Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade... ...

szef na mnie nakrzyczal bez wyraznego powodu co z tym zrobic?

Polecane posty

pracuje jako barmanka. Szef dzisiaj poprosil mnie zebym nalala mu troche wody, bo tak bardzo chce mu sie pic. Skoro tak bardzo chcialo mu sie pic to nalalam mu pelna szklanke a on jak na mnie nakrzyczal. Czy ja do cholery w ogole umiem myslec, przeciez chcial troche, tak nie moze byc i co sie glupio patrze...hmmm ostatnim razem jak chcial troche to nalalam mu pol szklanki to poiwedzial zbeym mu dolala do pelna...ale normalnie to powiedzial...a teraz drugi raz w tym tyg mi sie oberwalo. Ostatnim razem za moja zmienniczke, ale oberwalo sie mi bo szal akurat mial troche wypite...co z tym zrobic? Pierwszy raz pomyslalam, ze no popil a podobno wtedy nerwowy jest, jutro nie ebdzie nic pamietal, przemilcze to...wczoraj powiedzialam przepraszam i wyszlam z jego gabinetu a pozniej sie do niego nie odzywalam wogole i na pewno odzywac sie z wyjatkiem powiedzenia "dzien dobry" nie bede...a co jak sytuacja powtorzy sie 3 raz? Zaczelam juz dziaiaj przegladac oferty pracy, ale nic dla kobiet nie ma :( a ja pracy potrzebuje. Gdyby mnie zwolnili to bym dpostala kuronia ale dodam ze w mojej pracy nie zwalniaja, tam doprowadzaja do tego, ze sam sie zwalniasz. Przede mna podobno pracownicy sie zwalniali po max 3 miesiacach a ze mnie zawsze byli zadowoleni. Kazdemu co jakis czas sie oberwie ale ja sobie na cos takiego nie pozwole. Co innego jezeli zwroci sie rpacownikowi uwage bo jest powod a co inengo jak sie na niego po prostu nawrzeszczy z glupiego powodu albo bez powodu bo akurat szef humoru nie ma. Jak wybrnac z tej sytuacji?

Gość Szkieletowa
też na niego nakrzycz. :P

czy moglabym go ulagodzic seksem? jak sadzicie?

Gość Nie robić z igły widły
50 zł Następny!

nie moge na niego krzyczec. musze go jakos przeprosic , nie wiem jaki seks preferuje i czy wogole go takowy interesuje czy sie nie wyglupie

Gość Szkieletowa
Buahahahahahahaha podwyż do sześciu dych