Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna pomoc

Czy ja jestem dziwna, czy oni?_____

Polecane posty

Gość pomocna pomoc

pracuję w przedszkolu jako pomoc. Ostatnio w grupie dzieci 5-6- letnich uslyszałam, jak kilkoro dzieci mówiło nauczycielce, ze w domach piją mleko z butelki. byłam w szoku! Czy to jest normalne, że tak duże dzieci pija z butli??

niby nie normalne, jak pomyślę że moja córka to prawie wcale butli nie piła, tylko mniej więcej od wieku 10 miesięcy z kubka. Z drugiej jednak strony, ja mam młodsze rodzeństwo i zawsze jak mama robiła im grysik to ja też chciałam (na zasadzie czemu oni dostają, to i ja chcę) a miałam wtedy 5 czy 6 lat. I wyrosłam z tego stopniowo razem z nimi

Gość optymistkaaaa
Nie jest to takie dziwne, zwłaszcza gdy dziecko nie znosi zapachu mleka. A tak się zdarza. Znam to z autopsji. Czasem tez dziecku podoba się butelka, bo ładna i atrakcyjna zakupiona np. na www.pogrosiku.eu

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
dobra reklmama nie jest za :P

niby nienormalne, ale często się tak zdarza zwłaszcza ja się ma młodsze rodzeństwo :) moja siostrzenica też się uparła na butelkę jak zobaczyła,że mój syn z niej pije. ona ma 8 lat a mój syn miał 10 mies. osobiście bym jej nie kupiła butelki, ale siostra dla świętego spokoju zaopatrzyła ją w taką...