Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lafirynda tylko normalna

Właśnie obejrzałam Nie kłam kochanie i się rozpłakałam.

Polecane posty

Taka piękna opowieść, wiadomo- banalna ale popłakałam się jak bóbr :O Mam 20 lat i nigdy nie byłam tak naprawdę zakochana ani nikt we mnie choć BARDZO bym chciała. Jestem ładna i miła a mimo to nie poznaje nikogo. Historia dość podobna do bohaterki filmu: nie chodzę na imprezy (a przynajmniej nieczęsto), nie palę, piję okazyjnie. Ogólnie jestem rozrywkowa ale nie na tyle na ile są moi rówieśnicy. Nie jestem lafiryndą, których pełno. Ach...tak bardzo bym chciała żeby ktoś mnie pokochał. Należę do tych dziewczyn, które szukają miłości jednej i na całe życie choć miałam góra dwa epizody z chłopakami ale nic poważnego. Jestem dziewicą. Chcę się oddać jednemu facetowi z którym spędzę życie. Nawet nie szukam przystojnego, musi mi się podobać i mieć to coś, co tylko dla mnie jest atrakcyjne. Ehh...chyba żyję w innym świecie...

Gość Szkieletowa
ejj a może masz PMS?

bo z facetami to jest tak, że późno przeglądają na oczy. liczą się tylko takie laski co zrobią od razu loda i pójdą do łóżka na pierwszej randce. A nawet jeśli nie, to liczą chociaż na przelizanie na pierwszym spotkaniu. A jak dobija im 40-stka to zauważają, że mogli postąpić inaczej a nie potem się dziwią że są zdradzani przez jakieś dziwki co lecą na kasę

widzę że nawet tu nie mogę nic napisać nie zostając obrażona przez kogoś

Gość Szkieletowa
ja zapytałam serio,bo zwykle się czuje takie wzruszenie czy też melancholię przed PMS:( A idź ty

Gość mnie tam takie rzeczy nie
wzruszają,filmy etc. natomiast kidys byłam zadurzona w jednym piosenkarzy ' wokalista dead or alive' był piękny,najcudowniejszy i w ogóle (to było dawno) jak zobaczylam co ze sobą zrobił to przez tydzień chodziłam rozbita :(