Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nononono

obrzydliwość czy pryzjemność?

Polecane posty

Gość nononono

czy nie uważacie, że lizanie członka(robienie loda itp) jest obrzydliwie nawet jesli facetowi się to podoba? mnie nie specjalnie przypada taka propozycja do gustu.. nie robiłam tego jeszcze, ale chciałabym wiedzieć? co sądzicie? przyjemność czy obrzydliwość i dlaczego?

Gość Naturysta-h
Wazna jest higiena, penis musi byc ladnie umyty i najlepiej ogolony. Moje partnerki ktore mialem nie mialy z tym problemow.

Gość nononono
małolata? mówisz chyba o sobie, skoro nie wiesz, że nawet dorosłe kobiety mają wątpliwości w takiej sprawie..

Gość Naturysta-h
Musisz sprobowac zeby sie przekonac.

Gość chce byc szczesliwa
Ja ma 30 lat. Skoro masz watpliwosci to znaczy ze w zyciu dobrego kochanka nie mialas, bo jakby bylo ci dobrze, to ciagnelabys mu namietnie, zeby bylo mu tak dobrze ja Tobie.

Gość nononono
kazdy robi w życiu to na co ma ochote. nie wszystkie kobiety robią loda i jest im z tym dobrze. ja prosze o opinie w tej sprawie a nie o ocene mojej osoby. nawet mnie nie znasz wiec sie opanuj ;/

Gość Naturysta-h
Lubisz ja facet lize twoja cipke? To to samo co robienie facetowi loda. Tak jak poprzednio pisalem - musisz sprobowac. Teoria to jedno, a praktyka to co innego.

Gość chce byc szczesliwa
Jesli nie lubisz to nie liż penisa i juz; prosisz na forum zeby ktos cie przekonal lub wrecz odwrotnie??? Tak naprawde nie rozumiem czego Ty chcesz. Jesli Twoj facet to toleruje to jest ok, jesli nie pojdzie do kochanki. Proste. Wielu facetow kocha emocjonalnie swe zony a zaspokaja sie u innej.

Gość Śiczna Gaduła
Ja na poczatku tez tego nie lubilam jak bylam młodsza. Wraz z wiekiem i doswiadczeniem bycia z mezczyzna kobieta traktuje to jak normę. Rozumiem twoje watpliwosci bo kiedys tez uwazalam ze to obrzydliwe a teraz robie lodzika dla swojego meza z wilka radoscia:) Przyjdzie czas na wszystko

Gość chce byc szczesliwa
Chcesz opinii? Otoz ja uwielbiam ssac, lizac, czuc jak rosnie w moich ustach, gdy moj misiu pojekuje.. i trzyma za wlosy sam regulujac wejscia do buzi. Uwielbiam dawac mu te przyjemnosc.

Gość Naturysta-h
Ktory facet nie lubi jak mu partnerka robi loda. Ja przepadam. Nie jestem w stalym zwiazku, ale te partnerki ktore torobily robily to chetnie.

Gość Naturysta-h
Nie wszystkie lubily wytrysk do buzi, ale to wszystko do uzgodnienia.

Gość nononono
na wszystko przyjdzie czas - dokładnie! pewnie kiedyś mi się to spodoba i będzie mnie to podniecać, zarówno mnie jak i partnera. nikt mnie nie musi przekonywać. chciałam tylko wiedzieć dlaczego warto to robić.

Gość original8
oral jest cudowny i nie ma się co nad nim zastanawiac

Gość elzbietka0101
najpierw niech weźmie prysznic,(albo razem - jak młody to zrób mu dobrze ręką bo i tak wytryśnie), czekaj tam na niego jak wyjdzie delikatnie go wytrzyj, klęknij przed nim, delikatnie weź w dłoń ptaszka, drugą ręką obejmuj mosznę, powoli ściagnij skórkę aż obnażysz łebek, dotknij koniuszkiem języka czubek prącia, przesuń pod spodem po wędzidełku, zrób kilka kółek dookoła łebka, rozchyl usta-powolutku obejmij łebek ustami, zaśsij, drugą dłonią przesuń po pośladkach, dotknij opuszkiem palca odbyt,powoli zacznij ruszać głową, poruszaj językiem cały czas dookoła prącia, w tym momencie powinien już dojść - no chyba że zwalił sobie wcześniej, porzadny gość powinien cię uprzedzić że zaczyna dochodzić, nakieruj członka gdzie chcesz żeby skończył, patrz jak wytryskuje i wzdychaj - jakie to piękne, Jak ci się nie zrewanzuje porzadną minetą zaraz potem - musisz poszukać jakiegoś innego, bo ztego nie bedziesz miała pociechy w póxniejszym współżyciu