Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resztkaaa

Ciąża się rozwija ????

Polecane posty

Gość resztkaaa

Czy w 8 tygodniu mając objawy ciążowe czyli porządny ból piersi ,lekkie pobolewanie brzucha i ogólne osłabienie może okazać się że pęcherzyk ciążowy jest pusty ? Czy objawy ciążowe występują tylko wtedy gdy ciąża się rozwija czy również są jak zarodek się nie rozwija i to tylko kwestia czasu do stwierdzenia obumarcia?

Gość tratataaaaaaaaaaaaaaa
co za bzdury:/

Gość tratataaaaaaaaaaaaaaa
moja siotra dopiero zaczela wymiotyowac w 10 tygodniu piersi ja bolay od 13 dopiero itd a z dzeckiem ok niema na to reguly a jak masz jakies wpatpliowsci to idz pogadaj z gienkologiem bo tu wrózek i jasnowidziw niema

Gość ehhhh niedobrze
naczytalas sie widze na kaffe za duzo. nie martw sie. nie wkrecaj sobie ,wszystko bedzie dobrze.nie mysl o takich rzeczach,po co szkodzisz swojemu dziecku.

Gość ehhhh niedobrze
jestem za tym zeby kobietom w ciazy odlaczac neta !!!

Gość resztkaaa
Nie jest ze mną aż tak źle :) 2 lata temu poroniłam w 8 tygodniu ale nawet nie pamiętam jak to było z moimi objawami bo tak szybko wszystko się działo ale chyba w jakimś czasie objawy ustąpiły a potem lekarz stwierdził brak zarodka. Teraz cycuchy bolą jak cholera .Przdwczoraj brzuch mnie bolał cały dzień jak na miesiączke i cały dzień był w łóżku od tamtej pory boleści brzucha całkowicie ustąpiły tylko cycuchy nabrzmiałe zostały więc myśle że wszystko oki a wizyta pierwsza u lekarza za tydzień