Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra simona

jakie imiona sie teraz daje dzieciom?

Polecane posty

Gość alexandra simona

Jakie teraz są najczęściej nadawane?

Gość /////////////
z pewnością nie polskie, bo to obciach, i oklepane

Antonina, Antoni, Franciszek, Jan, Zofia, Hanna. przynajmniej w moim odczuciu :)

Gość Ja myślę ze teraz króluje
Maja, Zosia nadal sporo Julek i Oliwek, Ole, Zuzie no i Nikola Dla chłopca Kuba, Oliwier Nikodem i mega popularne Filip

Gość kasia per43
no jak to nie wiesz ? jula, oliwia, amelia, dżesika :D :D

Gość kasia per43
julia

Gość wesoła jaaa
Dżesika-Owsika Harper :P Victoria -hotel, Paula- kojarzy mi się z cycatą Samantą Fox, Brajan -breja, Denis -penis, Kevin- sam w domu, ale kojarzy mi się jeszcze z Korki Thatcher -jeśli pamiętacie taki serial Dzień za dniem, JEDNYM SŁOWEM WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA :D i takie imiona królują w moim mieście na barakach socjalnych gdzie sama patolodży :P

Gość joannnajestem
ja nie nawidzę imion kevin,dzesika,majkel,viktoria, brajan i wszystkie inne zagraniczne imiona,a mamy takie piekne polskie imiona np joanna;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxyyyyzzz
Majkel - Dzekson? hahahhahaa padam :D

Gość Panikara jakich mało
Oooo, mnie też interesuje jakie imiona dla chlopców szczególnie są teraz popularne- mam swój typ, ale pracuję w przedszkolu i jestem przeczulona na tym punkcie żeby mój synek nie był kolejny Jakubem czy Kacprem :D

Gość Panikara jakich mało
A w ogóle imię Antoni - miało być oryginalnie, ale i tradycyjnie, a teraz co słyszę to Antoś i Antoś ...

w ubiegłym roku najczęściej nadano takie imiona jak: (w kolejności): Julia Maja Zuzanna Lena Wiktoria Amelia Oliwia Aleksandra Natalia Zofia Nikola Martyna Emilia Hanna Alicja Anna Gabriela Weronika Maria Magdalena Jakub Szymon Kacper Filip Michał Mateusz Bartosz Wojciech Adam Wiktor Piotr Jan Dawid Mikołaj Igor Maciej Aleksander Antoni Patryk Dominik

ja zauważyłam sporo Natanów,Julek,Kubusiów,Patryków,Amelek..

Gość vbm
kuźwa edmund i edward :O:O...stachu i jachu tez fatalne :O:O

Gość imię imię imię
zawsze mnie drazniło okreslenie "moda na imie" ja daję takie jakie mi sie podoba i akurata ja lubię takie stare zwyczajne imiona i NIE PATRZE czy je akurat ktos terz daje czy nie np. odpowiedziach nie ma żadnego Tomka a mi to imię barzdo się podoba..........i co.....nazwę tak swoje dziecko bez względu na paanującą mode!

Gość mama29-2010
beznadziejne! albo przestarzale np antos, franek albo jak dla patologicznych rodzin: np brajan i nikola

Gość usmialam sie z okreslenia
imie przestarzale. Moze po okresie gwarancji?

Gość liweczka90
Zuzia,Zosia,Amelka Brajan,Jakub,Kacper jeżeli bym miala wybierac pomiędzy polskim imieniem typu : Basia, Stasia, Kasia itp, to juz bym wolala zeby moje dziecko było Dżesiką :D Jachu i Stachu omg ;/ współczuje dzieciom

Gość Aaaanniiaaa
wśród moich znajomych i rodziny najpopularniejsze imię dla dziewczynek to: Hania, Maja, Ola i Zuza. Natomiast jeśli chodzi o chłopców to Jakub. Mój syn natomiast ma na imię Aleksander

Większość dzieci w moje rodzinie i znajomych urodzonych w ostatnim czasie to Kuba, Szymek, Amelka, Julia i Ola. Jak pójdą do szkoły, to będzie 10 Jakubów w jednej klasie:-D Ja planuję Kasię - po babci - a jak będzie chłopak, mąż mnie straszy Zygfrydem, mam nadzieję że żartuje:-P

Gość coś koilo tego
Chłopiec: Olivier, Szymon, Miłosz Dziewczynka: Martyna, Zuzanna Te póki co są u mnie najpopularniejsze

Gość mała laurka
laura i oliwier

Gość mama_filipa
Czy ktoś planuje dać imię Iga dla córeczki?? Bardzo nam to imię przypadło do gustu tylko obawiam się że będzie tak jak z naszym synkiem Filipem, że nagle się okaże że co drugie dziecko na ulicy to Filip ;( a kiedyś to imię było jakoś mało popularne a dwa lata temu jakiś wysyp....;) Dla chłopca mieliśmy wybrane Tymon albo Wiktor...ale już widzę że też się szykuje wysyp więc zostaliśmy bez wersji męskiej na razie...mam nadzieję że bedzie dziewczynka;)

Gość wgwg
Ja nazwałam córeczkę podobnie, też krótkim, klasycznym imieniem i okazało się bardzo oryginalnie. Wg mnie Iga to świetny pomysł.

Gość ula_g3
Inga Emilia, Zuzanna, a chłopak Emil, Cyprian... :)

Gość mamamN
a moja nazywa się Nina:) akurat w moim mieście wogóle niespotykane no i dobrze!!!:D

Gość 10362qaq
Moja też ma na imię Nina ale to po babci.Mam nadzieję że nie stane sie rówie populare jak Julka,czy Zuzia,bo ja od zawszw chciałam tak dać na imię córce, i wiem że wcześniej nie było tak populare,a teraz zauważam że w co drugim serialu jest Nina