Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie tego nie rozumiem

jak można tak być ograniczonym

Polecane posty

Gość zupełnie tego nie rozumiem

i nie mieć żadnego kredytu, znam kilku takich i nimi gardzę bo widać , że ich dochody są niskie albo zadne by kredyt dostać

Gość kurczakiii
A ja gardzę ludźmi, którzy mają kredyty bo to oznacza, że ich dochody są tak niskie, że nie mogą kupić sobie mieszkania za gotówkę :)

a ja nie jestem tak ograniczona, żeby gardzić jakimikolwiek ludźmi.

Kupowanie mieszkania za gotówkę wynika z głupoty :) Nawet jakbym miał 0,5 mln gotówki wolałbym wrzucić to na lokatę 5% i mieć z tego więcej kasy, niż zapąłciłbym odsetek za kredyt z 3%. Wy debile 🖐️

Gość a ja mam zasade
stac mnie na cos co kosztuje max 1/3 pieniedzy jakie posiadam a kredyty sa dla nieodpowiedzialnych

>>a kredyty sa dla nieodpowiedzialnych to tak jakbyś powiedziała, że używanie noża jest nieodpowiedzialne :o w rękach idioty na pewno - i jedno i drugie jest niebezpieczne.

Gość dfdadsfasdfa
kredyty są dla biedoty lub głupich ludzi takich jak mięcho, który nie rozumie w ogóle jak to dizała.

Gość dla biedoty ?
bogaty czlowiek_ nie kupuje za gotowke_ (tylko na kredyty)- woli zainwestowac , mnozyc kase niz wydawac. Rata to dla niego grosze, a kredyty jako ze jest super klientem dla banku dostaje na takich warunkach ze ta lala ( procent niziutki fest) no chyba ze jakis nowobogacki trzaska i wydaje kase ot zeby pokazac jaki pan z niego,a za kilanascie lat nie ma nic bo wydal na glupoty hehe.

ja nie mam żadnego kredytu i wiedzie mi się dobrze :) wszystko kupuję za gotówkę :) nienawidzę kredytów i jest mi dobrze tak jak jest :)