Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do młodych dziewczyn

Czemuł tak atwo godzicie się na anal? Potem ciężko o taką, która tego nie robiła

Polecane posty

Gość kobiety opanujcie
sie i nie dawajcie kazdemu do tylka wkladac

Gość kobiety jak uprawiaja
seks z wieloma pratnerami sa latwe lub ostrzej mowiac kurewki, a faceci co uprawiali seks z wieloma kobietami jak sie powinni nazywac - buchaje? no bo ich zdaniem to sa macho i superseksi ze potrafia wyrwac tyle lasek

Gość dupa_jaś
Mój były przez wiele lat namawiał mnie na anal i się nie ugięłam. Popapraniec jeden. Teraz pewnie dupczy jakąś w drugi otworek. A niech i dupczy jak lubi. Nawet do zesrania. Jeśli jakąś kurwę znalazł. Takich teraz niemało. I zrobią wszystko za odpowiednim wynagrodzeniem. Nawet za flaszkę. Dla mnie było, jest i będzie to odrażające i nic więcej. Poza tym poniżające dla kobiety. Tak czy owak miłego ruchania w kakao Mu życzę.

Gość dupa_jaś
A tak w ogóle faceci, to może najpierw posuwajcię się nawzajem, zanim zaczniecie namawiać do tego kobiety. Zobaczycie jakie to przyjemne. A od naszych otworków to spierdalać !!! Gdzie pieprz rośnie, a może i dalej.

Autorze - zle postawiles pytanie - a co kogo obchodzi co "przyszly chlopak" pomysli?;-)) no chyba ze trafi sie zakompleksiony - taki bedzie ciagle tylko myslal o jednym;-)))