Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

dziś są moje urodziny...

Polecane posty

i jak w piosence Edyty Bartosiewicz, nie przyszedł nikt. spędzam je samotnie. i jest mi smutno.

Gość optymistkaaaa
Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, a w ramach "odsamotnienia " Spróbuj na www.pogrosiku.eu polepszyć sobie nastrój. Pomaga.

Gość olka z olkusza
Wszystkiego dobrego ! :) Uśmiechnij się. Na szczęście w przyszłym roku następne 🌼

oj tam oj tam...wcale nie samotnie,a My??????Zresztą urodziny nie trwaja rok-więc dasz radę:))))))))))

revolwer, wiesz w tym roku postanowiłam nie umawiać się z nikim, tylko sprawdzić, kto będzie pamiętał i czy ktoś sam zechce spędzić ze mną ten dzień. i przed chwilą od swojej najlepszej "przyjaciółki" dostałam smsa z życzeniami "sto lat". i tyle. smutno mi strasznie.

nie radzę sprawdzać ludzi w ten sposób , bo oni zawsze wolą swoje urodziny...:P

Gość Mała misia:)
wszytskiego najlepszego kochana... uciekaj dzis na impereze a nie uzalaj sie na soba

Gość samaaaa
DZIŚ SĄ TEŻ MOJE URODZINY... MAM TAK SAMO JAK TY...

samaa wszytskiego najlepszego... czemu mowisz ze jestes sama??

Gość dariaadelicjaa
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYCH, KTÓRZY DZIŚ MAJĄ URODZINY;) możecie je spędzić z nami, na KAFE;D

Gość samaaaa
SIEDZĘ SAMA W DOMU, NIKT O MNIE NIE PAMIĘTA, NAWET MĄŻ MI NIE ZŁOŻYŁ ŻYCZEŃ

na imprezę nie bardzo mam jak iść, bo niedawno miałam mały wypadek i tańczenie nie wchodzi w grę, a nawet przebywanie w tłumie mogłoby być bolesne. samaaa, a jak to jest u Ciebie, dlaczego jesteś dziś sama?

Gość samaaaa
UPIEKŁAM TORT-CHYBA PO TO BY ZJEŚĆ GO W SAMOTNOŚCI

Gość 0101
a rodzice, rodzeństwo? moze czekaja na wieczor, zeby zlozyc zyczenia i wreczyc prezenty

samaaa, kto wie, może mąż szykuje coś na później i tylko udaje, że nie pamięta? mój narzeczony złożył mi zyczenia, o 4 rano, kiedy wstał, bo wyjeżdżał na narty ze znajomymi....

Autorko zapros kolezanki do siebie i mozecie posiedziec podagac i milo spedzic czas... samaa-tort mozemy zjesc wszyscy:)

Gość samaaaa
MĄŻ GDZIEŚ POJECHAŁ PRZYJACIELE I RODZINA NIE PAMIĘTAJĄ...

Gość samaaaa
A CZEMU Z NIM NIE POJECHAŁS?

Mała misia - wiesz, pewnie, że mogłabym kogoś zaprosić. nie zrobiłam tego wcześniej, bo istniało ryzyko, że będę musiała być dzisiaj na szkoleniu. ale nie jestem. a nikt sam z siebie jakoś się nie kwapi, żeby przyjść. i to mnie smuci.

Napewno przyjedzie i pamieta o twoich urodzinach..moze szykuje jakas niespodzianke:) dzien sie jeszcze nie skonczyl

Aha to przepraszam nie wiedzialam ze masz takich przyjaciol...bo oni powinni drzwiami i oknami do ceiebie wchodzic tak wiec nie nazywaj ich przyjaciolmi jak naweto tobie nie pamietaja...z nami bedzie ci razniej kochana:*:*

samaaa nie pojechałam z dwóch powodów: po pierwsze czekałam na ważną informację na temat pracy i do końca nie wiadomo było, czy będę mogła. a po drugie, bo ostatnio na nartach miałam wypadek i i tak nie bardzo mogłabym jeździć.

tylko moja przyjaciółka z dzieciństwa się odezwała. i spytała, co będe robić. a jak się dowiedziała, że nic, to od razu zaproponowała, żebym do niej przyjechała. ona mieszka w innym mieście i ma małe dziecko, więc jasne, ze sama nie przyjechała. i pojechałabym do niej, ale nie bardzo mam jak, bo mnie noga przy prowadzeniu samochodu boli po tym wypadku.

Gość samaaaa
AHA, MÓJ NIGDY NIE ZROBIŁ MI ŻADNEJ NIESPODZIAKI

samaaa- a czemu mowisz ze nigdy ci nie zrobi zadnej niespodzianki??dziewczyny po ile macie latek?