke trzeba się nachodzić - najpierw do pielęgniarki potem sekretariat a na końcu dopiero wfista ;)

Gość Edyta.N.N
rozumiem dzięki.

Pojebane dzieci. Kiedys nie bylo dopuszczalne czegos takiego jak lek wysokosci. Dostalabys po dupie od matki i od razu bys wskoczyla na te rownowaznie tlusta locho :-O

Gość ....ja
potem powiedz-tępa kurwo, nie widzisz różnicy?