Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutka12

jak przywrócić miłość meża!?

Polecane posty

Gość młodziutka12

Witam was! Mam problem. Mam 18 lat mój maż 25. Jesteśmy niecały rok po ślubie. Mamy 4 miesięczne dziecko. Zaszlam w ciaze nawet nie myslac o slubie. Wszystko ukladalo sie pieknie wspaniale jak w bajce do czasu gdy nie zalozylam mu obraczki... Czar prysl. Nie interesuje sie mna. Nie zwraca na mnie uwagi. Czulosc tylko i wylacznie w lozku. Nie okazuje milosci w zaden sposob. Coraz czesciej sie klucimy. Wazne sa dla niego tylko pieniadze i samochody. Co robic zeby zauwazyl ze mu sie malzenstwo rozpada!? Co robic jak to ratowac?

Gość oczko300
tez chetnie poslucjam odpowiedzi gdyz mam tak smao

Gość arcymistrz
terapia dla małzenstw.Inaczej koniec zwiazku.Za młodo i za głupio

Gość oczko300
wiek nie ma tu znaczenia , ja mam 27 a maz 30 i tez sie piepszy odkad zalozylam mu obraczke

Gość dfdggfgdfg
dziewczyno ci sie troche priorytety zyciowe pomyslily. na wszystko jest czas. 18 lat to na pewno nie czas na bawienie sie w malzenstwo i rodzicielstwo. twoja glowe powinno teraz zaprzatac szkola i rozwijanie swojej osobowosci. ja teraz mam 22 lata i wcal nie uwazam sie za osobe dojrzala, a juz nie mowiac o tym jak mialam 18 lat. przez te lata bardzo sie zmienilam i teraz dopiero moge powiedziec czego chce od zycia i przede wszystkim jak je ulozyc zeby byc szczesliwym

Gość arcymistrz
więc inaczej...za młodo znaczy niedojrzale.Obustronnie,bo trzeba miec wiedze,zeby pakować sie w małżeństwo.Testami i rozmowami z psychologiem da sie określic typ człowieka

Gość młodziutka12
racja. Za pozno teraz na pouczanie. Gdyby nie wpadka to z checia siedzialabym w szkole. Nie planowalam nigdy tak szybko zycia małżenskiego. Ale mam teraz mała julke i ona daje mi sily zeby walczyc o jej ojca. Tylko czy to mozliwe

Gość oczko300
no wlasnie nie ma to jak milosc do dziecka :) twoj mąż ma 24 lata wiec moze tobie wydaje sie duzo starszy ale np dla mnie to jeszcze dzieciak, nie przejmuj sie - wyrosnie z tego i wkoncu zajmnie sie wami ;)

Gość młodziutka12
zadne porady specjalistow nie wchodza w gre. Dla niego jest wszystko ok bo on robi co chce a ja siedze non stop z dzieckiem.

Gość młodziutka12
tylko czy nie bedzie za pozno? Boje sie ze znajdzie sobie kogos. Bo kure domowa praczke sprzataczke opiekunke to juz ma

Gość gość
Mój mężczyzna długi czas miał kochankę i nastał ten moment, kiedy on do jej poszedł. Mi powiedział, żeby nie na co nie spodziewałam się, on nigdy nie wróci. Będzie podawał na rozwód. Zaczęłam poszukiwanie magów w internecie. Nie zwłaszcza wierzyła, prosto od rozpaczy. Znalazła jednego maga, zaufała jemu, on nazwał sumę swojej pracy, zapłaciłam. Przez kilka dni on mi napisał, że trzeba jeszcze przeprowadzić, inny rytuał i jeszcze zapłacić, ja - zapłaciła. Przez kilka dni on znów napisała, że jest potrzebny jeszcze rytuał i on kosztuje pieniędzy. Więcej, zwyczajnie, jemu nie płaciłam. Znalazła następnego fachowca w internecie, nie uwierzycie, sytuacja powtórzyła się. Już byłam w pełnej rozpaczy, kiedy mnie zainteresowały odzewy o magu, napisałam jej, zwłaszcza nie na co nie spodziewając się. Ona mi napisała koszt swojej pracy i terminy, do których zobaczę wynik. Ona napisała przez parę tygodniów, plus-minus 2-3 dnie. Ja,zwyczajnie i ucieszyła się i zlękła się rozczarowywania jednocześnie. Praca zaczęła się. Ani przez 3, ani przez 5 dni ona nie wymagała

Gość gość
za słabą mam głowę na ostatni post:-) jesteś Polką? magowie w dzisiejszych czasach? no są ale w ukryciu